martes, 24 de agosto de 2010

Mult roz si multe riduri

Prea multi ani am refuzat sa ma uit în oglinda... Eram grasa, dizgratioasa, complexata. De vreo o luna...daca nu chiar doua, Ismael mi-a promis ca-mi va face fotografii cu aparatul lui profesional...lentile speciale.... si super flash-uri. Duminica... mi-a promis ca va veni astazi la orele 19:00... Nu l-am crezut, dar pentru orice eventualitate... mi-a vopsit Kinga parul si unghiile si mi-am calcat unele rochite...si am mai furat de la Lizzie ultimele ei achizitii.
Deci... pe o caldura insuportabila...34 de grade la umbra, cu parul...spalat, uscat si aranjat de doua ori astazi (inutil)... pozele au iesit cum au iesit. Lizzie m-a asistat ... la sters apa care curgea pe mine...siroaie, suport moral...si pieptanat... ce a mai ramas din parul meu...maltratat.

Sper sa nu jignesc ochi sensibili. Nu a fost si nu este intentia mea sa fiu provocatoare. Dar... mai tânara nu am sa fiu niciodata. Si mi-am dorit dintotdeauna fotografii... artistice sa le spunem... dar putem sa le numim si senzuale. Nu am avut corpul atât de ... acceptabil zic eu... de foarte multi ani. Ridurile nu le pot îndeparta si nici kilogramele pe care le-am pus în aceasta luna. Metge-dottore este de vina. Dar am sa le dau jos si pe astea care ma mai deranjeaza. Problema este urmatoarea:

- Alergând...îmi ies varice, slabind...mi se fac riduri pe burtica si par anorexica în zona toracelui.

Uneori urmaresc la TV...emisiunile cu stilistii... care pentru a ridica moralul unor femei complexate...le arata cum sa se îmbrace, cum sa se machieze, cum sa paseasca. La urma fac unele sedinte foto...si rezultatul este extraordinar. Imaginatia nu-mi lipseste... aveam nevoie doar de fotograf. Dragut din partea lui Ismael ca a facut acest gest pentru mine. Este un pasionat al fotografiei. Are zeci de mii. Pai...i-am spus sa ma priveasca ca pe un copac... si sa-l priveasca din ce lumina doreste... doar sa surprinda acel ceva... magic. Nu stiu câta magie am avut eu pe caldura aceea insuportabila... dar rezultatul este acesta.

Frumoasa nu sunt. Nici camera nu a putut sa faca minuni. Sigur... nu am pretentia sa fi reusit aceasta performanta. Timpul a fost scurt...o ora si jumatate. Nu m-am mai putut machia...nici nu ma pricep, ce-i drept. Parul...veti vedea...era imposibil de facut ceva cu el... fiind foarte cald.
Eu sunt multumita... Voi avea la ce sa ma uit...la batrânete.

Urmeaza o alta sedinta foto... nu stiu când.Cert este ca eu sunt încântata de fotografiile mele.
Sper sa va placa... fetelor... Barbatii?! ...Pai sa deschida pagini cu pustioaice. Nu am facut postarea pentru ei si nici fotografiile. SUNT NUMAI ALE MELE... si le compart cu voi... prietenele mele.
În rest... me importa un pepino...eu sunt super încântata... si numai asta conteaza. Ismael râdea de burtica mea si tot încerca sa scoata ceva cu decolteu... Dar de unde nu-i... nici Dzeu nu cere.

Bineînteles ca nu am facut poze ... nud. Iar pe cele mai... transparente ... le pastrez doar pentru mine. Nu m-au lasat sa-mi pun rochitele mele ...lungi pâna la genunchi. Au zis ca nu intra în cadru. Va pup ... dragele mele. Ma asteapta doua zile ... grele. Vizita lui Karina, întoarcerea sefilor...mâine...deci, curatenie în forta la ei în casa...asta dupa ce vom prânzi cu Karina si Ramon... nepotul cel mai mic al lui señor Tomas. Bine ca am smotruit casa... desi ar mai încapea.

