viernes, 18 de junio de 2010

Enma este pe drumul cel bun

Enma se da pe brazda. Ieri dupa ce am chiuit catre voi... ne-am pus pe fluierat. Cu doua degete în gura. Ea stia fluiera cu degetele pe lateral... în coltul gurii. Mie mi-au iesit niste sunete ... ce semanau a fluieraturi... cu degetele police si index în gura. Deci... Ajnanina... Enma, rusinata la început... a FLUIERAT. Nu a paguba... va asigur.

De jogging... hm... nu am fost în stare. Cred ca m-am lenevit. Dar printre picaturi am si alergat. E vânt. Nu pot respira ca lumea, am stomacul plin... Am uitat sa spun... ca am tot mâncat zilele acestea. Am urcat la 61,5 . Nu ma deranjeaza. Aratam destul de costeliva la 59. Pentru fizicul meu.... Daca mai dau jos... îmi va atârna pielea pe fund si sincer... cu burta goala nu tare-mi place burtica mea ... prea supta în comparatie cu sternul.

Deci... cred ca nu voi ajunge la 55... din motive de estetica. Vom mai vedea. Timpul ... destul de rece pentru baie în piscina, chiar si pentru plaja ... nu mi-a dat gust pentru înot. Se pare ca va fi o vara mai rece decât anii trecuti.

Fetelor... va pup. Trebuie sa-mi încep ziua. Curatenie la sefa... daca se trezeste señor. Am un chef...!!! Nu trebuie sa va explic, nu-i asa?! Pink Floyd nu este prea convingator când e vorba sa te mobilizezi.

Ieri... la ora de gimnastica... Enma pe platforma ... eu pe o salteluta... abdominale... cu burta plina de salata verde, rosii, ton... un bol întreg... Nu stiu cu ce ne prosteam ... dar i-am pupat pulpa piciorului...

Ea... NEBUNO... Eu... las ca numai eu ti le pup... Eu de lesbica nada... Stii ca numai barbatii plac la mine.

Deci... sunt cam nebunatica ... dar Enmei îi vine bine sa fie socata... Asa râde si ea cu gura pâna la urechi.

Si da... vesti bune: copilul , adica puiul meu Adrian va lucra, numai 4 ore cei drept... dar 10 euro la ora. De luni. Tucu-i sufletelul lui de puiut dulce. Deci... aseara avea moralul mai bun. E groaznic sa stai fara serviciu... chiar daca mami este aici sa-l ajute la nevoie. Trebuie sa ma îmbat în seara asta. Dar cu ce, cu cine?

4 comentarios:

  1. rad si eu... si ma bucur si pentru tine si pentru ea...
    in cateva luni fie ii va reaprinde pasiunea sotului ei, fie isi va gasi un amant...

    nu, nu trebuie sa ajungi la minus 40, ci la greutatea la care tu sa te simti in cea mai buna si placuta forma.

    o zi usoara...
    (pe aici ne uram zile racoroase, la tine sa fie cum vrei tu!)

    ResponderEliminar
  2. Gasesti tu cu cine sa te imbeti... M-as oferi eu, ca sunt prima la astfel de provocari.
    Este evidenta transformarea Enmei de cand te are in preajma... O sa te pomeneasca toata viata, ai sa vezi !
    Spor, Giulia ! ;)

    ResponderEliminar
  3. @ Ajnanina- pasiunea sotului nu a reusit sa o aprinda nici în tinerete ... ha ha...de amant... ti-am spus ca e calugarita... de aia-mi si trage câte o palma peste spate. La început a spus numai un ´hola¨... timid catre voi. Apoi... am scuturat-o si si-a dat drumul. Cred ca o stric...

    Burtica mea zice sa nu mai dau jos ... ca o sa fie urâta.

    ResponderEliminar
  4. @ Leo - Enma are nevoie de mai mult suport moral decàt mine. Eu... cad, ma ridic, ma zbengui... si iau viata asa cum este. Ea mai trebuie impulsionata. Am, n-am, am, n-am ... cu cine sa ma îmbat. Dar poate se arata!!!

    ResponderEliminar