miércoles, 7 de abril de 2010

La Multi Ani , Enma - mi jefa

Ar fi multe de spus despre Enma! Dar toate cuvintele mele nu ar putea exprima complexitatea caracterului ei! Eu zic prea bun. Ea zice invers. Dar faptul ca lucreaza ca educatoare într-un centru cu copii discapacitati, trebuie ca spune multe despre bunatatea ei. Si rabdarea ei cu copii!
Asteptam ... VARA!!!!


Urmatoarele rochii... am sa i le fac mult mai scurte!

8 comentarios:

  1. @ Ema -Îi transmit imediat.Nu am apucat sa scriu nimic despre ea, pentru ca am urcat sa facem gimnastica. Ea înca nu a coborât. E mai ambitioasa decât mine.
    Eu am pus o pâine în cuptor! Sa vad ce-mi iese. I-am pus si ulei de masline. Astazi señor vroia sa-i cumpar pâine din oras... si am ¨uitat¨. El nu prea poate rontai baghete si alea au mai multa coaja si prea putin miez.

    Asa ca am framàntat si acum am pus la cuptor o pâine mare si rotunda.
    Pupici.

    ResponderEliminar
  2. La multi ani si din partea mea!
    Dupa cum se vede, e o fiica tare grijulie si o sora minunata!
    Privind pozele m-a cuprins o mare parere de rau ca nu am si o fata. Dar e prea tarziu si...vezi tu, fiecare lucru se plateste in viata!

    ResponderEliminar
  3. Şi eu şi Ulise, ne alăturăm corului: La Multi Ani, Enma - mi jefa!!! (sperăm că "mi jefa" nu înseamnă vreo înjurătură!)

    ResponderEliminar
  4. @ marada - sefa a fost foarte multumita de urarile voastre!
    @ Zamfir jefa-sefa - m-ar bate cel de sus sa gândesc rau despre ea... desi uneori nu suntem întocmai de acord. Dar .... ffff rar... si este numai din cauza prapastiei dintre lumile din care venim!
    @ GreenEyes--- primit cu drag. Ieri nu am avut timp de blogareala... m-am luptat ceva cu un trojan- si apoi am avut fff mult de lucru!
    Sper sa ajung azi sa postez ceva, ca ma furnica în palme si în creier!

    ResponderEliminar
  5. Ar fi trebuit sa pui mai multe poze cu Enma in costum de baie ;) ! La multi ani si de la mine, cu intarziere !

    ResponderEliminar
  6. @ Geocer - am sa-i transmit!!!
    - Si asa am pus unul unde i se vede ceva din ... decolteul frumos pe care-l are. Bineînteles ca ea nu a fost foarte multumita. Are un corp de fetiscana.... 56 kg.... si face sport ore întregi pe zi. Dar nici eu nu ma las! Dar ... dotarile naturale nu am cum sa le AM!!!
    La vara!!!! Am sa-i fac mai multe fotografii!

    ResponderEliminar