Deci... daca aveti nevoie de un fotograf... va pot recomanda unul... gentil, tânar... si deosebit de simtit. Metge si Irina abia asteapta sa vada fotografiile. Ismael este prietenul lor. Nici Lizzie nu le-a vazut... se grabea prea tare la o sedinta de scara. Sa va fie cafeaua dulce si saptamâna usoara... I`m special!!! ... Leo... abia astept... comentariul tau. Sau iar îmi trimiti un link... cu I`m a bitch.... (indeed I am)... ?






















































16 comentarios:

  1. Hello,Pretty Woman.Iti admir curajul si tenacitatea si vointa de a ajunge de la 90kg la ...Pretty woman.Stiu ca nu e vorba numai de mancare...si nu e vorba numai de flamanzire.E vorba de o vointa fantastica.Si pentru vointa aceasta vine cu un caracter deosebit.

    ResponderEliminar
  2. ma bucur pentru tine, frumusete, arati minunat...
    privire, chip si corp de femeie puternica, libera, sigura pe ea, iubita si rasfatata...

    sa te bucuri de ce-ai facut si sa mai faci.

    acu, exista totusi un risc la postarea acestor poze: sa ti se fure pentru reclame :)

    ResponderEliminar
  3. Aici sunt, aici sunt ! :)
    Oaaaa…
    No you're not, you're not a bitch !
    Si esti frumoasa, da ! Si te felicit ca ai rezistat cu stoicism pe caldura aia ! Si... te-as fi machiat eu daca eram acolo... :P
    Ne-ai aratat multe poze, ai fost generoasa. Tare ma tem ca o sa vina si rau-intentionatii sa comenteze… Ma bucur mult, tare mult, cand vad oameni care-si implinesc vise, de orice natura ar fi ele. Pentru o femeie este foarte important sa se simta frumoasa. Si nu te mai gandi atat ca o sa ai la ce sa te uiti la batranete, ca batranetea e departe pentru tine. Esti plina de viata si frumusetea vine mai ales din interior.
    Felicitari - pentru ca ai slabit, pentru ca esti tu insati, pentru pofta ta de viata !

    ResponderEliminar
  4. @MyEyesOnYou... Mai am de dat jos. Voi începe gimnastica dupa ce se mai domolesc caldurile. Caracterul meu... cu bune cu rele... fara false ipocrizii. Ieri, nici nu mi-am adus aminte de mâncare.

    ResponderEliminar
  5. @ Ajnanina- eu stiu ce si cine sunt. Riscul sa mi le fure pentru reclame... la cura de slabire, da, ar putea exista. Cred ca acolo chiar s-ar potrivi.

    ResponderEliminar
  6. @ Leo - draga mea... rau intentionatii vin... fara nume, ca de obicei de pe blogul lui Geo. Ar trebui sa-i cer sa ma scoata de pe blogroll. Bineînteles ca le lipsesc los cojones... doar sunt din capitala. Am ramas întelesi cu Ismael sa-mi mai faca fotografii...într-o zi fara soare. Priveam catre soare si a fost oribil. Mi-a facut 350 de fotografii...

    ResponderEliminar
  7. @ Anonimo - ce as putea sa-ti raspund. Muta-ti privirea în alte ograzi. Fiecare are dreptul sa-si traiasca viata cum doreste. Cum esti un anonim, probabil si viata ta este la fel...anosta.

    ResponderEliminar
  8. FRRRRUMOOOAAASAAA! FRRRRUMOOOAAASA rau de tot!
    Asa esti. Ma uit si ma minunez. Si te comentez - apreciativ - cu Ajnanina. Si ne place de tine rau de tot!
    Pentru toata frumusetea ta - aia dinauntru care a dat pe dinafara si a modelat si trupul dupa cum straluceste sufletul.
    Poarta-te cu stralucire in lume, draga mea!

    ResponderEliminar
  9. @ Mikka - cuvintele voastre atenueaza gustul amar pe care mi l-a lasat comentariul unui anonim. Nu-mi place de mine... dar traiesc, vibrez, plutesc. Poate starea aceasta de exuberanta deranjeaza. Nu pe cei din jurul meu, te asigur. Cert este ca am dreptul sa fiu fericita si sa-mi fie pielea flasca mângâiata. Nu demult...abia au trecut 7 luni... nici sotul meu nu simtea nici o atractie... fizica. Acum ... simt eu...si am sa traiesc la maximum. Si am sa simt, si am sa dansez, si am sa visez.
    La noi e soare... e viata... e muzica... sunt ritmuri... În Bucuresti cum e?

