martes, 11 de mayo de 2010

Chiul de 40 minute... mare, soare, pescarusi, liniste, lume foarte putina... ce poti sa-ti doresti mai mult?


Prietenelor mele: Carmen, Ema,Leo, GreenEyes, Lola, Iulia, Adina, Antoaneta, Ajnanina, Mikka, Lizzie, Dina, Dorina, Daniela, Maresz, Viorica, micuta Andrada, Cristinei... nora mea, Iris si Kinga, finutele mele si nu în ultimul rând... lui IBI... japitona din Italia, care nu-si pune internetul, ca sa am si eu cu cine râde.... LA SOARE, la plaja... m-am gândit la voi în timp ce soarele ma molesea. Nici pe tine nu am sa te uit... mami mea! Vei mai ajunge vreodata la golfuletul tau?


Salteluta mea, borseta cu tigarile, slapi, o rochie usoara... 2 minute si esti cu burtica la soare!

Acuma m-am prins de ce pe fotografii apare alta data... ora era anapoda setata... 12 ore în urma!


15 comentarios:

  1. Vaiiiii...ce as vrea sa fiu si eu asa aproape de mare. Sper sa ajung vara asta cumva si la mare.

    Multumesc pentru imaginile cu marea si cu passiflora. Preferatele mele...

    Multumesc... te pup :-*

    ResponderEliminar
  2. Saru' manaaaaaaa !
    Esti o dulcica ! Si ai mare grija de sufletele noastre, care nu vad marea cu anii.
    Uite, prima poza mi s-a parut atat de reala, incat era cat pe-aci sa-mi... bag picioarele in monitor ! Aproape ca am simtit racoarea apei si briza sarata.
    Iubesc si multele, dar parca tot marea e preferata mea !
    Multumesc inca o data si-ti doresc din suflet o zi frumoasa !

    ResponderEliminar
  3. "Iubesc si muntele", am vrut sa zic. M-am emotionat... :P

    ResponderEliminar
  4. Mai ce paradis! Tu esti sirena care ne ispiteste cu marea :) Minunat!
    La noi azi a plouat...sunt îmbracata cu pantaloni, bluza cu mâneca lunga si jacheta + ghete, umbrela...tot tacâmul pentru o zi mohorâta. Acum parca ar iesi soarele...
    Macar de ar ramâne uscat, ca pe la ora 17 mergem sa facem jogging.
    Te pup, blondina ciocolatie :)

    ResponderEliminar
  5. @ GreenEyes - acum ascult Directia 5 ... la tine pe blog. Si... proasta am fost ca am stat numai 40 de minute. Señor sforaie pe rupte si eu stau în fotoliu. Dar macar v-am citit pe voi.
    AZI CHIULESC. Ar trebui sa cos ... în schimb am mâncat... salate.

    ResponderEliminar
  6. @ Leo - numai la voi, la fetele dragi m-am gândit pe plaja... Îmi place grozav când ies cu prietena mea Lizzie... bârfim si punem tara la cale. Dar si singura e bine... pâna când constiinta datoriei ma chiama în casa, alaturi de señor...
    EU mi-am bagat picioarele în apa. Si as fi topait si plescait apa ca si copilasii, dar erau mai încolo niste mosi... si apoi am zis ca m-or lua de nebuna.

    ResponderEliminar
  7. @ Carmen- Estoy locamente enamorada del mar. Asta ca sa mai înveti ceva spaniola pâna la vara. Sunt 23 de grade acum. Si eu sunt de 2 ore în fotoliu, calatorind prin sufletele voastre.
    La vara, am sa ajung mult mai des pe malul marii, pentru ca voi iesi cu Marta, care are vacanta din iunie pâna în septembrie. Si apoi señor toata vara, ziua... doarme. Voi chiuli... Albinuta mai si chiuleste, daca munceste cu sârg când trebuie.

    ResponderEliminar
  8. ;) gracias mujer bonita!
    (sper ca e corect-am tradus cu google)
    Tocmai vad în penultima poza "Trompetele îngerilor" Hm! am si eu doi pomi, tinuti în pivnita iarna. Ai mei abia au început sa capete vlastare si vreo 2 frunzulite! Abia la vara, prin iunie-iulie vor arata asa ca ai tai...

    ResponderEliminar
  9. @ Carmen- Ai tradus bine. Si eu am acasa, trompetele îngerilor dar nu stiam aceasta denumire dar nici cealalta nu-mi vine acum în minte... Are un miros extraordinar. Nu am eu în curtea mea... Unde ar mai încapea? VARA bate la usa, draga mea... o saptamâna - doua!

    ResponderEliminar
  10. Multumesc de gand! si ce frumos e...
    Abia astept sa simt nisipul, mi-e tare dor de plaja. Si ma bucur ca profiti de faptul ca esti intr-un loc atat de minunat.

    ResponderEliminar
  11. @ Lola- Multumesc si eu de vizita. Ajung greu pe la New York. Si apoi cu cura de slabire... numai bunatatile tale culinare îmi lipsesc. Am fost astazi la magazine... trebuia sa ma vezi cum salivam la tot ce înseamna... mâncare. Dar am fost cumintica... numai bomboane mentolate si legume-fructe.
    În schimb haine, hm! 3 bluzite, la fel, culori diferite + pantaloni albi cu ellastic jos - smecherosi. Sefa e de vina! Ea a vrut sa aruncam o privire la raionul de haine. Ea nimic... eu bluzite decoltate, cu bretele dantelate.

    ResponderEliminar
  12. poze vii... si eu mi-as fi bagat picioarele, deocamdata doar ochii. mi-e dor de mare si stiu ca de fiecare data cand o vad imi dau seama ca, oricat mi-as imagina-o, realitatea e mult mai generoasa...
    multumim de bucuria ochilor, bucura-ti tot trupul...

    ResponderEliminar
  13. @ Ajnanina - mi-am bagat picioarele,si gândurile, si suspinurile si tot sufletul meu... si vi l-am trimis voua... pe calea imaginilor. La cuvinte nu ma pricep... dar as fi vrut sa auzi strigatul pescarusilor în zborul lor lin... deasupra capului meu. Uneori chiar la 3 m deasupra, încât aud fâlfâitul lor de aripi! Viseaza draga mea... e tot ce avem mai de pret!

    ResponderEliminar
  14. La întrebarea ta:
    Chiul de 40 minute... mare, soare, pescarusi, liniste, lume foarte putina... ce poti sa-ti doresti mai mult?
    Răspunsul este foarte simplu:
    50 de minute!
    Ieri am fost cu Ulise la medic să-i scoată aţele cusăturii. Am luat-o peste deal şi la dus şi la întors şi am făcut peste 12 km.
    Norocul nostru a fost că ploaia ne-a prins aproape de casa unor prieteni şi ne-am adăpostit la ei.
    Cu totul, a durat mult peste cinci ore!

    ResponderEliminar
  15. @ Zamfir - m-ai facut sa râd! Mi-as fi dorit 3 ore... dar m-am întors la datorie. Nu pot eu chiuli fara sa am remuscari. Sper ca Ulise e bine! Da vad ca-ti place sa umbli pe jos! 12 km!

    ResponderEliminar