domingo, 24 de abril de 2011

Barca pe plaja




sunt 19 parti, cel putin atâtea am gasit eu. Cautând eu o tema sa pictez am dat de aceste tutoriale. Am 409 coborâte. Uite... am regasit culorile si tehnicile. Mi-am coboràt eu si coli si acuarele, dar pe când m-as fi dedicat mâzgalelilor, s-a decis señor sa manànce ceva. Apoi schimbat scutece si asa mi-am pierdut elanul. Am sa studiez însa tehnica. E si asta ceva. Poate mai foloseste cuiva. Interesanta tehnica norilor.

Update 22:10 minutele. Prins pe mine dorul de culori si uite asa, dupa ce señor s-a retras în patutul lui, dat eu raportul la sefa si hotarât: nah...nu am sa ma uit nici la NCIS, nici la alte seriale. Întors spatele la TV ocupat pozitia de atac. Amestecat eu ceva culori dupa ce am concluzionat ca deh, chiar daca pustii mi-au epuizat tot albul, voi face tot posibilul sa ma joc de a copilul dornic sa picteze. Grauntele de alb gasit nu mi-a ajuns si pentru norisori si barca. Altadata. Dupa ce am sa fac o vizita la fratiorii chinezi sa-mi refac stocul.

5 comentarios:

  1. cand vezi pas cu pas, pare simplu...
    pofta buna la pictat!

    eu in ultima vreme m-am rasfatat cu mazgalitul; poate te inspira realizarea unui jurnal in imagini:
    http://www.youtube.com/watch?v=2t4w7yN_U9c&feature=feedf

    dupa modelul:
    http://www.luciac.com/books/IJ/exercises.html

    ResponderEliminar
  2. Ajnanina, înca mai astept sa-mi instaleze fiul meu photoshop. Mie nu mi s-a instalat corect. Acum stau cu culorile în fata si mi-am înmuiat deja pensulele. Pup la tine. Nu ma dau batuta eu asa de usor. Am hotarât sa-mi umplu noptile cu ceva mai util decât vesnicele seriale politiste.

    ResponderEliminar
  3. Am uitat...interesante chestioare.

    ResponderEliminar
  4. bravo!
    sa te duca barca asta frumoasa cat mai departe in visele tale!

    e buna si fara norisori!

    m-am mirat si eu, vazand clipul, cat alb intra in tabloul asta...

    ResponderEliminar
  5. @Buna de dimineata frumoasa Ajnanina. Stau si dansez pe scaun pe muzica din acest clip. Hotarâsem eu ieri ca dedic prea mult timp analizei comportamentale în loc sa trag linii si sa-mi canalizez furia catre culori si pânze. N-am ajuns înca la pânze si uleiuri, dar merge si acrylicul. Deci am pus-o pe Marta cu coli în fata si am cautat si eu sa scot ce se putea din ce nu era. ALB... ai vazut cât alb se necesita!!! Eu, mai nimic. Dar cum pictorul a revenit de nenumarate ori am spus ca am sa încerc si eu. Poate ca-mi va aduce astazi junele culori si pensule noi si atunci am sa trec înca o data peste tot. Cum eu nu sunt cunoscuta pentru consecventa si rabdare, a iesit ce a iesit într-o ora si un pic.
    Si acum... la smotru în casa sefilor care se întorc astazi din miniconcediu. DAR EU?! Nu pot sa am parte de sarbatori si zile libere?! DECLAR GREVA!!!

    ResponderEliminar