martes, 1 de junio de 2010

Nadar, Marta... nadar!

Masina lui Adrian, cu care a avut accidentul... M-a înnebunit cu toba de esapament modificata... pentru care sper sa nu primeasca vreo amenda. Dar oricum face numai ce vrea...
Masina lui Andres... parcata la milimetru.

Cristina... cu noul look... modern.
Nora mea.... foarte harnicuta. Place mult la mine de ea. Dar i-am spus ca as iubi orice fata pe care mi-ar aduce-o fiul meu. Pentru ca ador fetele. 10 ar fi trebuit sa am. Poate voi avea nepotele. Baieti... hm... daca nu se va putea altfel! Dar vreau fetite. Ieri am vazut o fetita cu o rochita alba, volanase de sus pàna jos. Un bibelou.
Leggingsii mei de discoteca.... Deci, nu am leggingsi... nu mai pot merge la disco, desi mi-am propus de acum 25 de ani. Va trebui sa stau cumintica în casuta mea! Posete... cred ca mi-a dat Enma în anii acestia... vreo 20. Dar mie îmi plac numai cele micute... pentru ca sa pot sa am bratele libere pentru plasele de cumparaturi!
Da, cred ca pot sa port rochii scurte... ca si Lizzie. Nu-mi stau chiar rau. Poate am sa-mi cumpar si niste saboti noi. Acestia îi am înca din Italia... si de mult ce i-am folosit pentru cei 15 euro... înca ma tin.
Acum ca mi-am usurat dulapurile... va trebui sa mai dau câte o raita prin magazine! Placerea oricarei femei, nu-i asa?! Banii... hm... nu stiu... poate vor mai aparea! Desi... înca am destule! Dar trebuie sa-mi cumpar lenjerie fina... pentru ca nefolosita... am dat-o la micuta. Si am dat si pantalonii aceia albi... super chulo! Vorba lui Lizzie: - Tu esti buna de soacra! Chiar asa ... mie de ce nu mi-a dat... la vremea aceea? Am fost chiar asa de rea?

Calle de las Almas... strada pe care sta Lizzie, si pe care am stat si eu primele doua luni împreuna cu Adrian... asta acum aproape 4 ani! În capat... marea. Anul acesta se fac lucrari. Vor sa faca un tunel subteran pe unde sa circule masinile... pentru ca paseo sa fie mai larg. Asa ca nu cred ca vor termina repede lucrarile.
Si... mi-am luat azi dimineata tigari. Mâncasem ieri dupa masa fara oprire. Chiar daca numai fructe si salate. Dar... cantitati industriale. Apoi m-am dat la tot ce am gasit în frigider, asta în conditiile în care sosul cu carnea de iepure l -am dus la Lizzie si baconul la fel, copiilor tot ce putea sa ma mai tenteze... cascaval, salamuri uscate. La noi... legume, fructe, peste congelat doar.

Deci... tot am mai gasit , inclusiv spaghete cu ciuperci si am... màncat pe rupte. Apoi... trei cani mari de apa calduta si la eliminat. Apoi un somn cu treziri la fiecare ora. Deci... dimineata am coborât la bar, la Mari si mi-am luat tigari. Aveam 63, 2 kg. Apoi... prefer sa fumez decât sa ma mai îngras. Deci... s-a dus si lasatul meu de fumat. Acum sunt la a patra tigara si nicotina... ma drogheaza. Señor ma asteapta, asa ca merg sa ma ocup de el si apoi... la munca, în casa lui sefa. Ieri au fost 36 de grade. Un vânticel cald de Sahara... desi nu batea dinspre mare. Ciudat. Dar ardea soarele... asa ca nici nu mi-am scos nasul afara decât seara sa fac 10 bazine cu Marta... care trebuie fortata sa înoate.
- Nadar, Marta, nadar!

Sefa foarte bolnava... nu a putut face nici gimnastica si nici jogging. Eu ma pornisem... dar nu am avut putere pe caldura aceea... asa ca am ajuns sa-mi trag plapuma pe cap. Abdominale facusem... ceva, dar nu am ajuns la 300! Sunt blegita deja de caldura - 24 grade la 9:30... deci iar o zi calduroasa! Bine macar ca în case sunt 23 de grade... racoroase! Asa ca voi putea sa-mi misc... fundul mare la curatenie.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario