lunes, 13 de diciembre de 2010

I feel good

Numai pentru ochisorii prietenelor mele. Sa stiti ca ma gândesc la voi... înainte si dupa... Va doresc numai nopti de iubire.

Daca as spune ... I feel pretty ar fi nepotrivit . Cred ca cel mai bine se muleaza ... I feel good !... Siceramente... Amortita, maltratata, adorata... Hmmmm... I feel good.
... Deci... venit la mine, adus o pereche de cizme terminate acasa, luat laptopul si plecat. La repetitii. Pai bine. Eu am sa mai muncesc câte ceva, ici pe colo... ca doar astazi am cam huzurit. Cu sefa la cumparaturi. Bani nu aveam ieri decât 5 euroi si zau ca-mi cam lipsea una alta. Vin la señor, fructe la amândoi, salata,ton, rosii, masline, ardei iuti...pentru mine. Si cum pomenisem eu ca nu l-am chemat pe puiut sa ma duca cei 50-60 km ce ma despart de copil pentru ca nu aveam bani de benzina... înfuriat acesta si tras la mine niste cuvintele... nu înjuraturi.

- Pai cum adica nu ma chemi? Acum aveam benzina în masina... si nu era nevoie sa-mi dai nimic. Când nu avem... e altceva.

... Deci linistit eu la el... ca am ajuns cu prietenii mei. Si bine a fost. Ieri seara puiul la plecare... cu forta mi-a lasat 50 ... ca doar încasase ajutorul de la stat. O suma imensa... cca 400. Gestul lui m-a surprins placut. Deci... fost si nu mai sunt. Când ies cu sefa asa se întâmpla întotdeauna. Minimul minimorum la Mercadona... si dusi au fost 37. Vizita la Lucy, chinezoaica cea frumoasa... m-a mai golit si de alti 10... dar cu folos. Cumparat eu un Babyroll... sexy... dar sexy... Negru ... cu o groaza de volanase pe partea de sutien si apoi.... jos si pe o diagonala. Si niste chilotei... numai volanas... în fata. Transparent.... si ieftin, dar foarte bun materialul. Cine spune ca nu se gasesc chestii faine la chinezi... pai se înseala. Deci... cheltuit eu bruma de banuti... pe desuuri. Bani cheltuiti cu folos. Asta pentru ca ... dupa vreo o ora de povesti inofensive în bucatarie, la un Martini... se gândea puiul sa ajunga la casa lui:

- Numai o secunda. Trebuie sa vezi ceva.

Gaina puse desuurile si se uita în oglinda. Latino... încâlzit dintr-o privire si trecut la el... numai dupa o ora si. Deh... pornit - greu de oprit. Ce place la mine? Mami, mamacita, mi hembra, mi amor... privirea aceea de toreador care nu iarta si nu slabeste prada nici macar cât sa-si traga suflarea. Sarutarile pe umeri, spate, solduri... Apucat de gât ... si tras cu brutalitate câtre el. Privirile care se patrund si se devora. Ca si cum ar fi pentru ultima oara. Ca si cum ar fi pentru prima oara. Si nu înteleg. Pofta creste mâncând? De atâtea ori?! Irepetabile nopti... Inolvidabile priviri. Posedati. De ce? Ca doar nici macar nu bem 50 ml de Martini? Toata viata am visat privirea patrunzatoare a lui Antonio Banderas. Nu stiam eu... ca am sa gasesc aceiasi privire patrunzatoare la un columbiano guapo.
- Nesatulule... nu am sa te mai iubesc anul viitor, adica luna viitoare. Hai... poate am sa te mai iubesc si în februarie. Dar numai pentru ca mai trebuie sa învat câte ceva si pentru ca am nevoie sa-mi îmbraci cizme. Nu stiu ce îmi mai poti oferi ... dar am sa stau la taifas cu fetele si ma voi informa. Pleaca... esti o bestie dezlantuita.
- De vina esti tu... Daca te îmbraci asa ... asta ai. Uite ce fain te-ai rotunjit. Începi sa ai carne... asa cum îmi place mie.
- De asta îmi tot tragi tu palmi pe solduri ? Pentru ca nu te doare. Lasa tu... iar le dau eu jos, kilogramele. Azi nu am mâncat nimic. Numai ceaiuri. Ca doar si medico a fost bolnav toata duminica. Galben verde... spunea azi Irina. Eu... nimic. Am continuat ieri la feciorul meu... dar numai un soi. Nu amestec. Astazi... cumintica. Recuperare...

... Povestit, râs... privit cu drag. Sarutat umerii lui albi, tatuati. Chiar ... nu am avut timp sa ma uit niciodata ce tatuaj poarta. Uite... azi nu mi-a cântat. Data viitoare trebuie sa-mi primesc si declaratiile susurate la urechi...

