viernes, 19 de marzo de 2010

Pregatita de confruntarea de idei

Astazi dimineata iar càntaresc 76,4 kg. Am mâncat ieri ca proasta. De suparare asta fac. Pe lânga cele doua boluri de salate bogate, si trei portocale, si ca sa mai pun, am mâncat aseara cartofi cu cârnati si castraveti murati. Mai lipsea doar ciocolata. M-am culcat cu stomacul burdusit si acum iar mi-e rau. Dar am sa încerc sa muncesc astazi mai mult. Doua kg am în plus fata de ieri dimineata!!!

Ma asteapta oricum astazi multa vânzoleala. Karina a sunat aseara daca am sa am ceva mâncare pregatita la prânz, pe când vin ei. De gluma. Parca nu ar sti ca de fiecare data sunt pe faza. Ca cica, - Daca tu nu mai manânci, poate nu ne dai nici noua, nimic!

Am urcat cutiile cu platforma vibratoare la etaj. Împreuna cu Enma, ca doar nu au fost chiar asa de grele, dar nici nu le-am desfacut. Vine Karina si-l vom asambla împreuna, ca doar ne pricepem la surubelnite. Ea mai ales e una ¨manita¨, priceputa la toate. Chiar, am dormit la ei, la Valencia, când m-am întors din tara, dar desi am coborât în garajul unde stau toate cele 7 pisici, nu am observat Harley Davidsonul ei, ca pe al lui Ramon l-au vândut cu ani în urma.

Karina asa circula prin Barcelona, când mergea la serviciu. Pe Harley. Doi inteligenti, super inteligenti, cu geci de piele si motociclete Harley. Asa le este si atitudinea în viata. Se iau în piept cu toti. Karina este ¨fiara¨ din familie. Doamne fereste sa se atinga cineva de ai ei. Tace doar în prezenta lui Ramon, care cu cunostiintele si fervoarea lui, ne domina pe toti.

Deci azi sunt pregatita de lupta! Ca doar nu m-oi lasa eu la el! Desi mi-am propus sa tac, nu-mi sta în fire!!! Isten te ne segits, csak csodalkozz!
Am sânge de razboinic în mine!!!

Update - ora 8.00 - am facut abdominale, singurul loc de unde mai am de dat jos, cu gimnastica, dar nu cine stie ce. Si apoi cunt curioasa de banda aceea cu role pe care o are platfoma montata în partea superioara, care exact acest rol îl are. Masare mijoc, pulpe si coapse. Poate o scap si pe sefa de înjectiile contra celulitei, care i-au lasat vânatai peste tot. Macar ca eu le aveam de la altceva. Dar cum eu am renuntat la serviciile terapeutice ale catalanului (care a mai insistat, saracul si aseara, cu un mesaj, neîntelegând ca nu mai am motive sa ma razbun, si nici ca mi-a ajuns terapia. Credea bietul ca avea el mai multe sanse, acum cu plecarea lui KJ. ) va trebui sa fac sport! Asta e. M-as fi dus si acum la o plimbare, dar cerul nu este îmbietor si nu-mi vine sa ies de la caldurica celor 25 de grade date de aerul conditionat, pus la 28. Ce bine ca señor si Marta au nevoie de caldura multa. Asa eu pot dormi doar într-o camasuta, ca pijamalele ma sufoca. Vesnic mi-e prea cald. Dar asta, pentru ca camera mea primeste mult soare toata ziua, în timp ce a Martei, care e mai ascunsa de colt, e mai rece. Asa ajung eu sa stau toata ziua cu fereastra deschisa larg si noaptea mai deschid de câteva ori.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario