domingo, 10 de abril de 2011

Mierda...

Un sfârsit de saptamâna de rahat. Stiu, nu s-a terminat. Dar este destul ca am un gust amar care se va lasa simtit multa vreme. Ma gasesc la mijloc. Între doua persoane apropiate mie, care s-au certat. Una dintre ele mi-a dat de înteles ca nu pot sa fiu cu fundul în doua luntre. Asa este. Adevarul este undeva la mijloc. Niciunul nu are dreptate. Nici nu pot sa le spun deschis parerea mea. A trebuit sa aleg prietenia de lunga durata. În fapt îmi dau seama ca nu as avea nevoie de prietenia niciunuia dintre ei, dar sunt destule circumstante care ma obliga sa tac si sa accept ca am nevoie de una din ele. Multa vreme am considerat ca e mai bine singura. Persoanele ma obosesc, asa cum sigur si eu plictisesc si obosesc pe altii. Din acest motiv sunt retrasa în lumea mea superficiala. Daca vrei sa vezi dincolo de aparente inevitabil ajungi sa te scârbesti. Mi-e scârba de mine d-apoi de ipocrizia celorlalti.
Apoi alta tura de ipocrizie de înghitit astazi si uite asa ajung sa-mi fie greata si sa ma gândesc la mâncare. Am nevoie de un pic de albastru de mare. Am nevoie de aer. Copiii m-au lasat dadaca si la catelusa lor care plânge pentru ca nu o bag în seama. Hai sa ma ocup de ea pentru ca ma priveste cu niste ochi mari plângaciosi. Señor doarme, purcelul se rumeneste în cuptor, Marta zâmbeste prietenilor ei închipuiti, iar mie îmi este o greata teribila de persoanele din jurul meu. De toate, fara nici o exceptie.

4 comentarios:

  1. Acum săptămâna s-a terminat şi odată cu ea trebuie să dipară şi gustul amar. Rămân doar amintirile care în timp se vintecă la fel ca oricare altă rană. Îţi doresc să treci cât mai repede peste aceste neplăceri.
    Noa serbus şi nu mai fi tristă. Să ai parte de o săptămână mai faină decât cea care a trecut.

    ResponderEliminar
  2. Nu-mi trece Abbilbal. Ma simt îngrozitor poate tocmai pentru ca una din persoane mi-a cerut sa fiu prietena cu cealalta si acum aceiasi persoana îmi cere sa renunt la aceasta prietenie pentru ca ei au avut neÌntelegeri între ei. Îmi va veni foarte greu sa fiu distanta si rece cu o persoana fata de care nu simt nici o repulsie. Mai ales când mi se impune ma apuca o ciuda imposibil de descris în cuvinte.

    ResponderEliminar
  3. Bine ca nu-s in jur... :)

    ResponderEliminar
  4. Paul-îmi merge netul ca naiba. Ma simt ceva mai bine pentru ca ma racoresc zilnic cu câteva lungimi de piscina si petrec ore cheltuind bani si timp cu sefa. Afara uit de mine.

    ResponderEliminar