lunes, 24 de mayo de 2010

Mâine vine fiul meu în vizita...

Mâine... mâine ! Mâine vine copilul meu... în vizita. Nu ca tocmai ar avea concediu... dar daca nu au de lucru la atelier... hai sa traga o fuga la mare. Tucu-i sufletul lui de puiut. Deci... asadar si prin urmare... trebuie sa ma fac foarte frumoasa cu mijloace modeste... pentru ca suntem înainte de salariu. Buget restrâns... apelam la sefa. Sper sa tina timpul cu noi... pentru ca astazi au fost 28-29 de grade...eu timp liber deloc. Lunea si vinerea -curatenie la sefa. As fi vrut sa cos... dar ma apucase desenatul si am facut un portret... pe care as mai avea ceva de retusat sau mai bine zis... întarit... deci... nu am sa-l postez deocamdata. Apoi au fost Lizzie si Andres pe la mine... mâine spalat covorul lui Lizzie. Plecat ei... cina señor, gimnastica cu sefa... eu ca un soldat... bagat la abdominale pe ritm militaresc.
- Sefa... eu îmi iau adidasii si merg la jogging.
... Sefa vorbea, mai mult plângea la telefon cu Cristina... care ar vrea si nu sa mearga sa faca medicina în Argentina. Îi spunea Cristinei:
- Cred ca am sa merg cu Giulia la futing... pardon, râde nebuna asta... pentru ca în limba româna nu e tocmai ceva... frumos.

... Deci... leggings, tricou cu mâneca scurta si la jogging. 20 minute ... pentru ca probabil a fost traseul un pic mai lung, l-am facut mai altfel.
- Giulia, tu rezisti mai bine chiar daca bagi la tigari ca un hornar.
- Sefa... cam asa vreau sa ajung sa alerg...
Si i-am aratat ritm ca la atletele de 800 , miscare a bratelor si respiratie regulata. Nu rezist deocamdata mult. Dar stiu ca voi ajunge la aceast ritm. Azi, dupa ce am venit la ora 14:30 de la curatenie, gatit, giugiulit señor si uite ca seara am avut eleasticitate suficienta pentru gimnastica si apoi alergare.
No, ca ma doare spatele acum, dar nu conteaza. Mâine nu am sa-mi vad capul de treburi... doar vine puiul meu... care m-a anuntat chiar când intra sefa în casa echipata pentru jogging. Deci nu am povestit mult cu ei... dar stiu ca vor veni. Am anuntat prietenii si sper sa ajunga bine , sanatosi.
Bineînteles ca m-a luat la bascalie:
- Mami, tu jogging?
- Da ma tâca, uite ce silueta are mama-ta. 63, 5... pentru ca azi am mâncat vreo 7 rosii cu sare si cafeaua nelipsita.
Deci... mâine sper sa fiu o mama tânara si frumoasa la bratul fiului ei. Adrian nu m-a vazut niciodata asa de supla. Oricum, chiar daca acum 10 ani am fost sub 70... dar nu ca si acum.
UPDATE 25 mai 8:45
DINAAAA!!!! Talie 74, sold si sâni (mai mult oase si piele) 94... Ce drum lung... si mai am de dat jos 6 kg. Azi... 63,5... dar nu am început sa elimin lichidele de pe ziua de ieri. Sper sa reusesc sa ma abitin azi si sa nu manânc cu copii!!! Am ultimul pachet de tigari si JUR sa nu-mi mai cumpar... pentru ca sa pot alerga. Fata... un pic pometii obrajilor cazuti... dar sa nu uitam ca sunt cam trecuta... 48 de ani. Si apoi... vom vedea pe parcurs... Pielea de burta nu reuseste sa mi se întinda în acelasi ritm cu slabitul... dar gimnastica... si poate cremele astea de care uit... dar stau la piciorul patului. Cad lata de somn... fara somnifere si fara Martini.
UPDATE: 13:25
DINAAA!!! 62,8 kg dupa o lunga si obositoare tura de cumparaturi. Facut 4 euro pe pantaloni... cumparat 2 kg de capsuni si 1 de cirese... deci azi regim de fructe.

4 comentarios:

  1. Doamne,ce tantose o sa fi maine!Nu te dai pe-un jeb de cuie!....nu zic mai multe ca si eu stiu cum e!!!!!Si sa astepti stiu!

    ResponderEliminar
  2. @ Ema- ai dreptate draga mea. Nu ma dau pe nimic de fericita ce sunt. Abia astept sa-mi vad puiul... adica puii. Am sa-l cântaresc ... sa vad daca mi-a slabit... Am sa-l întorc pe toate partile... sa-l vad de sanatate si probabil am sa-mi dau toate hainele noi cumparate ... care-i vin bine si la nora. Asa fac de fiecare data. Deci în zilele acestea îmi golesc dulapurile!!!
    Te pup draga mea.

    ResponderEliminar
  3. Va doresc o zi minunata! Giulia, tu o meriti din plin! Te pup blondina supla si astept poze cu odorul la brat :)

    ResponderEliminar
  4. @ carmen - multumesc. Acum au pornit... deci în 5-6 ore. Si am sa fac o multime de fotografii cu el. Vin rupta si ìncarcata din oras. Si acum, dupa o cafeluta cu gheata... la munca. Sa fie totul perfect.

    ResponderEliminar