jueves, 10 de febrero de 2011

S-a dus pe apa sâmbetei calugaria mea

Stiu ca am spus ca ma calugaresc de astazi. N-a fost sa fie. Sigur nu m-au speriat mustàtile hormonale.

Mi-a trecut ca naiba ziua. Curatenie la sefa pe ritmuri tari. Frecat toalete, covoare, scaune. ERam în draci. Nu vroisem sa vina sa ma ajute junele. Din ambitie. Ca sa-i arat ca nu ma intereseaza câtusi de putin persoana LUI. Fusese apatic zilele trecute. Stiam foarte bine ca nu eu eram cauza. Avea problemele lui cu medicii.

Cu croitoria m-am làlàit. Lucrasem prostioare care nu-mi dadeau senzatia de a fi avansat foarte mult. Apoi venise înainte de a merge la repetitii. Intrase deodata cu o clienta si cu un copil. Rezervat cum este nu a facut mai mult de câtiva pasi în curte. Nu vrea sa arate ca suntem în relatii strânse. Mi-a dat plasa cu cumparaturi si m-a întrebat daca totul este bine. Cu jumatate de gura si a lehaminte i-am raspuns într-o doara: Da. Nu ma cauta diseara. Merg sa dansez.

Fierbeam. Nu fusesem în bratele lui de doua zile. Mult, prea mult pentru mine. Probele au mers super bine. Pustiului îi venea ca turnat fracul si pantalonasii. Doamnei si ei îi veneau bine toate. Acum urmau doar fundele si iar ne intrau bani. Eu mai am de strâns ceva ca sa-i pot trimite fratiorului si parintilor mei. I-as fi avut daca nu trimiteam fostei mele nore. Dar ea este mai disperata, asa ca ai mei vor mai astepta câteva zile. Am livrat doua costume. Altele trei asteapta de acum o saptamâna sa vina sa le ridice.

Seara, am lasat lucrul si m-am îmbracat în graba. Am ajuns cu mult înainte de Amalia. Cam cincisprezece persoane învatau pasii de salsa. Am avut noroc de profesoara privata. Un domn si noi doua. Data viitoare ma duc cu rochita albastra scurta sau îmi fac o fustita fina, scurta. Bine m-am simtit si mi-am promis sa revin.

Pe când ne întorceam cu A ne-am intersectat cu masina LUI. Recunoscuse masina ei si s-a întors. Mi-am luat ramas bun de la A si zburam catre EL. Ne-am regasit în bratele celuilalt.

- Daca ai sti ca am cancer, ai face un copil cu mine? Fetele mele au trasaturile mele si poate ar mosteni ochii tai frumosi.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario