sábado, 24 de abril de 2010

Mâine am sa particip la maraton... fara sa alerg... am sa fac traseul pe jos, cu sefa!!!

E sâmbata dimineata si nu am sa scriu prea mult. Mi-e înca somn...desi m-am trezit la ora 7:00. Dar..pentru ca în dimineata asta cântarul îmi arata 67,3 kg... trebuie sa ma LAUD. Si am mâncat ieri... aceiasi salata: rosii, salata verde ,taiata marunt, o lingura de ton din conserva...cu câteva picaturi de ulei... masline negre... 15 , ca sa le consum , nu de alta, si-mi place sa pun saramura de la masline... dar de la cele verzi umplute cu ansoa. ATÂT! Cafelele mele... fara cofeina, cu zaharina si cu mult lapte si apa... de càte ori ti-e sete.
EFORT: curatenie la sefa... 3 ore jumate, intense, señor de ridicat... 3 ori... gimnastica 200 abdominale, masaje pe platforma vibratorie si vibratii... pe ¨vârfuri¨ cam 3 minute la 45 Hz.

Si apoi am facut cel putin 100 de alte exercitii... din cele pe care le-a adus sefa saptámâna aceasta. Un Poster... si chiar nu sunt usoare!
Aseara ma întreba Ema ... pe chat
- Ce faci gagico? Probezi bikini?
Chiar asta faceam. Si-mi faceam poze. Chestia este ca mai am destul de lucrat... în unele locuri mai am celulita... dar ... vine vara... si nimic nu e mai bun pentru asta...decât înotul! Ba am si striatii de la slabitul prea rapid. Pe laterale. Me da igual!!! În pantaloni arat SUPER. Asa ca ... mai departe.

Ma tot gândesc ce sa le gatesc astazi... pentru ca pe mine sa nu ma tenteze. PESTE... sigur... ca nu-mi place deloc!

Este asa de greu sa trebuiasca sa gatesti, sa dai mâncarea cu lingura lui señor si pe tine sa nu te tenteze. Reusesc de cele mai multe ori... în conditiile în care nu gatesc ceva super apetisant pentru mine. Deci... desi am carne destula în congelator... voi scoate PESTE... nu ca nu mi-ar placea chiar deloc... dar tot un GRATAR este favoritul meu.

Si textul ca trebuie sa manànci de toate ... moderat... nu merge în cura de slabire. NU TREBUIE SA MANÂNCI MAI NIMIC. Nu se moare de foame. Beau foarte des cafea cu lapte si asta mi-e de ajuns. Si nici de apa nu ma privez. Dar NU MANÂNC decât... foarte putin, o data pe zi!

4 comentarios:

  1. :) Te apreciez pentru ambitia de-a slabi. Stii, aveam eu o teorie referitaore la frumusete. Frumusetea e o relativa, singurul etalon al frumusetii pe care il avem suntem noi insine. Te simti frumos, esti frumos. Nu cred ca vom putea condamna niciodata un om pentru ca vrea sa arate cumva, sa slabeasca sau sa schimbe ceva. Este ca si cum am certa un boboc de floare pentru ca vrea sa creasca. Trebuie sa respectam nevoia vitala a fiecarei persoane de a se simti bine in pielea ei.
    Hm am sa copiez ceva ceva ce m-a facut sa zambesc azi.Te imbratisez cu drag!!

    ResponderEliminar
  2. @ Andrada - eu cunosteam FEMEIA FRUMOASA care se ascundea sub cele 30 de kg. Ele m-au protejat de barbati si de mine însámi. Motivul pentru care am început sa slabesc... nu l-am ascuns. Am vrut sa plac unui anumit barbat. N-a fost sa fie si ... bine a fost.
    Dar îmi plac mie, si din pacate... multor altora! Schimbarea radicala socheaza!!! Erau obisnuiti cu sacul acela rotund si acum vad un corp care începe sa prinda forme.
    Am laptopul la mansarda. Ascultam muzica. Dar eu faceam plaja ... goala... pt ca numai din elicopter ma pot vedea. Si ma uitam la noile mele forme. Eu întotdeauna am admirat FRUMUSETEA FEMININA... fara sa am nici urma de deviatii... Si chiar îmi PLAC!

    Copiaza orice vrei. Faptul ca o domnisoara ma viziteaza si ma citeste... ma maguleste! Mi-as fi dorit sa am o fata... dar sper ca acel copilas care este pe drum... va fi fetita... si atunci voi fi o bunica SEXI si cam nebuna. Am sa o RASFAT si am sa o învat sa se bucure de viata!

    ResponderEliminar
  3. :) Uneori altii nu stiu sa vada frumusetea in noi, cauta proportii perfecte, forme perfecte si uita ca perfectiunea e o notiune abstracta. Este o inconstanta, in plus fiecare o percepem altfel. E important, dupa cum ai spus tu, sa cunoastem femeia frumoasa din noi.
    Am copiat acea formula de sfarsit "Te imbratisez cu drag!" Imi place. Pe mine ma maguleste faptul ca citesti postarile mele mai "stangaci" scrise ca la incepul. Dar sunt copil, si copiii invata.
    :) ma bucur pentru copilul care este pe drum iti va insenina si mai tare viata si sunt sigura ca va fi foarte norocos sa te aiba.
    Te imbratisez cu drag!

    ResponderEliminar
  4. @ Andrada - bineînteles ca te citesc. Dar uneori mi-e jena... ca o babatie sa ma amestec în lumea voastra... BUCURATI-VA de tot ce va da viata... Merita traita la maxim!
    Te îmbratisez cu si mai mult drag!

    ResponderEliminar