miércoles, 2 de febrero de 2011

DracGiulia

M-am trezit cu greu. Telefonul suna în nestire. Facut patul ca un robot. Deschis fereastra si atunci m-a întâmpinat un soare rosiatic care abia rasarea din apele màrii. M-a înviorat pe loc frumusetea de nedescris a rasaritului.

Masina mi-a mers foarte rau ieri. Ma gândeam eu la un moment dat ca asta este pentru ca nu m-am abtinut duminica sa nu cos si acum Cel de Sus ma pedepseste în felul lui propriu. Am curatat-o incâ si înca odata. Refuza sa coase materialele cu paiete si cu pilici. Când iese acul din materiale este deja încarcat cu lipici, înclusiv orificiul prin care circula ata este plin de lipici, asta ducând la ruperea firului si la imposibilitatea întroducerii altuia.

Michiduta îmediat ar fi vrut sa o duca la reparat. L-am linistit ca am arunca doar bani pe fereastra si nu ar rezolva problema. Asa ca am trecut la alte piese de cusut, din materiale civilizate. Din neatentie am facut o greseala la o vesta si m-am ales cu doua ore de desfacut si la imposibilitatea de a reutiliza un guler. Asta este.
Seful, simpatic, îmi striga din capul scarii ca-mi confisca modemul USB pentru ca nu i-am platit abonamentul ieri, adica pe data de 1 a lunii. M-a iertat pe loc. I-am spus ca nu-i dracul atât de negru pe cât pare.

Promit sa fac fotografii cu toate costumele. Ieri as fi terminat un costum în doua ore... daca ar fi acceptat masina sa coase fâsia cu pene. Dar nici corsetul nu m-a lasat sa-l cos, desi nu erau mai mult de douazeci de cusaturi. Asta este. L-am facut aproape tot de mâna. Asta pentru ca sunt în criza de timp.

ÎMI lipsesti, dragul meu. Relaxeaza-ma cu convesatia TA. M-am saturat de muzica de pe 40principales, MTV Romania, Kiss Tv. Recomanda-mi altceva, dar tot ritmat, ca sa ma tina în forma. Sa nu ma adoarma tacanitul masinii.

Ce am eu cu Dracula?! I-am explicat ca sunt unguroaica si Dracula nu era. Totusi nu înceteaza si ma tachineaza cu DracGiulia. Am eu ceva de dracusor în mine?!

UPDATE: 17:27
Did I tell you lately that I Love You...? anonima mea preferata?
O ciorba de burta, un Martini dupa, amor (before), clienti noi, mult înainte, cusut bine, gatit în doi, povesti cu señor, prelungite la un alt pahar de Martini. Sa nu credeti ca voi gresi cusaturile din nou. Ieri mi-a pus ceva în tigara si de aceea am fost eu asa de pornita. Azi mi-a platit cu vârf si îndesat. Nu iertam nimic pufilor. Suporta consecintele. As putea sa spun invers, dar e bineeee...

Probat eu fustita sexi... cu tul mov si doua rânduri de pene albe. Traznet. Urcat la EL tensiunea la ceruri iarà eu nu spus NU. Auzi la EL. Sa vrea sa vina la 1 noaptea si sa se gândeasca ca dorm. Pedepsit cu un rând de chei, asta ca sa numai aiba motiv sa nu vina cànd are pofta, batà-l cucul de poznas. De asta râdea si se lipea de mine ieri. Trebuie sa-i fac si eu ceva. Ia sa-i pun tranchimazin în Martini. sa vedem daca se mai duce acasa?!

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario