miércoles, 19 de mayo de 2010

Pink - I don't believe you + Lyrics



Furat de la GreenEyes... placut la mine!
UPDATE: 7:30
Placut la mine atât de mult încât am adormit ascultând-o la nesfârsit si m-am trezit si imediat mi-am pus acest song. Si nu am putut sa nu ma întreb:
- De ce o fata tânara, frumoasa, realizata... este asa de trista? Atunci eu ce sa mai spun? Si m-am întrebat de ce ne-am adunat în clubul... tristelor.
Cele câteva cuvinte pe chat aseara, în sfârsit cu net...
- Giulia, eu te înteleg. Numai cine face munca noastra de închisoare stie!?
Bine ca macar tu stii Ema. Am adormit ascultând bolboroselilel lui Marta, asta dupa ce vecina, venita sa-si ia pantalonii de la scurtat... vazând ca toate geamurile si usile de jos erau deja blocate... m-a strigat sub geam. Noroc ca nu aveam castile pe urechi...
- Giulia... ce trist ca stai închisa... în camera ta! Ce trist ca nu poti avea si tu o viata. Dar cu cine sa-i lasi.
Parca toata lumea s-a hotarât sa-mi aduca aminte ca nu am o viata a mea... Chiar si Juan în mesajul lui de seara... Omul... care mi-a facut cel mai mult bine... recomandându-ma pentru acest loc de munca.
- Giulia fii tu însati cu mine...

Dar cine sunt eu? Care este Giulia? Cea care-si petrece viata în fata ecranului laptopului... în majoritatea cazurilor ascultând muzica si citindu-va pe voi ....

4 comentarios:

  1. Sunt trista doar pentru ca nu pot face atat de multe cum mi-as dori eu si ca uneori ma lovesc de niste oameni ce nu sunt tocmai pe placul meu. Dar imi revin rapid :D

    Te pup cu drag :-*

    ResponderEliminar
  2. @ GreenEyes - cunosc senzatia de neputinta. Am avut si magazin. Si cu cât munceam EU mai mult, cu atât vroiau si ULII mai mult.
    Am vazut si tristetea de pe chipurile tinerilor din jurul meu, cu vise si idei... care s-au lovit de acelasi lucru. Coruptie, lacomie. Mai am încredere ca vor avea mai multe sanse decât mine... care am pornit de la zero.

    ResponderEliminar
  3. "Parca toata lumea s-a hotarât sa-mi aduca aminte ca nu am o viata a mea" - mi s-a parut geniala fraza asta ! Tocmai citesc o carte de Gabriel Garcia Marquez si mi se pare ca e spusa in stilul lui. :)

    ResponderEliminar
  4. @ Leo - nu l-am citit... spre rusinea mea. Dar, acolo, undeva în adâncul meu... sunt ascunse cele mai frumoase fraze ... uitate de lume... de mine!
    Poate vor iesi la suprafata càndva.

    ResponderEliminar