martes, 10 de agosto de 2010

Eres mucho hembra... hihihi... copile...

Curge apa pe mine. Mi-am dat jos tricoul, ieggerii si adidasii. Si asa ies aburi din mine. Am sa plonjez în piscina. Dar numai dupa doza de nicotina. Sunt incapabila sa ma misc din fotoliu. Florile mi s-au uscat pentru ca am uitat de ele. Se vede ca nu am mai iesit în curte cu señor. Ne-am lenevit amândoi. Bine ai spus ca mi-e asa de bine în fotoliu ca nu ma misc decât minimul necesar.

Gatit, spalat, frecat prin casa, scurtat rochia lui Enma.... si înapoi în fotoliu. Sar doar când suna la porti. Si credeti-ma suna destul de des. Una pentru pantaloni, alta pentru proba. Vecinii pentru o poveste. Între picaturi aterizez în fotoliu...si trag un pui de somn la prânz. Ce-i drept am urcat eu la mine în camera, dar remuscarile nu m-au lasat sa-mi fac siesta. Cei doi erau în living... ca doua statui înfipte în fotoliu sau sofa. Imobili... Asa ca m-am ridicat dupa zece minute si am coborât sa le fac companie. Doar corpul îmi era cu ei. Cu castile pe urechi, ascultând Traviata...am adormit. M-am trezit cu Brahms - Hungarian Dance no.5 si o durere de cap. Muzica era data la maxim... chiar si pentru urechile mele era prea mult.

Cu medico si ceilalti, povestim pe sleau. De asta îmi cer ei sa scriu cartea... fara perdele. Nu am false pudori. Le las femeilor de bine. Cele cu multe perdelute la geamuri. Eu traiesc în bikini si în tanga. Cu perdele date la o parte si jaluzelele ridicate. Corpul meu este la apogeu. Nu ma uit la eventualele riduri de pe gât. Le-am vazut chiar si la stelele de cinema. Eu am sa-mi ofer placerile inocente, demult pierdute. Flirtul, fraze rostite pe jumatate sau cuvinte cu întelesuri voalate. Am sa las cucoanelor gesturile ingenuitatii si ale aleselor virtuti.

Chiar si Enma este uneori prinsa în jocul acesta. Îmi trage câte o palma, când vede ca abia-mi târasc picioarele la jogging, dar eu îi raspund cu un dans senzual ...pe muzica latina. M-am dilit... dar îmi va trece peste câtiva ani. Si acum... sa racorim acest corp prea senzual pentru vârsta lui.

UPDATE: 13:17
Alaltaieri, iesind din piscina, m-a chemat doc la el. La plecare... a trebuit sa ma opresc pe loc... sa-mi vada tanga si dosul. Si Irina poarta... de dragul lui. Noi... râdem... si facem haz de sunculitele mai cazute decât ne-ar placea. La vita e bella... Acum abia un an ... purtam lenjerie de bunica si ma uitam la aceleasi seriale... ca o rutina. Acum... freamat, zbengui... alerg ca un calut naravas pe faleza si Enma îmi trage câte o palma peste fund sau peste spate. V-am spus ca m-am dilit de cap.

Cum spuneai? :

- Cine îti spune ca esti batrâna? Bucura-te acum de ce ai, de cum esti si fa-ti de cap cum nu ai facut-o pana acum. Nu e logic? Alte femei la 48 de ani sunt îngropate demult...

Merg sa croiesc rochia aceea neagra... desi mi-e greata de ea. Prea încarcata si nepotrivita pe acel corp plin de sunci. Da ... cred ca-mi fac de cap si prea mult... dar nu cu cine as dori si as visa. Poate eu visez la un urs... sa puna laba pe mine si sa nu ma mai lase din înclestarea lui.

Ai grija ce-ti doresti Giulia... S-ar putea sa se împlineasca.

2 comentarios:

  1. Ay, ay, mi Julieta, eres muy caliente ! :)
    Scrie, scrie, zice domnu' doctor bine ce zice.
    Te felicit pentru atitudinea dezinvolta !

    ResponderEliminar
  2. @Leo... scriu doar o infima parte din ce gândesc si simt. Si chiar si asa simt ca e prea mult. Caliente... EXPLODEZ!!! Cred ca emana corpul meu... feromoni. De asta nu ma misc din fotoliu sau din camera mea. Apa... este destul de rece în piscina, asa ca ma racoresc din când în când.

    ResponderEliminar