sábado, 24 de abril de 2010

Enma ... înainte de a iesi la cina, vizita scurta la noi


În putinele minute petrecute la noi... i-am povestit de încântarea lui señor... pentru ca am primit pe calea undelor salutari de la Geanina si Cristian Lisandru...
Señor a fost foarte fericit auzindu-si numele ... pronuntat de o voce dulce... la radioSilver... si asteptam cu emotie... si celelalte emisiuni. Deci sefa era SUPER încântata ca am ajuns ¨vedete¨... adica mai mult señor... care nu a recunoscut ca a împlinit 88 de ani... ci numai 18... pentru ca este înconjurat de atâtia tineri, frumosi si îndragostiti. Si apoi toate mesajele primite de ziua lui... de la femei frumoase au venit. Zâmbetul lui de încântare nu trebuie sa vi-l descriu... larg...pâna la urechi!
Niciodata nu si-a auzit numele ... pe calea undelor si a fost placut surprins! S-a culcat... extrem de emotionat si de multumit... pentru tot ce i s-a transmis în aceste zile... din partea unor prieteni necunoscuti... sau ma rog, cunoscuti doar din lumea virtualului. Am auzit mesajele atâtor alti prieteni virtuali... împrastiati prin cele zari... Ma bucura sincer prezenta prietenilor nostri la acest post de radio... Cine cunoaste mai bine decât EI tainele IUBIRII!!!

2 comentarios:

  1. E o regula si la barbati de a nu-si recunoaste varsta!Babutele si mosii mei,toti implinesc 16-sau 18...mai rar 24 de ani!!
    Ce este curios,atunci cand ii intreb cum se simt.Imi spun:ca la 4o de ani!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. La noi nici unul nu depaseste 30 ani. Pe Marta daca o întrebi câti ani are... nu-ti va spune niciodata mai mult de 20. Si mie îmi da la fel. Ca doar n-am mai multa minte!Pe Papi... îl face de 30 si asa se si simte señor... si apoi îl mai aduc eu cu ¨picioarele¨pe pamânt!

    ResponderEliminar