jueves, 13 de mayo de 2010

TAC Campaign - 20 year Anniversary retrospective montage "Everybody Hurts" music by REM TV ad


Am pus acest video impactant pentru ca mi l-a trimis Juan, tocmai astazi... Este sofer de ambulanta, fost sofer de tir... o persoana extraordinara.

Accidente, victime...

Am provocat, acum 10 ani un accident, din fericire soldat fara victime. Am distrus masina noastra, un BMV vechi, întâmplator aveam centura pusa. Am avut doar un cucui pe jumatate de cap, timp de 6 luni, din cauza impactului cu parbrizul. Ceilalti au scapat ca prin urechile acului. Nu bausem... am fost doar euforica si neatenta, la o intersectie.
Fratele meu a avut accident cu tirul, din cauza oboselii. Fiul meu a avut acum doi ani accident frontal... nu avea centura pusa si s-a ales cu o fisura la plamâni.

Nu acelasi noroc l-au avut Adrian si Eva... verisorii mei. Ea , a murit, în lunea de Rusalii, el dupa 4o de zile. Povestea lor este trista. Eva îsi visase sâmbata noaptea parintii în doliu. Duminica, a plecat la mànastirea Rohia, cam 70 de km de casa, ca sa dea de 40 de slujbe. A murit Ea... luni , pe 9 iunie 2003, iar Adrian pe 2 august, dupa destula suferinta. Accidentul... datorat vitezei, oboselii. Trupul lui Eva, de nerecunoscut... Adrian ... de nerecuperat. Eu înca consider ca nu a putut sa-si ierte moartea sotiei. Rudele umblau disperati dupa sânge pentru el, dar nimeni nu mi-a spus pe vremea aceea ca eu pot dona la toate tipurile de grupe de sânge. Pentru ca sunt 0 negativ. El avea AB pozitiv. Poate...

Astazi am vrut sa donez sânge... fac parte din cei putini donatori universali, grupa O rh negativ. Nu m-au acceptat, deocamdata, pentru ca am slabit aceste 33 de kg. Doar la sfârsitul verii. Enma însa, a donat.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario