martes, 25 de enero de 2011

Din prea multa iubire

Uneori ma apuca pandaliile si închid blogul. Mi s-a întâmplat si acum doua ore. As vrea sa fie intim, împartasit doar de mine si de câteva prietene. Si de TINE. Înca nu m-am hotarât cum sa fac sa nu ma citeasca de acasa, nu-s cine, dar ma citeste zilnic de câteva ori. Mi-ai spus ca nu ar trebui sa ma intereseze pentru ca nu datorez nimanui nimic. Asa este.

Acum vreo doua ore mi-a aparut un nou contact pe yahoo. Credeam ca este un cunoscut asa ca i-am dat acceptul:
- Buna. Cine esti?
- Un baietel tare rau.
Nu mi-a trebuit mai mult. Blocat. Spam. Eliminar. Ma gândeam :
- Doar eu mi-am pus la un moment dat pe blog directia de email. Ce sa povestesc cu un baietel?! Am crescut unul deja iar în alt sens, haturile mele le tine bine în mâini un adevarat armasar pur sânge.
Povesteam cu EL astazi de dimineata:
- Daca m-as desparti de tine ar fi numai pentru ca sa ma protejez. Din prea multa iubire, dragul meu.
- Stiu. Nu trebuie sa-mi spui.

Stie. Stie ca ne facem rau dar ma roaga sa nu gândesc. Sa las sa se întâmple totul de la sine. Sa nu-mi fac griji pentru momentul când voi suferi. Poate nici nu va veni. Hm. Sunt prea trecuta prin viata ca sa nu stiu ca din orice vis te trezesti la un moment dat. Daca as fi altfel cladita as savura numai si numai momentul. Am chiar facut-o ìn vara aceasta. Îmi datoram ore de fericire. Si mi le-am permis. Acum... acum.

Acum am înzecit mai multe si nu-mi ajung. Sunt însetata, ca pe vremea când eram studenta. Învatam acasa, la sotul meu. O partida buna de amor si creierul meu functiona la maximum. Mai si stateam cu soacra ore întregi în bucatarie, ascultând-o cànd se întorcea de la serviciu. Eu, ma întorceam cu note peste opt, ceea ce nu putea soacra sa înteleaga. Sunt eu altfel cladita. Dau randament maxim numai în anumite conditii. EL stie asta. Uite, mi s-a terminat pauza. Terminat cu señor în bucatarie, schimbat scutece. Acum astept sa-mi vina o domnisoara la proba. M-a molesit farfuria de supa. Ar trebui sa dau o raita pe afara. Este asa de frig ca sigur ar trezi si ultimul por al fiintei mele. Hai Giulia. Numai visa la dansul si privirile lui ademenitoare de astazi. Nu te mai gândi la senzualul tau iubit. Si nu te mai uita în ochii lui când va reveni. Stii ca te subjuga din doua priviri si o atingere. Da-l în pisici de becisnic pofticios si profitor.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario