jueves, 26 de agosto de 2010

Merçi... Gimini

Sunt rupta de oboseala. Psihic si fizic. Am terminat târziu aseara curatenia în casa lui Enma. Erau orele 20:00. Nu aveam nici un chef dupa ce am terminat de servit prânzul, mai ales ca am mâncat si eu o bucata de carne si salata tipica. Dar stiam ca daca nu merg ma asteapta o mustruluiala din partea lui sefu si numai aia nu-mi lipsea. Deci... mentalizare, casti pe urechi... si la frecat.

Am avut un ritm dracesc. Am preferat sa frec tot ce era necesar, decât sa stau la conversatii în casa. Nu am dat apa la moara la întrebarea lui K:
- Ce parere ai de expulzarile lui Sarközi?
- Nici una. Nu deschid televizorul la stiri. Stiu doar ca ar trebui sa-si aminteasca ca este descendent de imigrant. Ungur... ca si mine.

Nu aveam chef sa raspund la provocare. Stiam ca asta asteapta. Astazi nu era cazul sa iau apararea neamului si a patriei. Care patrie?!

Deci pe rirmuri latine am frecat. Casa, wc-uri, curtea, garajul... ca sa ma întorc si sa-l gasesc pe señor un pachet de nervi. Eu stiam ca asa va fi. Nu poate sa-si faca siesta cu copilul în casa. Pe lânga asta... nepotul, R, de 10 ani... statea cocotat în fotolilul meu, în toate pozitiile posibile si imposibile, punând stapânire pe laptopul meu... de la 14:00.... pâna la 24:00 din noapte. Pe la 20:00, señor, un pachet de nervi... s-a retras în camera lui... obsedat de faptul ca va da jos calculatorul de pe masuta. Degeaba îi spun ca este ... proprietatea si riscul meu... cu capul lui nu poti lupta.

V... a venit si revenit. Am povestit...si pâna când medicii au cinat...si el nu avea chef sa stea acolo... m-a invitat la bar, sa bem ceva. Mi-a preparat el un mojito (barmanul nu stia). Eu...mi-am pus o rochie decenta, pâna la genunchi. A zis ca este oribila:
- Pai vreau sa fiu discreta.
- Una e sa fii discreta într-o rochie super eleganta si altceva e sa pui pe tine o rochie demodata.
- Uita-te la fata mea. Arat îmbatrânita cu 20 de ani?
- Ce-ti veni? Esti mai frumoasa acum decât când te-am cunoscut.
- K. A fost primul cuvânt pe care l-a spus cànd a venit. Arati groaznic. Ai o fata de speriat. Eu... nu i-am raspuns ca ea a pus cel putin 8 kg din aprilie, la ultima vizita.
- Cum ti-au iesit pozele? Abia asteptam sa le vedem.
- Bine. Eu sunt foarte multumita de ele. Am ramas sa mai facem.

UPDATE: ... m-a întrerupt Gimini... i-am trimis link-ul de la fotografii. Superîncântata e putin spus. Abia asteapta sa i le arate si sotului ei. Mi-a zis sa ies pe strada cu rochitele acelea scurte. haha... Singura cu care am mai iesit pe poarta...e cea roz ...cu care am fost la cala Sol de Riu... si mi l-a adus pe Carlos... în 10 minute. I-am povestit de anonimo.... si i-a recomandat o spalatorie auto... pentru gura. Asta, pentru ca este profesoara de limba si literatura româna...ca sa nu foloseasca alte cuvinte nepotrivite. Mi-a spus ca si-a clatit ochii pe ceva frumos... Gimini... ma cunoaste de 10 ani... si nu avem taine. Vrea sa se întoarca aici... în tara libera... Greu, draga mea... locuri de munca ioc... pentru pregatirea ta. Si ai titularizare la un liceu bun... Dar mai întâi... refa-ti actele... ca ti le-au furat românasii nostri ..cu bani cu tot.

