viernes, 17 de septiembre de 2010

¿ Que hora es?




Am vrut sa închid blogul...si sa ma limitez sa-mi citesc numai eu aberatiile. Pero... sunt chestioare care trebuie sa le vedeti si voi. Deci...cum eu egoista nu cred ca sunt, am furat aceste filmulete de pe blogul lui Leo... care la rândul ei le-a furat de la Boghi... Am facut pe mine... de râs. Ce trezire mai buna vreau?!...

Update: 10:00
Lenevesc... señor doarme, eu ascult... A change is gonna come... soul... mai am câteva minute de lâncezeala cu picioarele catarate pe marginea fotoliului. Apoi... señor si dupa ce am sa ma molesesc de tot în bucatarie asteptând sa mestece si sa-si bea cafeaua, am sa ma conving ca TREBUIE sa merg la curatenie la sefa. Nu am dormit mai nimic noaptea trecuta. M-am tot trezit, am tot mâncat salate si dulciuri. M-am uitat la seriale.

... Britanicii nu au venit ieri la cafea desi ma sunasera luni. Am sa-i sun eu astazi. Duminica sau luni vine fiul meu. Se muta cu serviciul la 50 km de mine si vor zabovi câteva zile la mine, pâna când vor gasi o chirie pe acolo. Copilul nu s-a odihnit de luni de zile cum trebuie, la pauza de prânz... doua ore petrecute de fiecare data în masina... si apoi cum este atât de înalt, sigur nu a gasit o pozitie confortabila. Cert este ca fac bagaje... si mami o sa-l aiba în brate.

... Am alergat marti si joi. Super... redus timpul cu 5 minute, pe acelasi traseu. Transpirata ca niciodata. Astazi, de livrat rochia la doamna aceea...si da, poate îmi aduc aminte sa fac si o fotografia cu camera lui Cristina, asta daca si-a lasat-o aici. Miercuri... Cristina pierdut avionul, stând la rând la îmbarcare... pornit ei târziu de aici, fâtâit prin aeroport, probleme la îmbarcare...unii altii la care le tot tiuia aparatul pe acolo...si ea... si alti 3 pasageri de la acelasi zbor...nevoite sa-si cumpere un bilet ceva mai scump si sa mai astepte alte 4 ore pâna la un avion care o ducea la alta destinatie. Oricum... a ajuns pe noapte la Ferrol, unde studiaza.

... Eu... într-o stare imbecila . Cred ca încep sa-mi revin. Citit... cusut... povestit putin cu prietene dragi... dar cel mai mult am tacut. Parca încep falcile sa mi se înclesteze. Ma uit la TV... si urmaresc absenta serialele. Nu gândesc. Mai arunc o privire pe la voi, dragele mele... printre picaturi. Ma enervez cu Marta... ca altfel nu se poate. Spal de la toaletele cacate... la covorase mânjite cu caca cazut pe ele. Apoi... abia mi-am spalat husele de pe fotolii si pat, ca am avut placuta surpriza ca Marta sa faca pipi în fotoliu... imediat ce le-am pus curate. Dar astea sunt nimicurile ...cotidiene. Afara s-a mai racorit... aerul este suportabil... iar eu voi începe tratamentul cu Champix la spitalul municipal în data de 29 septembrie. Sunt curioasa ce va iesi... pe lânga cei 115 euro pe care trebuie sa-i scot din buzunar pentru medicament.

UPDATE: 12:00 terminat de frecat masina de spalat vase... demontat tot ce se putea. Asta ca sa nu adorm lânga señor. Pus rufele în cealalta masina si dupa ce am mai ascultat din nou câteva melodii dragi... pot sa plec mai departe la munca. Afara... gri, de ploaie... În living ... semiobscuritate luminata doar de ecranul laptopului. În sfârsit am scapat de vara. Abia astept sa alerg într-o zi pe ploaie.
... Da... am sa postez fotografiile de la petrecerea de sâmbata noapte, de la Enma... de dragul fotografiilor ... fiesta en blanco... Sigur am sa-mi iau ramas bun de la hainutele albe... vine nora mea si-i vor placea cu siguranta. Bine ca mai am rosii si acum si ardeii produc în nestire... 4 ardei iuti manânc pe zi... Am sa iau foc cu totul...

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario