domingo, 16 de mayo de 2010

16 de mayo, ¿otro alirón del Barça?

Valdés, sarbatorind golul din min. 75 al lui Lionel Messi. O zi perfecta pentru a câstiga LIGA!!!
Bucuria lui Iniesta si a lui Pep Guardiola ... la golul lui Messi din min. 61
GOOOOOOOOOOOL DEL BARÇA. GOL DE PEDRO min 31. dupa ce în min 27 a fost un autogol în poarta Valladolidului.

La Liga más exigente de la historia se decidirá este domingo en el Camp Nou. El Barcelona cantará el alirón ante su público si vence al Valladolid de Clemente, que además se juega su ser o no ser en Primera División.

Am ajuns în casa dupa începerea meciului. Am venit pe jos, pentru ca eram la zece minute de casa si pentru deja era ora 19, adica începeau partidele de fotbal. În acest moment este pauza. Barcelona pe moment conduce în propriul teren cu cu 2-0, în timp ce Real Madrid a terminat prima repriza cu 0-0. Nu vreau sa ma pronunt... meciul nu-l vad. Probabil sus în camera mea l-as vedea... dar stiu ca ai mei vor câstiga. Ma uit La Sexta, unde dau Minuto y Resultato... cu comentariile lui Gica Craioveanu, printre altii. Golurile le-am auzit... deja în casa si am topait de bucurie.

Masa la restaurant a fost o reusita. sincer,astazi nu mi s-a parut ca au trecut 6 ore. Doar señor manifesta semne de oboseala. Dar Pentru dânsul, conversatiile avute cu fiul sau, au fost memorabile. Nu-l stiam pe señor Alfredo asa de sensibil si sufletist. O surpriza placuta pentru señor si pentru Tia Pilar... care a reusit sa ma lase afis. Nu stiam ca are 81 de ani. Banuiam... 74 . Înca înoata zilnic în mare... vara si IARNA. Conversatia placuta, mâncare exagerat de multa. obiceiuri mult diferite în comparatie cu cele de la noi. Aici... se manânca, se bea vin si abia... dupa deserturi si cafele se ajunge la alcoolice... cu masura.
începe repriza secunda. Barça nervoasa pentru ca meciul se termina la fluierul de final. Deci îsi joaca singurul titlu.
Ascult... ce? Garou- Notre Dame de Paris. Citesc comentariile pe marca.com.


Falta media hora en el Camp Nou. Media hora para que el Barça sea campeón Deja... se cânta imnul Barçei. Sunt putine posibilitati ca Valladolid sa marce 3 goluri pentru ca sa egaleze. Sufar pentru barbatii din familie... care sunt toti madrilisti. Señor... aproape adormit... zâmbeste la chiotele mele.
Fiesta en el Camp Nou, la Liga es del Barça min. 61 GOOOOL de Lionel Messi. Deci astazi... meci usor, fara nervi la stomac si nici palabrotas. SUNTEM CAMPIONI. Hei... prieteni care imediat ce câstiga Madrid si pierdea Barça ... imediat îmi trimiteati mesaje... cica de condoleante. unde sunteti acum? Cuminti în banca voastra... Mi-e mila de sperantele voastre... evaporate, disparute în ceata... CAMPEONES - CAMPEONES!!!

El Real Madrid nunca remontó una Liga en la última jornada

  • · En veinte ocasiones ha llegado el Real Madrid a la última jornada peleando por ganar la Liga... asta mi-a spus si seful saptamâna asta... cu amaraciune în glas. ASA SA FIE!!!
GOOL--- Barça 4- 0 Valladolid. Min. 75... Messi GOOOL!


Dejó su sello Messi regateandose a Pedro López y batiendo a Jacobo. Fiesta total en el Camp Nou y Messi que hace historia igualando los 47 goles que consiguió Ronaldo con la camiseta del Barça en una misma temporada. 34 goluri în Liga si alte câteva în celelalte partide. Si Real Madrid care nu... accelereaza... macar din motive de profesionalitate...

min.80- Diez minutos para que termine una Liga que ya tiene campeón.... BARÇA!
min.84-

Otra vez paró Valdés a remate de Héctor Font. Quiere el Valladolid marcar su último gol en Primera División

Deja se aud petarde, claxoane... bubuituri de artificii. Este o atmosfera incendiara pe terasa barului din fata casei. Fanii... cu tricourile Barcelonei...

PARTIDA s-a terminat.... cu BARÇA campioana indiscutibila...
20:45 - Se terminó el partido en el Camp Nou. EL BARÇA ES CAMPEÓN DE LA LIGA 09/10. Felicidades a todos los seguidores culés y condolencias a los del Valladolid, que desciende a Segunda División

Din 1968 - Barça nu a câstigat LIGA, în ultimul meci jucat... acasa... Deci, fanii culè au ce sarbatori... Pe Sexta doua imagini... ale Barçei care sarbatoreste victoria si a echipei Tenerife... care si-a jucat ultima sansa si a pierdut.

Se abraza Guardiola con Valdés de manera efusiva. Otro éxito de Pep, que felicita a todos sus jugadores. Aplaude Laporta en el palco en su despedida...

http://www.marca.com/marcador/futbol/2009_10/primera/jornada_38/bar_vad/


2 comentarios:

  1. Pues si!!! Otro alirón!
    Que momento tan divertido para entrar en tu blog.

    ResponderEliminar
  2. @ Araceli - un honor para mi ... tu visita. Barça un gran ecquipo... el mejor. Una corazonada!!!

    ResponderEliminar