miércoles, 11 de agosto de 2010

Aberatii

Si pentru ca-mi permit o pauza de una sau mai sigur doua tigari... hai sa aberam te Metallica- Nothing Else Matters. Am schimbat cearceafurile cacate si fetele de perina pisate din camera lui Marta. Chestie la ordinea zilei... purtam bijuterii de aur de nu mai încap pe degete si în alte cele parti, dar nu stim sa ne facem necesitatile la toaleta. Se zice ca de unde Dzeu nu da nu ai ce cere. Asa-i. Nu mai cer... doar inspectez si curat rahaturi.

Ne uitam cu Lizzie dupa amiaza la Marta care gesticula si râdea singura în piscina si ma gândeam ca tot e mai bine asa decât sa trebuiasca sa îngrijesc de nebune violente cum aveau prietenele mele în Italia. Doamne ce cruce ne-ai dat unora sa purtam. Si pentru ce? Pentru bani câstigati departe de cei dragi. Sau poate m-ai aruncat pe alte cele meleaguri tocmai ca sa ma pregatesti pentru cei dragi de acasa.

Nu luati seama la aberatiile mele. Sunt obosita... supraîncalzita, supraîncarcata de energii negative si de bombaneli. Am sa ma pun sa cos si am sa-mi revin. Ziua înca nu s-a terminat. se mai poate munci ceva pe aici. Tremur din cauza prea multor cafele.

As vrea sa fac o fotografie cu curtea mea... dar mi-e lene sa trec strada, la Enma, sa împrumut camera de fotografiat. Rosiile mele sunt cele mai gustoase si mai zemoase din zona. Astazi a sunat mama lui seful sa le laude. Da...sunt câteva mese pe care au ajuns... La anul...si mai multe... Râdeau copilasii la Madrid de mine:
- Mami, ne trimiti si noua?
- Va trimit puilor.
Chiar as putea sa le trimit cu sefii, care iar se vor duce în Galicia... si probabil vor trece pe acolo... dar cum nici nu are rost sa-i cer un favor lui sefu... mai bine o lasam moarta.

La munca Giulia... asa te apuca somnul si iar ai sa-ti faci o cafea si apoi chiar ti-a sari inima din piept ... într-o buna zi.

3 comentarios:

  1. Stiu sigur ca mi-ai trimite pana si mie rosii, te cunosc ! :)

    ResponderEliminar
  2. @ Leo draga mea... abia la ora asta mi-a aparut mesajul tau. Sigur ca ti-as trimite... dar mai bine le-am mânca împreuna.

    ResponderEliminar