miércoles, 6 de enero de 2010

Cura mea de slabire

Dragii mei dragi, pentru ca-mi sunteti dragi, trebuie sa va tin la curent cu evolutia sanatatii mele.

M-am suparat. Prietenii ma tot iau peste picior din cauza kilogramelor mele, care ce-i drept si mie îmi pareau deja prea obositoare. De multi ani am peste 90, dar sa zicem ca nu ma deranjau decât când ma priveam în oglinda, sau când mi-ar fi placut sa-mi pun o haina mai eleganta si statea pe mine ca pe un sac. De Craciun, din cauza ca sunt mai deprimata cu ocazia sarbatorilor am ajuns la venerabilele 97,4 kg. M-au luat peste picior si eu, în loc sa ma înfrânez , am mâncat si în noaptea aceea si ziua urmatoare aveam 98,1 kg, de ciuda ca toti se leaga de ¨tonele¨mele. Da sunt ca o purcica tocmai buna de taiat.

Aveam 86 când am venit aici, în aceasta casa, dar viata sedentara si confortabila a mai adaugat toate aceste kilograme. De câte ori mi se spunea ca m-am îngrasat, mai mult mâncam.

dar acum m-am suparat rau de tot. Toate sunt niste schelete ambulante în jurul meu, si se forteaza sa mai dea jos. Pai las ca va arat eu. Am sa fiu si eu subtirica. Si atunci am sa-mi pun cel mai misto bikini, pantaloni scurti, tricouri mulate.

Deci, azi, dupa vreo zece zile de mâncat mai nimic, am 90,4 kg. Adica 7,7 kg mai putin. Pot sa nu mânânc . Beau cafea decofeinizata , cam jumate de litru pe zi, cu lapte si cu zaharina, beau un suc de mandarine, daca am chef si am mâncat putina salata verde, cu rosii, doua oua si o îmbucatura de peste ton din conserva. Manânc pe rupte bomboane mentolate si beau apa cât pot.

La indicatia medicului meu, iau Furosemid de doua zile si vitamine Supradyn. Fata mea s-a netezit si luceste de neteda, deci nu m-am ridat. Asta e bine.

Din pacate, din cauza agendei mele de croitoreasa ocupata, nu am timp si putere si de gimnastica, dar am sa recuperez peste o luna timpul pierdut, dupa ce voi fi scapat de comenzile pe care le am. Acum merg sa dorm. Sper sa am un somn linistit, cum l-am avut si ieri. Slabesc mai bine când dorm relaxata.

Sper ca aceasta sa se transforme într-o promisiune de care ma tin. Ce pisici....

Apropo, îmi cumparasem, la recomandare vecinelor de la farmacie si o cutie de medicamente, Xenical, dar nu-mi folosesc, pentru ca cica dizolva grasimile ingerate. Pai nu ingerez grasimi, deci nu le iau. Dar m-au costat 100 de euro. Noroc ca mi le-a cerut sefa pentru ea, ca ea chiar are nevoie (cântareste 58 kg).

Deci, sa ma luati de guler daca nu voi posta fiecare saptamâna câte o fotografie cu mine, mai slaba cu câteva kilograme. Si nu ma sfatuiti sa o iau încet, pentru ca eu sunt BERBEC, adica nu am rabdare si vreau rezultate imediate, pentri ca daca nu, ma demotivez.

5 comentarios:

  1. RESPECT! foarte frumos ca ne-ai spus dupa ce ai avut si cu ce te lauda (7,7 kg!)nu numai cu "vorbe goale" Ma bucur pentru tine, ca ai ambitie! fructe, legume si peste, combinatia ideala! FELICITARI Berbecutule!
    :-*

    ResponderEliminar
  2. felicitari, femeie frumoasa!
    bine ca n-ai luat xenical. are niste efecte secundare cam nasoale :)

    daca vrei sa o tii asa tare, ai grija, corpul va cauta sa recupereze cu orice prilej...
    (zic din experienta) si eu am pornit tot cam de acolo, dar o iau mai lent.

    iti tin pumnii, tine-te tare, la cat de frumos croiesti merit isa te imbraci misto de tot!

    ResponderEliminar
  3. dragutelor, deja am 4oo de grame mai putin. dar sa nu ma lasati de capul meu. am nevoie de sprijin si de sustinere.

    la vara vreau sa fiu SUPLA!!!!

    ResponderEliminar
  4. Oh, şi eu am muncit vreo 4 luni la sală şi tot n-am dat jos decât vreo 5 kg...E drept că nu am ţinut şi dietă, dar...Hmmm...
    Mă gândeam la lucrul ăsta dimineaţă - că ar trebui să nu mai mănânc toate prostiile şi să ţin şi eu o cură cu verdeţuri şi peşte.
    Îmi dai speranţe cu postarea asta. Săru'mâna şi să fii sănătoasă!

    ResponderEliminar
  5. @ Cell61 -medicul meu spune ca numai daca pui fermoarul pe gura slabesti. Si asa este.
    Am dat jos kilogramele usor.
    Si asta ìn conditiile ìn care am avut musafiri doua zile, care au pus pe mine cele 2 kg pe care le dadusem jos. Practic am slabit ìncepànd cu 1 ianuarie cele 8 kg. sigur e apa si golirea intestinelor la ìnceput, dar eu sunt ìncàntata de rezultatul rapid.

    am sa ajung si la gimnastica si lungi plimbari.

    ResponderEliminar