Va pup fetelor. K. pleaca astazi. Merg sa mai povestesc cu ea...

4 comentarios:

  1. Si mie tot rochia aia roz imi place grozav. Prima poza de ieri e asa de faina!
    Te admir enorm. Si recunoasc ca ma incurajezi in multe.
    Tin'te bine draga mea, cred ca vine valul de bine si la tine. Ma bucur ca te vezi frumoasa si prin ochii tai si prin ai altora.

    Te imbratisez si iti doresc sa fie doar inceputul...

    PS1 señora de las 4 decadas... o sa o caut si eu.
    PS2 imi place ca lucri cu muzica latino in urechi...
    Abia astept sa faci poze si cand faci o partida zdravana de salsa. Ti se potriveste teribil!

    ResponderEliminar
  2. @ Mikka - pentru tine...am sa-ti pun câteva latino... mi le-a recomandat un peruan... Asta pentru ca stiu ca te atrage Peru.
    Eu ... ma vad frumoasa...si de patetica.. nada. Cel putin... nu vad asta în ochii prietenilor mei. Dimpotriva. Poate lumea noastra pare... diferita de cea de acasa... dar nu ma intereseaza. Si eu de acasa o vedeam la fel.

    Salsa... am dansat cu D... acum vreo o luna... si nu am putut tine ritmul cu el... a studiat în Cuba. Si are ritmul în sânge...desi recunoaste ca e departe de unduirile cubanezilor.

    De mâine... încep alergarea de dimineata. S-a întors sefa si seful... zâmbind pe sub mustata, mi-a facut mustruluiala... obisnuita. I-am lasat în piscina...merg si eu sa-mi clatesc corpul în apa cu clor...desi... nici de piscina nu am chef.

    ResponderEliminar
  3. Ayyy, queridaaaa! Ai dansat cu un dansator adevarat, de la mama salsei! ei, asa da!
    Nici eu nu m-as fi putut tine in "sa", caci sunt si aici pe la inceput. Asta, ca tehnica, doar. Ca pasion, eeee, e otra cosa!

    Muzica de la peruan. Eii, si mai si. Ma rasfeti rau de tot. Nu ca le pui, ci ca le dansezi. Ce imi creste inima! Dansul e cea mai buna hrana pentru o femeie frumoasa. Ma rog, una dintre cele mai bune... ;)

    Vad si senora de las 4 decadas. Acu' o gust si pe ea...
    Te iubesc mult de tot, si tu stii!
    Chiar si in timp ce faci treaba sub ordinele sefului. Ce stie el ca tu dansezi...:)
    Baila, baila querida!

    ResponderEliminar
  4. @ Mikka draga mea draga... fac curatenie în casa sefilor...când nu sunt ei acasa. În majoritatea din cazuri. Deci.... tanga si sutien, nada mas... muzica latino si dai bataie. Ieri...în cele negre din poze. În schimb ... nu am dansat cu C.(nu este timp suficient niciodata!!!) desi mi-a promis solemn astazi. Eu va iubesc pe voi... si mai mult...desi nu am timp sa ajung des pe la casele voastre. Jur ca am sa dansez salsa ca si ei. O am în sânge...trebuie doar sa-mi obisnuiesc corpul. Si sa am sandalele potrivite. Desi, cele roz de la sefa (purtate de vreo doua ori si de marca) probabil ca ar fi potrivite. Sa vedem ce iese ...când vine dansatorul... Querida... Traiesc si vobrez când ascult muzica. Si mai vreau sa-ti spun ca ador muzica araba... si indiana... Ador femeia... ca monument de frumusete, senzualitate si gingasie. O ador dintotdeauna... si o voi adora. Nu acelasi lucru pot sa-l spun despre barbati... care au locul lor în viata mea... sunt indispensabili... dar nu vor însemna niciodata cât prietenia mea sincera cu toate femeile.

    ResponderEliminar