sábado, 8 de mayo de 2010

EL BARÇA GANA EN SEVILLA Y DEPENDE DE SÍ MISMO PARA GANAR LA LIGA EN EL CAMP NOU

Nu sunt foarte decisa sa scriu despre fotbal... dar de vreme ce ascult partidele pe laptop... hai sa dau si eu cu parerea.
Am ajuns la minutul 53... Barça câstiga în deplasare la Sevilla cu 2-0, Real Madrid... egal 1-1 cu Athletic de Bilbao... Pe moment situatia ar fi urmatoarea: Barça campioana, indiferent de ce ar face Real în ultimul meci din Liga.
Cred ca m-am dilit. Ar trebui sa ma uit la un film, ar trebui sa ies... cu nimeni! Pe strada masini care deja claxoneaza. Acesta este un orasel... foarte divizat... unii cu Barça... restul cu Real Madrid... asa cum suntem si în familie! Jocul se termina numai în minutul 90. Sa nu uitam ca în ultimul meci al Madridului... Cristiano Ronaldo a înscris golul victoriei în minutul 89. Deci... rabdare, Martini si s-a auzit ceva de la bar!? Eu pe laptop sunt cu 2 minute în urma. Se pare ca Sevilla a ramas în zece jucatori pentru un fault la Bojan. Spectatorii pe pe Bernabeu... au început sa plece... PLOUA!!! Sau nu rezita la tensiunea ultimelor partide. Adrenalina e asta sau ce pisici s-o fi chemànd?

GOOOL ... Pedrito... min. 61... Barça 3-0.... Cred ca deja suntem .... CAMPIONI!!! Sunt un culé... probabil si cu ... fundul mare, nu numai cu numele afictionatilor Barcelonei. Pardon.... suntem campioni... daca Real ramâne la acest scor de egal...

Pe Cadena Ser... îmi dau toate comentariile, de pe toate stadioanele unde sunt partide în joc. Vorbeau de Deportivo A Coruña... Mama logodnicului lui Cristina, de vârsta mea, s-a dus de la Ferrol ca sa vada partida de meci. I-am transmis salutarile mele, chiar daca nu este fan Barça. Ca de la microbista la alta.

A marcat Sevilla... Kanoute... Sevilla- Barça 1-3. Nu schimba cu nimic. Comentarista (pentru ca este o EA cea care transmite partida de la Sevilla) este o specialista, va asigur. Îmi place ca sunt multe fete care comenteaza, si La Sexta si pe Cadena Ser. Deci no soy la unica LOCA!

Min. 25... Luis Fabiano--- Sevilla - Barça 2-3
Min. 26 ... Higuain marca pentru Real Madrid... deci sau spulberat visele mele de campioni declarati înainte de sfârsitul temporadei. As scrie niste înjuraturi... me cago en los demonios condenados- ultima înjuratura învatata de la sefa... care a fost educata la calugarite!

Nu stiu câte partide sunt în joc, dar se cânta un gol la 2 minute. Partida se calienta. Cica joaca mai bine în zece Sevilla decât Barça ... în acest moment. Am sa ajung sa doresc sa reziste Barça la aceste ultime 12 minute.

Gol de Madrid. Sergio Ramos. 3-1 cu Athletic de Bilbao. 31 de goluri în aceasta etapa... si mai sunt 12 minute. La noi sunt atâtea goluri într-o etapa? Si cred ca mai sunt partide si mâine.

Iar un gol de -al Madridului... Benzema... sunt ... dezumflata... 4-1
Iar un gol de al Madridului ... 5- 1 ... Nu am fost atenta cine l-a marcat. Seful cred ca sta cu moralul ... la maxim. Primisem invitatia unui pictor din argentina sa-i vizitez blogul... Claudio Tomassini. Am apucat doar sa vad .... velierele si m-a convins. Deci, mâine avem un nou pictor de studiat!
Suntem în prelungiri... 1 minut înca. Barça... se apara, ca un leu...

Final de meci. Am câstigat... dar si Real Madrid a câstigat. LIGA se decide în ultima etapa.

Barça ...96 de puncte
Real Madrid ... 95 de puncte
Valencia ... 68 de puncte

NICIODATA nu s-a întâmplat ca cele doua sa aiba un punctaj atât de mare si sa fie totul... atât de nesigur.

Máximo goleador 2009/10

Messi

31

Goles

Nombre Goles Pie Cab Pen Falta
Messi 31 27 3 1 0
Higuaín 26 25 1 0 0
Cristiano 25 16 3 3 3
Villa 21 15 3 3 0
Forlán 18 15 0 3 0

http://www.marca.com/deporte/futbol/trofeos/2009-2010/pichichi-zamora/pichichi-primera.html

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario