miércoles, 30 de diciembre de 2009

Nothing else matters

Nu am avut posibilitatea sa fiu singura cu mine în ultimul timp. Poate pentru ca nici nu am vrut sa stiu ca traiesc. Am asteptat doar sa treaca orele, zilele, secundele. Uneori chiar si secundele trec greu. Interferentele cu lumea exterioara ma scot din banala mea rutina zilnica. Nu vreau sa aud, nu vreau sa vad pe nimeni. Nu caut, nu astept. Ma zbat doar într-o mlastina de trairi confuze. Ma întreb daca existenta noastra terestra este doar aceasta zbatere continua prentru a supravietui vicisitudinilor sortii.

De câte ori ajung sa fiu împacata cu mine însâmi, uit de regula esentiala. Nu lasa garda jos. Nu te bucura de momentul acesta, pentru ca urmeaza altele, cele multe neplacute. Traiesc aceasta clipa sublima. Mi-am pus o cupa de Martini, am luat un diazepam. astept efectele. Am gasit niste minuscule casti prin sertarele preapline si acum creierul meu este asaltat de multi decibeli de muzica italiana. singura care poate sa ma emotioneze. Pâna la lacrimi.

Lacrimile mele nu au destinatie. Sunt doar lacrimile neputintei mele.

8 comentarios:

  1. sunt ultimele zbateri ale anului ce trece...
    peste o zi, te vei simti din nou usoara, viata va recapata sens...
    trecere in bucurie!

    ResponderEliminar
  2. Mi-e drag si mi-e mai usor cu voi! Va îmbratisez pe toti, în parte si fie ca anul care vine sa ne aduca numai bucurii.

    ResponderEliminar
  3. La multi ani, toate cele bune, multa sanatate, fericire si impliniri alaturi cei dragi Giulia:)

    ResponderEliminar
  4. iubeste, iarta, închide ochii si imagineaza-ti ca esti acolo unde vrei, priveste o floare, cumpara-ti ceva ce-ti doresti de mult, spera ca ceea ce-ti doresti se va împlini, ajuta-i pe altii, respira profund, fa-ti un cadou, zâmbeste, relaxeaza-te, ajuta un batrân, accepta un compliment, asculta-ti prietenii, reia un proiect abandonat, fii întelegator cu tine si cu ceilalti, uita-te la albumul cu fotografii, picteaza un tablou, asculta tacerea, aminteste-ti întotdeauna ca nu esti singur, spune-le celor dragi cât de mult îi iubesti, imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija, joaca-te cu un copil, citeste o carte buna, alege-ti o stea de pe cer, fii copil înca o data, suna-ti prietenii cu care nu ai vorbit de mult, da-ti voie sa gresesti, lasa-i pe altii sa te ajute, renunta la ce nu-ti place, îndeplineste-ti promisiunile, iubeste, iarta...LA MULTI ANI Giulia draga!

    ResponderEliminar
  5. Bucuria sa-ti lumineze privirile, bunatatea sa-ti vegheze drumurile, implinirea sa-ti incoroneze idealurile, iubirea si dragostea sa-ti umple din plin inima! LA MULTI ANI!

    ResponderEliminar
  6. Lasă o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să te lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru tine o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
    Anul Nou să-ţi dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie.
    Tot ce îţi este de folos să se realizeze şi nimic să nu-ţi înnoureze "cerul" senin al vieţii!

    LA MULŢI ANI!

    ResponderEliminar