lunes, 16 de agosto de 2010

Rosana - Si Tu No Estás Aqui



m-am trezit... Si mi-am dat seama de ce nu am aer. Si mi-am adus aminte de melodia aceasta pe care o am pe MP3... din cauza Cristinei. Si am coborât sa-mi pun baterie la troscoleta. S-a dus somnul meu. Mi-am facut cafeluta si ar trebui sa mai dorm câteva minute. Astazi nu stim la ce ora iesim la plimbare ... sau poate chiar alergare. Trebuie sa vina infirmiera pentru analiza de sintrom a lui señor. Si am sa o trezesc pe Enma abia dupa aceea.

Si tú no estas aquí me sobra el aire
Si tú no estas la gente se hace nadie
No quiero estar sin ti...
Si tú no estas aquí me falta el sueño
Si tú no estas aquí me quema el aire

nu are nimic de a face cu cerebralul... stiu... dar... me quema el aire !!!
E patetica iubirea... Casi siempre lo es.

Update: În timp ce-mi încalzeam oasele batrâne în vana cu apa calda, acum...la 7:00 dimineata, imagini mi se perindau în fata ochilor. O terasa, trei femei cu fete care aduceau aminte de corabii scufundate. Un ceai aromat. Am fi vrut sa ne ajutam una pe alta... dar lipseau cuvintele potrivite. Mai apoi ...doua femei... aceleasi fete de corabii scufundate în larg... si tot nu gaseau cuvinte potrivite. Mai lipsea doar una... Femei atât de diferite în esenta lor... doar durerea pare ca apropie. Si mi-a lipsit duminica trecuta... când înca puteam savura starea de dolce far niente. Cred ca s-a dus si dusa a fost si acea stare de nesimtita inconstienta. M-a întrebat una din ele, de ce am fata aceea împietrita si muta.

- Mi s-au înecat corabiile draga mea. Acelea... nu vor mai pluti niciodata. Poate voi construi altele. Mai am timp... câteva decade de acum incolo... si apoi ... energia nu-mi lipseste.

Nu a înteles despre ce vorbesc si nici nu a scormonit mai adânc. M-a lasat sa-mi savurez ceaiul saharaui.

De ce trebuie sa ai parte în aceiasi zi, de o gama atât de diversa de sentimente si stari de spirit? Nu ar putea fi totul... liniar? Plat, monoton... Sinusoidalele ma obosesc. Sunt ca valurile care te trag în larg. Si tu, trebuie sa lupti din greu sa domini curentul tot mai puternic. Poti doar sa speri ca vei avea suficienta forta în brate. Mai apoi te vei odihni. Trebuie doar sa ajungi la malul de la care ai pornit.

Si totusi am zâmbit aseara... citind mesajul de la estado... al unui asa zis prieten atlet... 7,5 km ieri...în 32 de minute... ¨¿ no es verdad angel de amor, que en esta apartada orilla, si viene tu novio y nos pilla, la hostia me la llevo yo?¨. I l-am aratat Enmei si am reusit sa-i smulg un zâmbet de complicitate. Pe Oscar doar l-am mustruluit... hahaha... Ne deranjam foarte rar.... dar m-a facut sa zâmbesc aseara... cu aceasta fraza.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario