jueves, 14 de octubre de 2010

Nici eu nu stiu ce vreau

Încerc sa ma dezobisnuiesc de internet. Deci... am cerut sa-mi taie linia, mi-am dat cu împrumutul laptopul ... Motive. Ar fi prea multe. Elimin tentatia... Tentatia de a comunica ceea ce face parte din lumea mea interioara si tentatia de a petrece prea multe ore citind, ascultând muzica sau uneori chiar povestind cu voi, dragele mele. Vreau doar sa tac si sa ascult imbecilitatile de la Tv.

6 comentarios:

  1. ei, frumusete...
    da, poti sa te uiti la TV, da e pacat sa taci...
    iar daca nu scrii pe blog, macar sa-ti scrii cartea :)
    zile calde langa motanel :)

    ResponderEliminar
  2. Lași imbecilitățile altora să-și facă loc în capul tău? Folosește un filtru măcar, eu mă tot chinui să dau dracului televizorul!

    ResponderEliminar
  3. @ Paul...mai am net pentru câteva zile...banuiesc ca din motive de ale lui seful...el nu are si se foloseste de linia mea. As putea sa-ti spun atâtea despre motivatii... Una ar fi singuratatea în care astepti ca cineva sa te întrebe ce mai faci...asa ca mai bine nu ma lansez. Cred ca o iau razna. Asa ca am început cu dulapuri ravasite si rearanjate, ferestre de spalat...si lungi ore de tacere.
    Apropo...la TV ma uit numai la filme... pentru ca sa ma protejez...

    ResponderEliminar
  4. @ Ajnanina... asta mi-am si propus. Doar ca am nevoie de o dezintoxicare la început. Am sa încerc din când în când sa-mi iau laptopul la seful acasa...sa fur eu din semnalul lui... asta când voi avea laptop... pentru ca-l folosim pe din DOI...

    ResponderEliminar
  5. Nu stiu de ce blogul meu nu mai actualizeaza pagina ta! :((
    Imi arata ca nu ai mai scris nimic de pe 1 octombrie...
    As numi SABOTAJ :))
    Dar vezi, eu nu cred, si vin sa vad cu ochii mei!
    Ei, hai lasa moftul asta, ca doar nu traim in pestera! Internetul e necesar! (sau nu???!)
    mi-ar parea rau sa te pierd!
    dar important este sa faci ce crezi ca e bine pentru tine!Aici nu trebuie sa faci economie de "egoism"
    te pup!

    ResponderEliminar
  6. @ Carmen- draga mea blondina. Am sa mai scriu din cànd în când. Prostioare de ale mele. Internetul nu este imprescindibil decât daca-l folosesti cu cap si nu exagerezi. Bineînteles ca nu renunt la voi, cele càteva prietene dragi. Încerc doar sa ma OBLIG sa ies din casa sau sa fac altceva. Din cauza laptopului, eu una, am devenit foarte lenesa. Pentru ca nicaieri nu sunt în stare sa-mi impun o disciplina.
    Si vreau sa ma CALMEZ...fara rezultate concrete deocamdata. Prea am fost nabadaioasa în ultimul an. Nu ati scapat de mine. Mi-am facut abonament la biblioteca orasului...unde poti sa stai conecatata timp de o ora GRATIS... sau daca cobor cu laptopul... cred ca chiar mai mult. Deci...ma oblig sa ma misc si sa ies din casa. VA IUBESC ...pe toate.
    Seful deja ma convinge sa accept alte oferte de linii...dar NU VREAU... Am sa ma fac fetita cuminte ...desi simt deja ca regret compania celor mai dragi prieteni.
    De fapt cred eu ca asa ma protejez...dar e o minciuna si eu stiu prea bine.
    Adevarul este ca am oribile momente de singuratate si doar soarele, vântul, ploaia sau MAREA...ma pot vindeca. Si când esti singur ajungi sa faci prea multe compromisuri. NIMIC nu ma mai multumeste. Încerc acum si asta ...
    Voi începe sezonul de croitorie..si poate voi fi prea ocupata pentru ca sa ma mai lamentez. PUP la tine...blonda mea frumoasa si echilibrata!

    ResponderEliminar