    ResponderEliminar
  10. Frumoasa e viata din tine, draga mea. Aia. Aia se vede.
    Nu-ti zic alea cu "conteaza doar ce simti tu", e limpede ca stii deja. Dar curajul de a trai, adica a simti cu totul si a face cu totul cea simti, asta e plinatate. E seva. E esenta. Coaja e doar coaja. La tine, acum si "coaja" e foarte frumoasa - ai picioare superbe, de bailarina. Eu te vad tot pe salsa...
    Rtimuri, ai?
    La noi in Bucuresti e... tot asa, dupa cum vedem. Ritmuri si la noi, muzica peste tot. Acum depinde de ochii, urechile si inima fiecaruia. In fiecare dimineata eu trec prin Bucuresti pe muzica latino sau acum, mai nou, araba. Pentru dans...
    Viata si soare si
    Salud, dinero y amor, queriidaa!
    Viseaza si traieste din plin, Frumoaso! Asaaa!

    ResponderEliminar
  11. Aha ! Deci am intuit bine... in legatura cu anonimii. Pfuuu...

    ResponderEliminar
  12. @ Mikka - draga mea ... picioarele mele...l-au cucerit pe C. 38 ani... si persevereaza...
    Salsa...am dansat cu un medic negru din Honduras. Urmeaza sa ma înscriu la o scoala de dans, din toamna. Sanatatea...Doamne multumesc...am, bani...o zi pe luna(sunt multi cei la care îi repartizez...si apar în fiecare luna mai multi)...dar am noroc ca-mi scot banii de tigari din croitorie...azi 2 pachete de tigari...cos ffff ieftin. Amor... am parte de cel mai patimas amant posibil. Cred ca de aici mi se trage. Apoi...daca va dura o luna, doua (el zice ani...si sunt 2 luni si jumatate deja)... nu conteaza. Eu...voi avea amintirile mele. Si am îmbratisat marea cu privirea si cu surâsul meu... ca sa trimit o farâma câtre voi. Un abrazzo ...querida!

    ResponderEliminar
  13. @ Leo... dimineata, dupa un spalat de covoare... Ii-am aratat lui Lizzie... toate fotografiile si mesajele voastre. Inclusiv ale anonimului. Lizzie este o sotie model, dar din dulci apelative nu l-a scos pe amicul nostru. Eu... înjur la fotbal, viata în general...dar nu ofensez niciodata, nici macar pe cel care ma face troaca de porci. Merg mai departe. Asa ca ... acum nu am mai deschis mesajul...direct la Trash si empty... Deci... nici macar nu a existat...
    Am transpirat. Un car plin de cumparaturi, mâncare pentru cinci astazi, curatenie la sefa...cred ca nu are rost sa ma supar pentru mâncarimile de limba ale nimanui.
    Data viitoare voi avea nevoie de machiaj profesional. Vrei sa vii, querida?...
    Sâmbata... vine Alba, o prietena superba... sa ne dea lectii de machiaj... asta pentru ca stiu ca nu vei veni. Dar... poate odata si odata vei ajunge si pe meleagurile astea... nu se stie niciodata.

    ResponderEliminar
  14. Super pozele! Frumoaso! Cel mai mult imi plac cele cu tinuta albastra :D

    A si ... imi placea mult cand aveai parul ceva mai lung

    Te pup cu mult drag :*

    ResponderEliminar
  15. @ GreenEyes...rozul este culoarea mea preferata. Parul...l-am ars... si mi-au ciuntat din el...unde nu vroiam. Acum...am sa-l tund mai scurt, ceva... nu conteaza...creste. Si apoi am parul slabit de la voprsele...dar de câte ori mi-am pus alte culori, sefa m-a certat. Am avut toata paleta de culori. Numai blonda ma suporta.
    Te pup...draga mea.

    ResponderEliminar
  16. hmmm tanti ce te-as...iubi :X esti superba!

    ResponderEliminar