domingo, 9 de mayo de 2010

Amor de madre - aventura ( video oficial)

Am eu ceva la cap de ma trezesc sâmbata si duminica la 7 dimineata, în timp ce restul saptamânii abia ce fac ochi la 8. Somniferele... efect garantat 7 ore. Sau sunt agitata pentru ca nu mi-a mai trimis mesaj copilul de ieri dupa masa de la 19... când a intrat pe teritoriul Frantei... cea mai lunga portiune. Doamne... ai grija de EL!!! Am sa încerc sa-mi alung... gândurile. E bine, doarme pe undeva. Dar sunt deja 60 de ore de când a pornit de acasa. Mai bine ceream bani de la sefa si-i cumparam aici o alta masina. Desi, daca ma gândesc bine... cu banii de acasa si de aici... se facea de alta... second. Am mai spus-o. NUMAI MAMA SA NU FII!


Mi-a dedicat fiul meu aceasta melodie... cu ceva timp în urma, vreo doi ani, cred. Gestul... conteaza!



Textul ... nu are nimic a face cu caracterul fiului meu... care este un copil... cuminte, cu mult bun simt si cu un suflet de AUR ! Stia doar ca este despre .... dragostea dintre mama si fiu.

UPDATE 10:25 Pe la 9 am sunat acasa, în tara si l-a sunat tatal lui. Imediat m-a sunat Adrian si pe mine, ca sa ma linisteasca ca sunt bine, dar ca au pornit la drum cu telefonul cu 7 euro credit. Am tras o fuga pâna la banca ca sa-i încarc telefonul, sa nu mai aiba motive sa nu ma sune.
Au avut un drum foarte greu. Masina, care are vreo 13 ani, desi anul trecut a fost reconstruita dupa accidentul de acum 2 ani, a fost si revizata, dar... la Nyiregyhaza, 180 de km de Baia Mare... la 2 noaptea au ramas cu cutia de viteza avariata. Au asteptat pâna dimineata sa se deschida un service si apoi pâna la orele 13 ca sa gaseasca si sa-i monteze o cutie de viteza.
Apoi... înainte de Venetia, odihnidu-se într-o parcare... cànd sa iasa...autopista blocata din cauza unui accident. Alte 4 ore de retraso. Eu stiu ca este un copil responsabil, se opreste la fiecare 2 ore si se odihneste un pic.
Acum este la 50 de km de Barcelona. Trebuie sa coboare pâna la Tarragona si de acolo ar face doar o ora pâna la mine.
Dar nu se poate. Trebuie sa se mute astazi, de la Ontigola la Coslada, unde va începe de mâine serviciul într-un atelier al unui patron român. Sper sa poata face fata efortului.... Ultimii 400 de km sunt cei mai obositori.

AVION... TREN... Comod, mai putine riscuri... si mai putine cheltuieli.


Singura mea rugaciune... sa te însoteasca pe drum si în viata, puiule!

4 comentarios:

  1. O-o-o! numai mama sa nu fii! ai dreptate Giulia! Te pup :)

    ResponderEliminar
  2. @ Carmen - am inima cât un purice. Si cred ca atunci când am sa mor... voi muri ca si o pasarica care se stinge fara sa scoata nici un oftat.
    OFF TOPIC... schimb de imagine, hm... ce slaba si ce frumoasa esti!
    De când i-am încarcat telefonul ... m-a sunat de doua ori... Asta... în conditiile în care pe teritoriul Spaniei... toate telefoanele functioneaza si cu monede. Înteleg în Italia- unde se folosesc carduri... dar aici? COPII!!!

    ResponderEliminar
  3. Ei nu stiu ce-i in sufletul nostru! Al meu spune ca atata timp cat nu ma suna e in regula! In vacante pleaca prin locuri uitate de lume si eu simt ca mor ori de cate ori suna telefonul sau...nu suna. Ce stiu ei?
    Da-ne Doamne putere si inima larga!

    ResponderEliminar
  4. @ Marada - URASC telefoanele. Toata viata m-au stresat. La servici... rapoarte si explicatii de dat, la magazin... controale... aici... publicitate, sau vesti proaste de acasa, de la mama si de la tata. Nu sunt pisaloaga. Astept doar un mesaj la 4 ore, scurt: SUNTEM BINE!
    Daca am sa mor de inima neagra... nici macar nu o sa-mi para rau! Voi scapa de TOT stresul la care viata m-a supus!

    ResponderEliminar