viernes, 21 de mayo de 2010

Nu am avut conexiune internet... si-mi propusesem sa vad un film... The Bucket List

Primit de la Gio...la 9:26... Share with you all!

Nu am avut conexiune internet de ieri de la orele 18:00. Cristina - disperata.
- Giulia da-mi parola de la linia ta.
- Care e parola?
- Aia de pe cutia de la router.
Ma alerg eu de jos -sus si de sus -jos, uitând ca mi-am coborât routerul, îi dictez si dupa aceea îmi pica fisa sa o întreb de ce are nevoie de parola.
- Nu-mi merge internetul.
- Ah, nici mie. Dar asa este de câte ori este vânt, ploaie, furtuna.
Deci problema fiind rezolvata... nu se poate, fetita s-a calmat si a trecut strada împreuna cu Enma, în vizita la yayo (iaio) bunicul în valenciana.
- Sefa, pâna nu uit, probe, medicamente...
Deci... costumasul la super fix-sexi, pot sa-l termin, slipul la mare arta...
- Am scurtat azi 8 perechi de pantaloni. Cu 2 euro bucata... mi-am câstigat bani de sandale.
- Tonta. Ti-am spus sa ceri 3 euro pe bucata.
- Sefa, ieftin si mult. Sti, eu sunt românca. Asa îmi vin cu mai multe perechi. Astia mi i-a adus David cu un prieten. Mai mult am pierdut timpul povestind cu baietii depre tatuaje...decât cu cusutul.
Chiar, David... pare un pusti, cine ar fi spus ca are 35 de ani... Si mie mi-a spus ca nicicum nu-mi dadea 48... M-a uns... las ca la vara ne luam la întrecere în piscina.
-Ba-i David, eu la vârsta ta aveam un copil de aproape 12 ani. Tu?
- Eu am 2 pisici... si nu-mi trebuie altceva. Servici, skateboard si somn. E bine ca mai poti si coase Giulia. Toate desenele de pe perete sunt ale tale? Fain . Deja îti ies bine. Schitele... sunt reusite!
Si ne-am luat la o conversatie cu atelierele de tatuaje...
- Te va duce Isa (prietena mea) . Si ea vrea sa-si faca unul.
...
Deci... sefa si cu mine... gimnastica
Ea pe platforma...cica nu vroia sa-si strice parul proaspat coafat...facând abdominale. Eu, pe jos...cu abdominale. Ritm.
- Sefa, pâna când señor a mâncat un sandwich de o feliuta de pâine îndoita în doua, eu am facut în living 120 de abdominale. Ca si acum... Si întinderi ale muschilor... Vezi ca sunt în avans. Deja am facut de doua ori jogging. Pe sosea, apoi catre mare. Nu pot spune footing (futing) ... îmi vine sa râd... seamana mai degraba cu a face sex în limba româna... Sefa râzànd în gura mare:
- Mai spune spune ca faci futing cu Enma... si esti rezolvata acasa. Si asa te trateaza cu PUTA... C... în traducere directa...
- Sefa draga, nu mi-o spun în gura mare, doar soptesc între ei...
Apoi am schimbat locurile. Nu s-a abtinut sa nu faca abdominale... De ambitioasa.
Eu, pe platforma... Ea pe jos. (trebuie sa urc aspiratorul !!! sa nu uit)
- Desfa si forteaza picioarele sefa. Scuza-ma... dar cum faci sex?
- Ti-oi trage una!!! Nebuno...
- Ce? ... e în firea lucrurilor... las ca anul asta te fac eu sa-ti dezdoi genunchii aia de baba. Sunt o nebuna gratioasa si elastica!!! ha ha
... Eu terminat. Sunt ca o furtuna... si în sport... ea... mai facem un pic pentru pulpe, pentru burtica... La plecare:
- Suna-ma sa-mi spui daca a venit netul la voi în casa.
Abia am ajuns sa-mi închid usile, ferestrele, seful la telefon:
- Giulia am sunat la telefonica, au o avarie. Rezolva în cel mai scurt timp posibil. Si da, apropo sa nu uit... Poti vorbi cu telefoanele mobile din reteaua Movilstar... în ultima saptamâna a lunii cu tarif redus...
- Ha ha. Tu-mi citesti facturile... doar sti cati prieteni am eu. Mi-ai facut cumva cunostinta cu vreunul nou, care sa aiba numar de Movilstar? NU!!! Deci... nu am cu cine sa vorbesc. Adrian are vodafone... si vorbim foarte rar. Abia daca-mi încarc 5 euro la 2 luni. Si apoi ti-a zis Enma ca de acum te-am poreclit si am sa-ti spun AMIRALUL!!! E plictisitor sa te iau de fiecare data cu señor Juan.... Capitan esti la fotbal, Coronel.-- prea semâna cu coroner--- medic legist. Don Juan nu ti-oi spune... ca si asa esti!!! Si eu care-ti mai si strâmtez pantalonii ca sa ai mai mult succes la cele de 25.
- Ha, ha - esti nebuna. Las ca si asa EU te taxez.
- Noapte buna sefu, perdon Almirante!
Trebuia sa-i spun ca-mi taxeaza toate apelurile facute catre Enma... ca altele nu prea am... dar nu are rost. Enma... e un înger si-mi cumpara destule ca sa compenseze...

