jueves, 11 de febrero de 2010

Fusta balerina (papusa) si corset


Acesta este costumul Albei. Pantalonasii scurti bineînteles ca nu vor atârna cum se vede în poza.
La parada am sa fac mai multe fotografii. Am facut patru costume identice si unul de baiat, de la aceiasi comparsa. De la cealalta comparsa am noua tineri îmbracati de mine. Corsetul are ballenas- niste tije de plastic (6) care o tin dreapta pentru ca sa nu urce . Fetele sunt multumite. De pantofi nu m-am ocupat eu, ma rog de lipit. De croitul materialul fucsia si cusutul ei în schimb
da. Mâine seara este seara cu fiecare cum vrea. Adica grupuri de prieteni costumati cum vor ... Acolo se vor deghiza lupoaicele mele, oaia, fetele dresoare si grupul în costume de baie si treninguri dichisite cu paiete.

Astazi este seara de pijamale. Lumea iese în pijamale si capoate. Vreau sa va spun ca este un vànt rece si un frig, ca acolo o sa le înghete .... Acum sunt cam 2-3 grade. Prietenii mei bineînteles ca sunt pe strada, dar ei se încalzesc cu vin si alcool.

5 comentarios:

  1. Doamne, frumoase lucruri ai mai facut!
    daca/cand te intorci in tara, asta ti-e destinul!

    ResponderEliminar
  2. @ Ajnanina- am progresat mult într-un an, de la trei costume facute la fiica sefei, la o prietena si pentru fiica farmacistei din vecini. Farmacista anul acesta mi-a adus 19 costumase de tot felul de facut. Prietena mea, alte doua colege.

    Daca aveam curajul sa-mi las numarul de telefon ca si croitoreasa faceam sute. Dar pentru asta ai nevoie de ajutoare. Eu am un serviciu si niste obligatii fata de señor, care nu poate fi neglijat.

    Sunt fericita ca am mai învatat multe si foarfeca mea taie în materiale si mai scumpe fara frica. Asta pentru ca am avut curajul sa exersez pe materialele cu 1 euro metrul , pe care le iau de la piata.

    Vei vedea diferenta de costume fata de original la cealalta comparsa, la care nu le-am facut poze. Fetele mele vor fi mai sic!!!

    ResponderEliminar
  3. Sunt frumoase! Felicitari!

    Ce bine e sa fii tanar, nu-ti pasa daca e frig, ploaie...

    ResponderEliminar
  4. @ Marada - în momentul acesta sunt cam 0 grade pe strada. Lumea începe sa iasa pe la 1 noaptea. Nu stiu daca as iesi chiar daca as fi tânara. Dar ma mai gândesc pentru ca m-a sunat sefa de la Barcelona unde-si asteapta fiica la avion si poate voi iesi cu ei. Am vreo 11 care ies astazi îmbracati cu haine facute de mine .

    ResponderEliminar
  5. Ha...ha...o sa le inghete!Te-ai gandit la ce m-am gandit si eu?
    Super costumele!Croitoreasa de lux,ce mai!
    Vrem poze!!!!

    ResponderEliminar