martes, 30 de marzo de 2010

Déjà Vu - trailer (2006)



Am vazut aseara filmul ... si mi-a placut! Denzel Washington este unul din preferatii mei... Pe lânga a ¨huge talent¨ are si surâsul cel mai seducator... gropite!!!

5 comentarios:

  1. Nu l-am vizionat încă, dar nu e timpul trecut.
    Gânduri bune trimit cu toată dragostea către tine şi cei dragi ţie!

    ResponderEliminar
  2. @ Geanina - mie mi-a placut. Din pacate, toate aceste filme le vad pe canalele unguresti , adica sincronizate... si nu place la mine. Si spaniolii dau toate filmele sincronizate... si nu este acel
    asi lucru. Dar Denzel este fermecator...
    Gânduri bune recibidas... Astazi cos . Sunt în criza de timp. Pupici!

    ResponderEliminar
  3. L-am vazut acum doi ani jumate... filmul e MORTAL! are tot ce vrei: action, dragoste, SF, actori frumosi si talentati, ce mai?! un film perfect! hmm, parca mi s-a facut dor sa-l mai vad o data-la putine filme as avea rabdarea, dar acesta merita! Te pup

    ResponderEliminar
  4. @ Carmen - aveam somnifere în mine care si-au pierdut efectul, tocmai pentru ca filmul a fost interesant... perfect as spune si eu!!!
    Nu degeaba se spune ca distributia este în mare parte ceea ce vinde un film.
    Când dau de filme cu actori care-mi plac ... ma uit! Si apoi, sunt atâtia care-mi plac!
    Aseara am fost cumintica! Am stins televizorul si am adormit pe loc. Nici cu fiul meu nu am putut vorbi. Se pare ca numai asa pot sa am parte de o noapte de 7-8 ore de somn. L-am obisnuit si pe señor de vreo 10 zile... ca eu îmi iau somnifere. Altfel cobor de 3 ori la el. Si mie îmi trebuie alte minute bune sa adorm.

    Si apoi, Viasat3 , are numai filme bune.

    ResponderEliminar