sábado, 15 de mayo de 2010

Plaja, nu stiu daca am noroc astazi... dar am facut o sesiune de foto cu Marta... asta ca sa nu uit vreodata ca pot sa fiu FRUMOASA!!!

Pentru prietene... ca sa înteleaga ce înseamna sa fii multumita cu noul look si cu 33 kg mai putin!

Enma ... la plaja... în curtea vilei unde eu...îmi fac gimnastica-curatenie-dans, de doua ori pe saptamâna... dar EA, fiind un înger nu se supara nici daca ajung numai o data! Mi-am baut întâi cafea împreuna cu ea, cu COFEINA... pentru ca tot nu sunt treaza...Asta în conditiile în care am dormit 8 ore aproape, fara sa ma trezesc, fara somnifere.

Pantofii mei... de apa adânca ..de rata, cum le spun eu...

Sunt FRUMOASA!!! Am fost la coafor! 12 euro. Dar mâine, daca reusim sa-l scoatem pe señor din casa... mergem sa prânzim la restaurant... cu neamurile. Si cum... domnii soti ai verisoarelor se tot legau de sunculitele mele... am hotarât ca merita banii, ca sa le tai piuitul. Am sa ma îmbrac decent, fara decolteuri... dar tot am sa-i las masca.
Burtica... prezenta. Am fost lenesa saptamâna aceasta si am fost bulimica. Am 65,5 kg acum. Asta si din cauza ca am gatit bunatati si nu am rezistat tentatiei... Mama ei de bucatareala si cine m-a pus sa gatesc ... Blugii nu ma lasau sa fac fandarea mai pronuntata, dar în leggings... fara probleme. I´m pretty... trebuie sa caut melodia aceea!!! hm...
O salutam pe Enma, care se uita la sefinta noastra foto. Si apoi nici nu mi-am încercat toate tricourile noi, în fata camerei...

N-am surprins când ne saluta Enma cu gesturi largi... Eu plaja, azi... cred ca deloc. N-am eu norocul sa mai fie soare pe când hranesc familia. Dar... si mâine este o zi. Si apoi...sunt deja bronzata, vara este lunga... si apa din piscina... todavia ...RECE!
ARTISTUL FOTOGRAF... MARTA ALONSO SELMA. Mâine fotografii cu ea, cu bluzita pe care i-am pus cu paiete... MARTA, scris mare.... numele ei.
Deja pot sa merg la discoteca... LIZZIE... duceti-ma cu voi... când mergeti.




VA PUPA MARTA... si spera ca sunteti multumiti de fotografiile facute de ea. Si acum... e timpul sa le servesc prânzul. Eu ... NIMIC!!! Nici macar rosii. Am jurat sa ma las de fumat... când ajund la 59,5 kg. Si... de unele PROMISIUNI... ma tin.

4 comentarios:

  1. dumnezeuleeeee, ce transformareeee!
    Cat de bine arati, Giulia!
    Felicitari!
    pot sa indraznesc sa-ti cer reteta?:)

    ResponderEliminar
  2. @ Giovanna - sa te îndragostesti de cine nu trebuie. Sa mànânci numai rosii, salata verde si în rest mai nimic. si 80 mg de furosemid pe zi.
    Gimnastica am început-o abia de doua luni, cel mult.

    ResponderEliminar
  3. Giulia, furosemidul il iei la recomandarea medicului, da?? Felicitari pentru uimitoarea transformare!!

    ResponderEliminar
  4. @ Anonimo- medicul mi-a dat voie sa iau 80 mg de furosemid pe zi... daca si beau destule lichide. Si m-a supravegheat. Aveam si tensiunea 140/ cu 90...100. Acum am 110/70- perfect, toate analizele îmi sunt mai mult decàt multumitoare. Si am mai slabit. Am 62 kg astazi, deci 36 kg date jos. DAR... e nevoie si de sport. Pacat ca nu am facut din prima zi !!! Vreau sa ajung la 55 kg... Azi... o salata.rosii, castraveti, ceapa, masline+ cirese si capusuni. 3 cafele , fara cofeina, lapte, zaharina. Si sigur am pus pe mine. Dar urmeaza seara de gimnastica si joggingul.
    MA SIMT EXCELENT... desi medicul mi-a recomandat sa o las balta cu cura de slabire! Succes!!!

    ResponderEliminar