domingo, 21 de febrero de 2010

Culori pentru Geanina

Geanina, îti trimit culorile rasaritului pentru ca sa-ti coloreze ziua. Ascultam I´m a gypsy, pentru a nu stiu câta oara, când am vazut culorile rasaritului. Promitatoare, dar tot nu am reusit sa ma impulsionez sa ies din caldurica de 25 de grade a casei. Plimbarea mi-ar fi facut bine, dar sunt LENESA. Asa ca am facut doua fotografii de la geamul camerei mele. Marea se vede, doar un crâmpei, la capatul sirului de cladiri din fata. EU STIU ca este acolo. Si ma ASTEAPTA.

În acest timp al anului, soarele rasare din mare , chiar acolo, asa ca nu trebuie sa ies ca sa vad rasaritul. Si apoi , se pare ca din cauza norilor, astazi nu a fost un rasarit spectaculos. Dar culorile surprinse de mine, cu jumatate de ora înainte, chiar m-au umplut de frumos.
M-am trezit devreme, pentru ca am reusit sa dorm o noapte întreaga fara întrerupere. Fara pastile, fara tristeti, fara bucurii. Ascultasem ieri atâta muzica, încât sufletul meu, plin de frumos si de decibeli, a putut sa se odihneasca. Uneori îmi trebuie ore ca sa ma pot ierta. Muzica este cea care reuseste sa-mi aduca pacea.

6 comentarios:

  1. Şi mie îmi aduce bucurie şi linişte muzica. Mulţumesc cu tot sufletul pentru acest dar de excepţie.
    Mulţumesc pentru solidaritate, înţelegere şi toate gândurile trimise către mine în momente deloc uşoare.

    Te îmbrăţişez cu toată dragostea, draga mea dragă!

    ResponderEliminar
  2. @ Draga mea Geanina- prietenii sunt pentru a se ajuta la nevoie. Macar cu sprijinul moral.

    Asa cum ma accept pe mine cu tot cu greseli, la fel îi accept si înteleg pe toti din jurul meu.

    Iar pe voi va iubesc pentru ca ati avut curajul sa va trâmbitati iubirea. Nu-mi plac cei care se ascund în spatele unor masti care dau bine.

    Suntem din carne si simtire. Viata e prea scurta.

    ResponderEliminar
  3. M-am simţit extraordinar pe blogul tău din prima clipă, de când am făcut primii paşi aici. Nu este nimic scris ca să dea bine, totul este real fiindcă tu eşti reală. Nu este un compliment, nu fac complimente niciodată, este un adevăr.

    Pupici geaninoşi peste normă!

    ResponderEliminar
  4. @ Geanina - Tocmai din acest motiv va iubesc si eu. Sunteti reali, deschisi, umani. Nu caut sa cunosc persoane ci suflete.

    Si apoi iubirea voastra a trezit si în mine fiorul, ascuns multi ani în adâncuri. Nu am avut norocul vostru, dar nici nu-mi pare rau.

    Mi-am adus aminte cât de dureros e sa iubesti, dar si cât poti fi de fericit.

    ResponderEliminar
  5. Rasarit de soare din Spania.
    Apus de soare din Arizona.
    Parca ne-am vorbit ce poze sa postam!
    Ce culori exceptionale ai surprins!Nici roz,nici mov!Super.

    ResponderEliminar
  6. @ Ema - doar preludiul rasaritului. Pentru ca dupa câteva minute, pe cànd soarele ar fi trebuit sa rasara totul s-a decolorat. Dar si asa a iesit bine.

    Te pup!!

    ResponderEliminar