... Îmi fac socotelile uneori. Nici daca as fi cumparat serviciile unui iubit... nu as fi avut parte de ceea ce-mi ofera acest copil. Nu cere nimic... doar îmi daruieste exact cum si ce am nevoie. Astazi mi-a spus pentru prima data ... MI AMOR... M-am facut ca nu aud. Nu vad si nu aud când sunt posedata. Doar dansam... când ne iubim. El geme de placere...eu torc ca o pisica. Doamne ce vocabular au latinii astia. Ireproductibil. Si gura nu-i mai tace... si nici eu nu tac. Si-l înjur si uneori încerc sa scap din strânsoarea lui. Dar atunci este mai pornit. Ca un posedat. Parul i se ràsfira... si-l trag de par. Claie de par castaniu. Ca sa stie ca a fost ciufulit si i l-as smulge când ma raneste. Dar ar fi mai rau... Ar continua la nesfârsit. De placere... din dorinta de a se simti stapânul meu:
- Tu eres mi hembra. Nadie no te puede acariciar como lo hago yo. Me perteneces. Yo soy tu hombre.

... Pe moment sunt a ta. Probabil ca nu voi accepta sa ma mai atinga nimeni dupa tine. As pierde tot ce mi-ai daruit în lunile acestea. Sunt obosita de când te-am cunoscut. Obosita sa iubesc, sa astept sa vii. Nu-mi place viata asta. Depind si traiesc prin tine. De fiecare data ma surprinzi cu ceva. Nu cu zâmbetul tau... Acela nu mai are taine pentru mine. Te cunosc ca pe mana cea rea. Esti un clovn. Ma surprinzi cu latura ta umana. Si ma uimeste latura ta protectoare. Esti o canalie seducatoare.

... L-am condus la poarta. Asa... sumar îmbracata. Abia am avut timp sa urc la etaj... cât sa-l vad trecând. Claxoneaza ca un apucat. Si claxoneaza în mod repetat si prelung, chiar si dupa ce a luat curba... ca un chiuit victorios, asa cum fac fanii de fotbal. Doamne ce mi-ai daruit?!... Amintiri.... trairi... vise. Uneori as vrea sa se termine mai repede pentru ca sa-mi reiau monotona mea existenta. Ca si cum as astepta sfârsitul eliberator. Nebunul râde si-mi spune cum vom fi peste 30 de ani. Eu?! Ma gândesc pentru prima oara în viata ca-mi pare rau ca am vârsta pe care o am. 48 si el 38. Dar ce 38?! Pare de 30... doar ridurile de la ochi îi tradeaza cât de cât anii. Nici urma de grasime pe corpul lui. Solduri înguste... umeri de copil adolescent. Cu tocuri sunt mai înalta decât el... sau cam cât el. E nebun. E obsedat si pasional. Cum pisici mi-a iesit în cale?! Ceasul bun?! Ora fatala?!...

... Ar fi cazul sa mergi la culcare, Giulia. Trebuie sa-ti strângi patul. Au început sa-ti intre banutii. Hmmm... primele costume livrate. Multumiti clientii. Multumita eu. Terminat aproape al patrulea... al Cristinei. Linistita Enma... Era speriata ca nu am sa am timp sa-l fac tocmai pe al printesei mele. Astazi seara trebuia sa-mi mai vina trei baieti... de aici din curte. Nu au venit... las ca vin ei. C... trebuie sa învete sa croiasca. Pentru ca eu sa am spor la cusut. Am sa profit din plin de el. Desi înca nu înteleg bine cine de cine profita. Cert este ca ne bucuram unul de celalalt... Si ne daruim neconditionat...

... Da... si am alergat sâmbata dimineata. Ce-i drept fara chef... dar am facut cei 2,5 km. Enma a dus trena. Am facut si ceva gimnastica, desi as avea nevoie de mult mai multa. Ma doare spatele. Din variate motive. Însa nu ma las. Când simt ca ma doare... ma ridic de la masina de cusut...si dansez. E suficienta si o singura melodie. Apoi... pe scari în sus si jos... si iaca ... sportul în casa. Fac orice... dar va jur fetelor ca m-am saturat de jupuit iepuri. Cinci am avut si astazi. Mâine am sa fac iepure la cuptor. Am.... iara vreo cincisprezece în congelator. Ar fi cazul sa ma mai debaraseze Lizzie de câtiva.

... Deci... astazi nu mai sunt asa de saraca. Fortat pe C. sa ia înapoi ce mi-a dat. Mâine seara... adica astazi, pentru ca este trecut de miezul noptii... vine Natalia... si am costumul ei aproape terminat. Am câteva chestioare de retusat. Pantaloni. o vesta de strâmtat, o perdea de transformat, o geaca de scurtat si... blugii D&G ai lui sefa. Doamne!... dar nu se mai termina niciodata nu-i asa?! Dar e bine. Bani de tigari. Vin bine. Astazi... sefa facut la mine cadou tutun si tigari goale si masinuta de facut tigari. Iese la juma de pret si se fumeaza mai putin. Pentru ca trebuie sa-ti faci fiecare tigara. De lasat... nici o sansa. Mai ales acum. Când cos... trebuie sa ma si relaxez câteva minute. Si numai tigara ma ajuta.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario