martes, 16 de marzo de 2010

Bilantul unei zile polemice

Mi-am petrecut seara citindu-i la Enma, sefa mea, postarile mele de astazi, comentariile si polemica creata cu anonimo...

Señor, cu gura pâna la urechi, admira vehementa cu care-i aparam pe ai mei. Auzi tu , bozgori invadatori! Apoi, le-am trimis linkuri la prietenii mei, care s-au distrat si ei copios pe seama anonimului. Câta lasitate la un barbat. Si apoi señor, sa am eu o parere buna despre barbati?

Astept vizita fiicei lui señor, care locuieste la Valencia si vine saptamâna aceasta sa petreaca Ziua Tatalui, cu noi. Bineînteles ca va veni si sotul ei, care nu scapa o ocazie sa ne înjure, ca natie. Mai ales acum ca are contracte si licitatii pentru lucrari în România. Daca pâna acum m-am certat de fiecare data cu el la cutite, si mi-era groaza de ce mai putea spune urât despre noi, ca tara, de data asta promit ca nu voi raspunde la provocarile lui. Voi asculta doar, cu durere în suflet cei drept, toate comentariile lui la adresa coruptiei, neseriozitatii, mizeriei, lipsei de civilizatie de care se loveste de fiecare data când viziteaza tara noastra. Indiferent ca se trateaza de serviciile aeroportuare, sau de functionarime si politicieni. Spaga, spaga,spaga. Si se pare ca va avea pe zi ce trece mai mult de lucru cu ai nostri.

Îi propusesem în gluma, la un moment dat sa ma ia cu el, ca doar stiu ambele limbi, ba mai mult , ìn materie de tehnica pot sa-i traduc orice si cunosc destule instalatii si tehnologii în domeniul lui de activitate, si apoi înteleg orice în materie de costuri si contracte.

Bineînteles, ca nu m-as duce pentru nimic în lume. Mi-e bine aici, si apoi contractele lor sunt toate în Bucuresti si într-o alta localitate, la 100 km de capitala. Chiar am sa întreb unde anume! De curiozitate.

2 comentarios:

  1. Poti sa-i arati zilnic sa stie si el ce este un blog ....
    apropo tu c-am cate comentari faci pe zi sau pe saptamana ?
    salutari !

    ResponderEliminar
  2. @ Iosif, astazi a fost o zi mai speciala. Daca trebuie sa stau lipita de señor, trebuie sa stau cu laptopul, pentru ca vrea sa auda muzica, poezii, si asa printre picaturi mai citesc.
    Si apoi nu am mai iesit din casa, de mai mult de o saptamàna

    Comentarii fac la persoanele care-mi plac. Zece bloguri care-mi plac. Nu am timp de mai mult, desi mi-ar placea.

    Statisticile nu-mi spun nimic. Zelist tine cont de linkurile care se fac catre blogul tau, asa ca am sa ma uit la numele blogului vostru si am sa va adaug. Asa veti urca si voi, asta daca te-ai înscris în zelist.

    Si apoi blogul este terapie pentru mine. Ma citesc prietenii buni, de acasa de aici. Si apoi este si blogul lui señor... Zilnic îi arat ce-am mai postat, cine l-a mai salutat. Ii traduc si ce citesc pe blogurile din tara.

    Pentru el este foarte bine, se distreaza...

    ResponderEliminar