martes, 28 de diciembre de 2010

... boig per tu...


... spus la el... :
- Daca nu te am doua minute si mor ...
... Râs el... si pentru ca tot vorbise pe catalana cu señor... început sa cânte la mine, patrunzându-ma cu privirea.

... Cântat el la mine pe catalana... cautat melodia pe net si scos castile. Señor bucurat ca scapa de noi ... cerut la pat (cam de o ora vroia sa mearga la culcare si eu nu l-am lasat). Ce bine.... E momentul nostru. Si cântat si cântat, tinut pe mine în brate... culcata peste el în fotoliile mele uriase.... si mai apoi stors de toata vlaga... El pe mine...eu pe el. Doamne... cât dureaza o ora intensa. Suna telefonul... Întors eu... profitat el. Cu respiratia sacadata am raspuns:
- Da... Ah,... buna A.
- Buna... C. este acolo?
- Depinde la ce te referi. În casa sau în mine...?
- V-am întrerupt... Iarta-ma... Credeam ca are chef sa facem ora de dans mai târziu...
- Astazi nu va putea. Obligatii acasa... Dar tu treci pe aici. Cinam împreuna.
... Sunat si la el. Ea... :
- Nu raspunzi?
- Sa vorbesc si eu cu respiratia sacadata ca si tine? ...

... Iubit noi ca nebunii... Dusat el... si plecat în fuga.
- Cum te simti... amor?
- În ceruri. Iubit de doua femei frumoase. Rupt...
- De ce nu te opresti dupa zece minute?... Trebuie sa ma exploatezi la maxim?
- Nu pot si nici în ruptul capului nu as vrea... Asta ai vrut... asta ai. Aguanta!!! ... Tu esti femeia mea... si trebuie sa fi obosita si satisfacuta.

... A plecat. În sunet de claxoane. Eu?! fara vlaga. Dar... as lua-o de la început... Doamne!!! Privirea aceea de demon posedat... Niciodata nu l-am vazut asa de pornit ca si astazi. Si nici finalul lui nu a fost niciodata asa de impetuos... Zici ca era un cal de curse si tot el avea si biciul metaforic în mâna. Este imposibil sa repet tot ce poate spune un amant nebun. A meritat sa apuc sa traiesc numai ca sa am aceste experiente. Camasuta neagra de noapte... volanase care-l excita... Gesturi de stapân peste femeia lui... urmate de dulci si suave mângâieri. Picioare sarutate... de la glezne înspre coapse... si mai pe cele proprietati ale lui... muscate fin carnurile mele... si el care nu se mai oprea... si ma devora cu adâncimea privirii lui. Doar cât sa ma priveasca si sa ma adulmece... ca un animal de prada... Dansa în mine... se misca pe niste ritmuri infernale... de neconceput pentru femeile cuminti. Nebunul meu dulce... Boig per tu... Este hotarât sa ma duca pe tarâmuri necunoscute... Si daca cu ani în urma... corpul meu se convulsiona si nu puteam sa fiu atinsa dupa un orgasm... pài el m-a fortat sa trec peste momentul acela ... fara sa aiba mila de mine... si a continuat... pâna la al doilea si al treilea... având si el aceleasi convulsii... si spasme... dar nu... pentru al meu iubit nimic nu este de ajuns. Nu exista limite ale placerii doar constrângeri ale timpului prea scurt pe care-l poate petrece alaturi de mine...
... Îmi repeta si astazi :
- Acum zece ani daca te-as fi cunoscut... am fi avut un copil împreuna. Ce pacat ca nu traim în Maroc. Sa pot sa am doua neveste.
... Chiar... nu sunt niciodata geloasa pe ea. Cred ca din partea mea nu ar fi nici o problema. Ea sigur nu ar fi de aceiasi parere. Crescuta la calugarite... Alta... care nu stie decât de cele cuviincioase. Si cred ca cel mai mult ar durea-o ca sunt mai în vârsta cu 13 ani decât ea. Logic ar fi ca barbatul sa-si gaseasca una mai tânara. Dar si el îmi tot spunea astazi de supa buna... Hm... Cred ca greseste pentru ca gaina asta doar primeste si nu ofera mai nimic. Ca nu vrea nebunul ... nu ca nu mi-ar placea mie. Dar asta e pe invers... si atunci eu doar torc si ma urc pe pereti. Ma rog... ma tine el bine de gât... si de umeri pentru ca sa nu pot misca în front. Da ce...?! Eu sunt proasta sa fug?!...

2 comentarios:

  1. cat de plina de pasiune si energie esti, Giulia, un adevarat exemplu de perseverenta si optimism.

    ResponderEliminar
  2. @ Antoaneta...cât de inteligenta si de rafinata esti tu. Un exemplu de INVIDIAT!!! Abia astept sa te revad...

    ResponderEliminar