Enma nu se abtinuse sa nu o înjure pe biata vecina... care iar avea discoteca în casa. NEBUNA... Cristina îi batuse în perete... dar ea nu aude nimic în nebunia ei. E un cartier de nebune cred... si eu printre ele. SOARELE o fi de vina. Astazi nu e acasa. O cara sotul cu el la magazin, dar ieri era zi de femeie de serviciu la curatenie... asa ca o fi lasat-o acasa. BIETUL... sunt tineri... o viata întreaga distrusa la baiatul asta. Si macar daca ar fi ea BOGATA... dar e el. GHINION curat-murdar.
...
deci... seara de TV. Un CSI, pe AXN, apoi altul la unguri... si am adormit. Azi ... vizita programata la medicul meu preferat. medicamente de cerut... altele. Nu pentru mine! Dar macar asa ies din casa. Si apoi am de cusut alti pantaloni... 3 perechi, adusi de Paqui... Si uite asa îmi fac eu banuti. IEFTIN si RAPID scrie pe fruntea mea. De azi pe mâine... Si da , sa nu uit... vineri... zi de curateenie la Enma. Dar dupa vizita la DOC... Si apoi iar am de spalat un covor, din camera lui Marta, si piscina de golit... dar numai sâmbata... ca acolo e mult de frecat cu buretele de sârma, si iarasi geamuri si jaluzele de aluminiu... la noi acasa... pe partea din spate... ca pe partea din fata le-am facut. Vântul si ploaia asta cu nisip...

Da, mi se potriveste eticheta de PATETICA... fara exagerare... Bine ca aseara nu am avut chef sa stric o zi buna... cu muzica trista. REFUZ sa mai fiu trista. Am sa alerg ca Forest Gump... fara tel... doar de dragul alergarii... fara gânduri, fara vise... doar cu plamânii scuipati, pentru ca nu stiu nici macar alergarea sa o fac la pas. BERBECII astia... foc! Nu pot sa ma schimb! Nu vreau. Eu ma iubesc asa NEBUNA cum sunt!

11 comentarios:

  1. si eu, Giulia, buna-nebuna asa cum esti :)

    ResponderEliminar
  2. @ Ajanina - si eu... asa buna-nebuna cum sunt!:X 8-}

    ResponderEliminar
  3. excelent final!
    paginile tale de viata, Giu, parca sunt rupte dintr-un jurnal de vacanta. sincer, daca n-as cunoaste unele detalii despre tine, strict bazat pe ceea ce scrii aici, as zice ca esti o pustioaica de 20 de ani care urla din toti plamanii, in fiecare zi " i'm the king of the world" !
    Felicitari ca asa, rasu'-plansu' reusesti sa inchei fiecare zi, ADMIRABIL.

    ResponderEliminar
  4. @ Giovanna - iubesc eu la tine. Te-am vazut aseara în clip... la cartare dar nu am apucat sa te contactez.... cazuse linia. Esti bine înaltuta si FRUMOASA. Hai... sa avem o zi de campioane. Ai vazut ce de bani am facut ieri... povestind...
    Sunt eu vorbareata dar si muncitoare când e cazul. Mama... de o viata femeie de serviciu... a zis ca nu ma recunoaste!!! Este o lauda... pentru ca ea îmi facea mie trebsoarele în casa.
    Trebuie sa caut melodia aia dintr-un musical... I`m a pretty... Dar nu am timp acum. Marta la dus, señor imediat la mic dejun, eu ora la Doc la 10:54... si de mers pe jos 20 minute...
    Mai cununa vreo doua trei perechi pâna revin... ha ha, de-ar sti ce-i asteapta!

    ResponderEliminar
  5. Şi la voi se întâmplă când bate vâtul şi plouă? Nu-i bai. Important este că te înţelegi bine cu "amiralul" şi a lui "amirăleasă".

    ResponderEliminar
  6. @ Abbilbal - în viata totul e sa dai. Si eu îmi pun sufletul în tot ce fac. Si eu îi iubesc sincer si sefa apreciaza daruirea mea fata de familie. Si apoi... señor a întinerit în anii de cànd este cu mine... si pentru ea numai asta conteaza. Si fericirea lui Marta... care ma adora. Si eu pe ea desi sunt si severa cu ea. Dar se îmbraca modern cu mine.. nu ca si înainte când era îmbracata ca si un copil... handicapat. O rasfat. Cred ca si asta contribuie. Si apoi... nebunatica cum sunt... ar putea sa nu ma iubeasca? Le aduc zàmbetul pe chipuri!

    ResponderEliminar
  7. Giulia, stii ca si eu te plac asa nebuna, nu altfel. De schimbat, iti dau voie sa te schimbi doar fizic ! :P
    Vizionare placuta la "The Bucket List". L-am vazut exact cand a aparut si m-a impresionat. L-am mai vazut inca o data de atunci. Doi actori nemaipomeniti, filosofie de viata fara patetism... Un film complet.
    Vichend placut iti doresc ! :)

    ResponderEliminar
  8. @ Leo si eu te iubesc pentru ceea ce esti. De schimbat fizic... hm, medicul meu preferat mi-a recomandat sa nu mai slabesc nici un gram ... pentru ca arat perfect... dar ai vazut tu femeie multumita de aspectul ei. 6 kg mai vrea si am sa dau jos. Si am sa vad filmul!!! Numele si cele doua minute vazute deja m-au convins.
    Un weekend de regine si tie.

    ResponderEliminar
  9. @ Leo - uitat Giulia sa întrebe:
    - Care parte a anului este WEEKEND?

    ResponderEliminar
  10. http://www.filmeonline.org/

    ResponderEliminar