martes, 18 de mayo de 2010

Sau nu mai aveti atata politete?

SA NU CREDETI CA NOI SUNTEM SUPARATI PE D/voastra... Aici... chiar am ramas ... speechless.


Da... numai grija ca neamurile mele sunt suparate pe mine... asta nu ma lasa pe mine sa dorm. Neamurile spala rahatul si freaca casele în locul meu. Neamurile.... trimit aproape tot câstigul acasa... Din salariul de luna trecuta... 1200 acasa, 100 la mama, 140... datoria la sefa(100 platforma + 40 telefonul cu internetul) ... si am ramas si eu cu 60...


Chiar ar trebui sa-mi fac mustrari de constiinta. Sunt o nemernica... si toata familia sufera. PENTRU ce... ca numai banii va misca sufletele? ... ACESTIA nu va lipsesc. CREDETI ca mai aveti si dreptul sa va lamentati ca va lipseste IUBIREA si DARUIREA. Iaca am ajuns sa ma ia la bani marunti, un tâca... care verifica conversatiile iubitei... si care de pe acum îi controleaza toate miscarile. Mi-o închipui cât de fericita va fi peste 5 ani... când... daca va avea minte sa mearga sa faca medicina... va fi sub papucul lui.... Parca ar fi anii în care fiecare apel telefonic era atent verificat. Cine te-a sunat... de ce te-a cautat. MIERDA!!!


DA... pe mine ma intereseaza soarta unei fete fara capatâi, chiar daca EA a fost cea care a plecat de la fiul meu. Am spus si o repet: pentru mine era ca si fetita pe care am vrut sa o adopt de la orfelinat. Un suflet îl iei pentru ca sa-l protejezi si sa-l îndrumi cu blândete... Dai, pentru ca simti tu ca ai nevoie sa dai... si nu pentru ca astepti sa primesti. CHESTII care depasesc nivelul vostru de întelegere...



Acesta a fost mesajul Luminitei catre mine....

keao.scuze daka te deranjez.vruiam doar sa-ti multumesc ca ai fost ca o mama pt.mine,iti multumesc pt ca mereu mai sprijinit si mai iubit.mai mult nu am ce sa-ti zic,iti doresc sa-ti mearga bine si fi iubita si fericita.te rog sa ma scuzi inka odata pt deranj.lumy.pa
Sa nu credeti ca nu mi-e draga si actuala prietena a fiului meu... Voi face de fiecare data tot posibilul pentru ea si fiul meu... Viata... este o lupta, pentru care nu poti fi îndestul de pregatit...
( primit si postat Leo...)

14 comentarios:

  1. draga mea,
    atata timp cat tu trimiti aproape tot acasa, neamurile tale se vor gandi ca asta e modul in care ai ales tu sa-ti platesti pacatele, si nu ca vrei sa ajuti.
    fiecare vede lumea prin filtrul propriilor convingeri.
    cine stabileste suma pe care o trimiti? nu tot tu?

    ResponderEliminar
  2. Sunt incredibili unii oameni... e asa usor sa arunci cu pietre. Nu au minte ...
    Ar trebui sa conteze pentru noi doar oamenii pe care chiar ii iubim si nu gurile rele care mereu au ceva de zis.
    Fa asa cum crezi tu ca este bine. Eu cred ca niciodata nu va fi toata lumea multumita oricat ne-am chinui.

    Te pup cu drag :-*

    ResponderEliminar
  3. Giulia, poti sa-i ignori, esti superioara. Sa-ti vezi de sufetul tau, si ei de al lor...

    ResponderEliminar
  4. AM revenit ca sa-ti las o piesa motivanta (sa citesti versurile !) :
    http://www.trilulilu.ro/d_u_l_c_e/24208c9297bba8

    ResponderEliminar
  5. @ Ajnanina - sunt super calma acum. Dimineata am mai plâns un pic... apoi cum datoria ma obliga sa-mi vad de treaba si sa las deoparte ceea ce simt... am facut în graba treaba si am plecat la vizitele programate la medic.
    Ba... m-am ales si cu o partida... neprogramata... si acum sunt... si bine... Deci, în concluzie... I am what I si al naibii de bine mi-a picat ca m-a luat pe sus cu forta si mi-a aplicat o terapie. DECI... No regrets!!!

    ResponderEliminar
  6. @ GreenEyes - pai azi chiar am fost REA! Si zau ca bine mi-a picat! Mi s-a întâmplat ceea ce uneori visam dar nu îndraznim... si apoi... nu mai am ce pierde! MORALITATEA...hm... în noptile de singuratatea fac pe ea de virtute...

    ResponderEliminar
  7. @ Leo - nu suntem superiori nimanui... dar mi-a venit ca o manusa cântecul tau. I am what I am... si ce bine e din când în când!!!

    ResponderEliminar
  8. inca am senzatia ca vorbeam aiurea...
    dar imi trece...

    ResponderEliminar
  9. @ Paul - mai am parte de pacate de platit!!! Si cum rabdarea mea este infinita... pâna ma tin puterile, am sa ma achit de datorie... PENTRU FIUL MEU!!! în rest am sa ma bucur de viata... si nu am sa scap nici o ocazie de a ma simti BINE!!!

    ResponderEliminar
  10. Giulia, pe această temă, a facerii de bine şi a primi reversul am multe de spus. Dar mă limitez doar la câteva vorbe. Nu-ţi dau sfaturi. Te las doar să înţelegi ce este de înţeles. Acasă trimite de acum în colo doar ce-ţi rămâne după ce trimiţi mamei două-trei sute, după cum ştii că trebuie să se poată descurca. Din cei 1200+100+40+60 cheltuieşte ce ai de cheltuit şi nu va mai trebui să ceri 140 împrumut de la şefa. Ăia vor fi ai tăi pentru diverse neprevăzute. Atunci şi acasă va fi bine şi nu vot mai uita să de sune ei la telefon.

    ResponderEliminar
  11. @ Abbilbal - datoria la sefa ... este ca-mi plateste ratele la platforma vibratoare si 36 internetul pt mine si conversatiile suplimentare (luna asta m-a taxat seful pt serv VOCE... pe care eu nu l-am contractat... dar eu nu ma leg niciodata de bani marunti... altfel as fi avut 25 internet si 3-4 euro alte apeluri)... pentru haine... îmi ajung acei 2-3 euro pe care-i mai câstig facând mici reparatii de croitorie.. iar tigarile mi le economisesc din ceea ce acum nu manânc... cum ar fi ...cota mea de mâncare.
    Neprevazutele... sunt finantate de sefa mea... care stie ca primul lucru când iau banii e sa-mi achit datoriile din cursul lunii... de care ea nici nu mai stie! Consider ca sunt corecta si cinstita la bani si în afaceri.

    Cred ca am dreptul sa ma bucur si eu de ceva în viata! Pâna ma poate bucura! Dupa aceea ... am sa ma calugaresc!

    ResponderEliminar
  12. Draga Giulia, nu încerca sa gasesti alte explicatii! esti nascuta asa si ramâi asa, o inimoasa care se implica în toare cazurile sociale, care doreste sa ajute si nu poate dormi bine daca nu a facut macar o fapta buna în acea zi! Te înteleg perfect, cunosc sentimentul! va trebui sa traiesti asa pâna la sfârsitul vietii, cu sau fara a-ti se recunoaste aceasta mare calitate/"defect"
    Te pup

    ResponderEliminar
  13. @ Carmen- sunt o C.... inimoasa. Dar nu m-am ascuns niciodata. Si o iubesc pe fata aceea si mai mult pe cea mica... care locuieste la Filiasi... si cu care tatal fetitei m-ar fi lasat sa ramân în contact... Nu am vrut sa o dezorientez. Parintii mei... si acum ma întreaba de Alexandra... puiul nostru mic. Am cel putin 1000 de fotografii cu ea... si multe cu Lumi...
    Eu ... nu pot sa nu IUBESC...

    ResponderEliminar
  14. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar