viernes, 14 de mayo de 2010

Cafea cu gheata

M-am trezit. Mi-a luat doua ore si o cafea cu gheata. Afara frig , dar nu are a face. Nebuna e pe faza. Muzica la maxim de la 7:30. Nebuna de aici, alta muzica, dar cu castile puse. Daca as fi mai nebuna decât sunt i-as pune difuzoarele cu muzica mea, lipite de perete. Dar eu mai am în mine o doza de bun simt. Poate nu sunt chiar asa de nebuna pe cât par.
Am asteptat. Scrierea de dimineata. Am citit, recitit, recitit. Nu e usor sa patrunzi în esenta. Astept sa plece alta nebuna si apoi merg sa-mi descarc energiile frecând casa vecina. Poate astazi suntem mai nebuni pentru ca si aici e ceata, umeda... patrunzatoare. Nu am cum sa o îndes nici în case, nici în oameni. Nu am cum sa i-o vâr pe gât nici nebunei din vecini.
Dar nu, eu nu am cum sa fiu nebuna. Am privit dansul lebedei, ore în sir, am privit unduiri de corpuri pe muzica . Si mi-am zis... voi dansa ca ele. Conteaza ca sunt batrâna? Nu. Muzica corpului este în mine. Si am sa fiu o balerina batrâna... în mijlocul nebunilor. Ma vor aplauda câinele si pisica si ...nebunii mei...

4 comentarios:

  1. si eu, si eu...
    danseaza, Giulia, nu e nebunie, doar pasiune...

    ResponderEliminar
  2. @ Ajnanina- Dansez si nu am complexe. Combin baletul cu hip-hop. Am prins o miscare de mâine tare smecheroasa... în clipul cu Save the last dance. JUR ca am sa ma înscriu la o scoala de dans. Dar astept si vara... poate am sa merg la cursul de tai-chi pe plaja. Visez de multi ani sa particip la unul! Te pup... dansatoare draga!

    ResponderEliminar
  3. Si eu o sa te aplaud ! Na, ca s-a strans destul public ! :)
    Mie-mi place felul asta de nebunie. De-ar fi toti oamenii asa nebuni...

    ResponderEliminar
  4. @ Leo - deja sunt motivata. Astept sa-si spele ochii señor si sa încep sa dansez în casa sefilor mei. Pe bune. Vad pe messenger ca seful nu e în casa... asa ca muzica la maximum si la dans.. cu matura,cu cârpa de sters în mâna... fara complexe...
    Eu îi arat lui sefa tot timpul sa se puna pe vârfurile degetelor dela picioare... (pe poante... asa se zice?) (nu avem ..dar poti sa ti le imaginezi)... nu-i la cine! Nu toti avem muzica în noi.

    ResponderEliminar