lunes, 30 de agosto de 2010

Sunt confunza...



... Toata ziua mi-a batut ochiul stâng. Nu cunosc motivul. Nici nu i-am dat atentie. Stiu doar ca sunt un pachet de nervi. Citesc tot ce pot... metode de lasat de fumat. Cer opinii, ajutor. Te-ai oferit Mikka si am citit ... cât am putut despre metodele de vindecare, atât de amabil propuse de tine. Ti-am citit parte din blog si reportajul facut de Paul. Înca nu ma regasesc în linistea si trairile propuse de tine. Explicatia simpla. Sunt superficiala. Dar....pentru ca-mi poate face bine ...sufletului...sunt gata sa încerc orice. Deci... sa-i dam bataie Mikka.

Cert este ca în zilele urmatoare, am sa încep si tratamentul cu Champix...scump si sub supravegheere medicala...foarte severa, în cadrul programului special creat la spitalul orasenesc. Am mâncat ca o sparta zilele acestea. Nu am sa ma cântaresc un timp.. Am ras...tot ce era posibil. Dulciuri, brânzeturi...si licoruri. Ba mai mult... mi-a adus metge ...palinca, primita de el... dar am sa-l prepar cu sirop de visine pentru sefa...asa voi scapa de el din casa. Berea si vinul...nah.... nu ma tenteaza, deci pot ramâne.

Ajunsesem sa fumez... doua pachete de tigari pe zi...cu ajutorul lui señor ...e drept, dar oricum era foarte mult. nu pentru sanatate ci pentru buzunar. Daca ma gândesc la procentul din câstig...este suportabil, fata de procentul din câstigul celor de acasa, care fumeaza cel putin cât fumez eu.

Deci...de vineri pâna astazi...am fumat 40 de tigari...în 3 zile... considerând sâmbata noaptea...fff lunga, în compania sefilor, la barul de peste drum... pai nu e chiar rau. Am început abdominalele, 4-500 pe zi. Jogging 2, 5 km....ba am facut astazi si la aparatele din garajul lui sefu...pentru forta în brate si la picioare. Nu e rau. Sefa ...rupta de oboseala...eu ca si când nu le-as fi facut. Joaca de copii. Doar ca sunt ...lenesa si plictisita. Nu am avut timp sa ma evaluez. Ce doresc si cum doresc sa ma schimb. Treaba multa, vizita lui V. cu iepuri de curatat. Povesti cu sefii, señor...prânzul la ora 19:00...Masini de spalat...3, patul lui Marta...patat...nimic nou, cusut...câte ceva, camera mea, dezordonata,
Dar... ma asteapta sâmbata noaptea... chef la sefi... en blanco... cica sa ne udam... hahaha. Sunt nebuni. Eu... mai mult de munca... doua platouri... prajituri. Sper sa nu apara si metge... cu alta seara de degustari... ca numai asta-mi lipseste.


.

3 comentarios:

  1. Querida,
    Mie imi place de rochia ta neagra. Credeai ca o sa stai prin casa cu ea... Ha,haaaa...
    O sa trebuiasca sa vorbim, evidentemente. Claro que si!
    Motivatia. Stii, aia e cheia. Stii bine. Cand am descoperit ca totul se misca in jurul ei, mi-am dorit ani de zile sa pun mana pe cheia asta. E undeva la fundul apelor adanci care ne acopera an de an.. Si trebe o scufundare, doua, trei...
    Linistea de care zici... se obtine asa. Si apoi dai in bucurie si forta. Elice, cum zi eu!
    Cand o sa fii gata, facem impreuna niste scufundari, dupa cheie...
    Pana atunci, bucura-te de toate, danseaza si traieste intens, asa cum ne arati noua ca faci!
    Multumesc pentru muzica. O sa vad acasa, la birou nu merge...
    Ti-am urmat modelul. Doua zile, doar salate. Furaje, cum zic eu. Rezultat: aproape 2 kile jos... "Intarim" asta si muschii cu niste ore al sala.
    Inca nu pot sa alerg. Nenea dotolu' zicea ceva de niciodata - un genunchi a plans rau anul trecut. Eu mai fac taichi si o sa merg la el sa-i arat nebunii...
    Plamanii... iubita mea, nu-i doar tigara. Plamanii se umplu cu tristete. Aia nu ne lasa sa respiram liber. Poti sa nu fumezi, si tot... Si ei se leaga de rinichi. Locul fricilor. Daca le ai pe astea tari si curate, zbori!
    Vestea buna e ca putem curata. Si desigur, urmeaza apoi efectele dorite.
    Stii, "vorbind" cu tine imi ies si mie la iveala niste "chestii" de lucrat... Asta e, asa e drumul. Nu suntem niciodata doar noi. Nu suntem singuri, nici singurii care...

    ResponderEliminar
  2. @ Mikka ... draga mea...I`m ready to start. Skype ai spus...giulia.szavo... cauta ... cred ca asta este adresa mea. Spune-mi ora la care-ti convine si apoi totul va veni de la sine. Vreau sa prind aripi.
    Daca nu poti sa alergi...pai sala si dansul sunt deja mai mult ca suficiente.
    Astazi am sa-mi umplu din nou frigiderul de salata verde, masline, ton si ardei iuti... Elimin... balastul.

    ResponderEliminar
  3. Suuupeeer! Incercam pe skype - sa stii ca nu am mai folosit "unealta" asta. Incerc eu pe la ora 9 seara - ora noastra.
    La pranz, azi, salata. Diseara - ora de pilates... ;)

    ResponderEliminar