domingo, 6 de junio de 2010

Seal - Kiss From A Rose



Si pentru ca nu-mi aminteam melodia preferata de la Seal... am cautat-o repede pe youtube. Am fost la cina cu prietenii sefilor mei... dar eu, cumintica m-am retras la ora 2:oo... ei mai ramân. Conversatia... interesanta, cu mult umor. Cred ca lumea ma priveste altfel... de când sunt slaba. EXIST... în timp ce înainte eram sacul de box.... GRASUNA !!!
UPDATE: 9:20
Am baut pâlinca veche de ani... adusa de Ràzvan, prietenul român al lui sefu, întors în România înainte ca eu sa ajung aici ... în sticla de aceea cu pecete topita. Si am baut 100 ml... deci puteti sa va închipuiti... am dormit ca un bebe. Dar decât... whisky, vin, Cuba Libre si gin tonic... tot o palinca e mai buna. Pacat ca un altul din echipa de fotbal a simtit nevoia sa termine sticla... pe care sefa mi-o oferise cu ani în urma, ca fiind imposibil de baut pentru ei. Eu... nu îmbatat... Ei.... hi hi hi... Eu... între doi burlaci Vicente si Oscar, simpatici si atenti cu mine. INTERESANTA este viata. Va închipuiti ca SEFUL a cerut sa ramân cu ei... ca sa ma mai deconectez si EU ?! I-am spus eu la sefa ca ceva se întâmpla. Parca am devenit persoana în ochii Amiralului de când par FEMEIE! Desi nu a încetat sa-mi spuna ca am ramas fara odoarele de pret... SÂNI, adica...

Recunosc ca asa si este. Si în ochii mei sunt FEMEIE... si ma bucur de corpul meu. A trebuit sa lupt din rasputeri... cu aluziile de TOT felul... dar sunt si eu tare în replici!!! Atâtea a spus aseara... deh era în chef, cum eu nu l-am vazut niciodata... pentru ca nu ramân niciodata la chefurile lor. Mi-au criticat coqul de tomate si ton, pentru ca are blatul prea crescut... (dar nu au lasat nici o farâma din el)... si mi-au ras tava uriasa de prajitura cu mere, SEFUL spunând ca este EXCELENT... Am sa-mi iau eu astazi revansa... înca nu stiu cum, dar datoare nu ramân !!!

Aseara, în timp ce mi-am facut singura alergarea pâna pe paseo, trecând podul si în jos catre mare... unii prosti dintr-o masina urlat la mine cuvinte... si eu aratat un brat taiat în doua pe la cot. Deh... era pe la orele 23... Am spus eu ca nu e recomandabil sa iesi asa de tàrziu... dar cum señor uneori se culca mai târziu... asta este!!!

Mi-au fumat tigarile. Am ajuns acasa cu una bucata... fumat în timpul postarii. Mahmura eu astazi.Numai asa îmi explic ... schimburile de replici de aseara. Nevoie de 3 cafele cu gheata pentru a-mi reveni. Noroc ca señor doarme, pentru ca m-a asteptat ca un guardian... treaz. Îmi fac de cap, dar cu stirea sefilor! Dat la Vicente portretul... trebuie de facut altul, sa iasa frumos, cica. Ba si la noua lui achizitie... Numai contra iepuri, pentru ca i-am spus ca i-am mâncat deja pe ceilalti împreuna cu prietenii mei !!!

Cunoscut o pereche foarte draguta. El cu afaceri în Italia...ea, la 42 de ani... un supermodel, cu un corp de Barbie. Si desteapta... femeile astea cu corp de fetite!!! Dar tipa asta face sport pe rupte. Abdominale pe banca, pe Costa Sur, unde mi-ar placea si mie sa alerg... dar este la cel putin 3 km de casa mea... Acolo este trotuarul acele nou facut, cu marcaje din o suta în o suta de metri. Pe distanta de 1 km. Vorbit mult cu tipul în italiana... foarte interesat de conversatia cu mine. Cunoscatori de muzica buna... Ea... o dulce nebunatica!!! Place si la ea de Seal, Tizziano Ferro... si alti câtiva... frumusei!

... Prezenta la masa si o pereche, el negru, ea... trecuta si ffff slaba. Ea nu scos un cuvânt... baiatul... e cel de care spunea seful ca-si da silinta, desi nu prea le are cu fotbalul...
( înteles de ce tipa tacea... este frantuzoaica ... care vrea sa se mute înapoi în Franta, pentru ca aici nu se adapteaza copilul lor la scoala... pentru ca este mult rasism... si este, dar nu mai mult decât la noi!!!) Emilio, asociatul sefului... cu noua pereche... Chiar stie engleza Emilio... si înca bine.

Tuna la noi!!! Oare se pregateste de ploaie? Parca nu venea ploaia dinspre mare!?

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario