sábado, 20 de febrero de 2010

Berbec - pot sa fiu altfel?

Certaret si nu de putine ori brutal, Berbecul nu este un subaltern pe care sa ti-l doresti, fiind recalcitrant si incepand lucrari pe care nu intotdeauna le finalizeaza – isi pierde pe drum interesul pentru ele si pur si simplu le abandoneaza, fara sa-i para rau si fara sa fie constient ca abandonul sau poate face rau altuia. Pentru ca nu reuseste intotdeauna sa-si stapaneasca impulsurile, Berbecul este una dintre putinele zodii care va fi influentat de anturaj si in special de lucrurile negative care se petrec in jurul sau. Metalul semnului este fierul, fierul brut, fara cizelari, fara ornamente, fara infrumusetari ci doar puternic, necesar pentru izbiturile frontale ale Berbecului.

Nascut sub semnul celor curajosi pana la fanatism, al celor dinamici si plini de initiativa, Berbecul va incerca toata viata sa sa se impuna nu atat prin faptele sale, uneori mai mult prin faptele sale decat prin forta sa. Impulsivi si agresivi, spontani si cuprinsi de o puternica dorinta de a cerceta si a cunoaste, Berbecul isi poate pierde interesul pe drum. Se poate plictisi si atunci renunta la proiect. Zilele cele mai norocoase ale Berbecilor sunt cele de marti, iar numerele lor norocoase sunt 6, 7 si 14. Locurile preferate sunt orasele mari, acolo unde un berbec se poate impune si poate impune recunoasterea fortei sale.

Daca vrei sa cuceresti un Berbec trebuie sa fi, in primul rand, intelectual. Trebuie sa sti sa-i vorbesti berbecului, sa-l fascinezi, sa-i arati ca sti mai multe decat el si sa-i aduci de fiecare data cate ceva nou. Gelosi pana la extrem, berbecii sunt foarte posesivi si vor toata dragostea partenerului. La randul lor, dau inapoi o parte din aceasta dragoste, dar alta parte o impart in stanga si in dreapta, dorind mereu ceva nou. Pentru ca Berbecul vrea noutate in pat si nu o vrea doar adusa de partenerul sau, ci si de multi altii.


O aventura inseamna noutate pentru un Berbec si niciodata nu se va da in laturi de la asa ceva, incercand, in acelasi timp, sa adoarma banuielile propriului partener. Cum va proceda un nativ din aceasta zodie? Simplu: te va trimite sa te vezi cu baietii in oras sau cu prietenele, se va ocupa de organizarea acestei intalniri; iti va spune cat de mult ai nevoie sa mai iesi in in felul acesta si cat de mult se va sacrifica el (ea pentru ca tie sa-ti fie bine. Iti va da bani si va avea grija sa te tina ocupat si cat mai departe de el, apoi, cand se va asigura ca are spatiu de manevra si nu poate fi prins, se va arunca in noua sa aventura. Si la intoarcere, in timp ce tu te simti vinovat ca te-ai distrat fara propriul partener, Berbecul va avea grija sa-ti amplifice aceasta traire si nu vei afla niciodata ca abia s-a intors din bratele amantului sau ale amantei.

Evident, la un moment dat ulciorul se va sparge, dar Berbecul va merge inainte, ca de obicei, izbind in stanga si in dreapta. “A fi” este verbul care-i reprezinta pe Berbeci. Ei traiesc doar pentru ‘a fi’ si nicidecum pentru modul in care ar trebui sa fie. Activ si dezghetat, Berbecul este mereu atras de persoanele fara inhibitii, pline de viata pentru ca doar acele persoane, considera el, ii vor putea tine treaz interesul si doar acele persoane vor fi dispuse sa experimenteze lucruri noi, trairi deosebite, senzatii unice. Daca aveti o intalnire cu un Berbec, mergeti si distrati-va, pentru ca nativul acestei zodii stie sa se distreze si sa va distreze. Ca si prieten, Berbecul va fi mereu loial si de incredere. Personalitate independenta, el adora sa dea sfaturi si adora si mai mult sa i se ceara sfatul, oferindu-l cu sinceritate ori de cate ori este cazul.

http://www.horoscop-astrologie.ro/berbec.html


0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario