jueves, 29 de septiembre de 2011

Que estoy enamorado


Ce este infinitul Univers pe lânga clipa? Nu are rost sa merg la culcare desi mi-am luat somniferele. Voi visa cu buzele dulci ale lui June si voi simti înca atingerea lui dulce pe chipul si bratele mele. Am facut pace dupa ultima despartire de 18 ore. Iar l-am trimis acasa, unde-l asteapta ai lui. Alaltaieri fu bine desi ma enervase vizita lui în absenta mea. Adica... eu peste drum la curatenie iara el, musiu, s-a dusat, a mâncat, s-a odihnit bine în patul meu dar nu s-a deranjat sa ma cheme de la sefa, cica ca sa nu ma deranjeze la munca. Asta dupa certurile din primavara, cànd trebuia sa ma prezint la doua minute la apelul lui din casa. Deci.... furioasa eu, pentru ca lasam treaba si ma apucam din nou dupa ce pleca. Cu mai mult chef chiar. Deci... venit el seara, totul perfect terminat cu o foame de lupi si cina preparata în putinele minute în care el se duseaza. Fantastice minutele petrecute îmbratisati epuizati. El mângâind claia mea de blond ciufulit, eu parul lui cret, vâlvoi. Si apoi unghiile plimbate în nestire peste spatele si bratele lui, ca o prelungire a extazului.
Asta alaltaieri. Ieri... trezit eu dupa abia trei ore de somn. Cam ciufuta as spune. Zburau sageti înveninate din mine în toate directiile. Asa una a dus cu ea un mesaj la June:
- În ultima vreme nu petreci destul timp cu mine. Se pare ca esti foarte ocupat. (asta pe la 13:30)
Vino el cu timiditate stiind ca voi scoate fum pe nari. Ma mai calmasem ceva în timp ce conversam cu studenta noastra care-mi cerea o lucrare despre HIV ca retrovirus. Dar nu din Wikipedia ci din reviste medicale americane, cu fotografii.... adica traducere pentru ca trebuia sa fie lucrarea taman din PubMed Health. Asa ca mai alungasem din dracusori pe când i-a nazarit sefei sa vina seara la 8 sa faca abdominale. June s-a dus sa-mi faca cumparaturi si a aparut de 21.30. Pe când mi-a explicat pe unde fuse ca întârziase, eu l-am sarutat si el mi-a spus ca din pacate numai poate ramâne. Îl asteapta familia si cum cu o seara înainte a întârziat la cina, fusese mustruluit. M-am burzuluit eu la gândul ca nu voi avea parte de obisnuitele mele mângâieri de noapte si i-am spus sa plece acasa, dar sa nu uite sa-mi lase cheile. Asa nu va trebui sa se împarta în doua locuri. Huuuuhhh ... invective, ca cica el nu va mai reveni, ca-si va schimba numarul de telefon pentru ca sa nu-l caut. A plecat. Eu fara cuvinte am închis usa dupa el. Am urcat sa-l vad de la fereastra. S-a mai întors sa-mi strige sa sterg toate fotografiile cu el din laptop. Dus a fost în tromba.
Eu m-am cuibarit în patut, cu un vermouth lânga mine, doua pastile luate cu o ora înainte, ma ameteau deja. Ba mi-am aprins si doua tigari terapeutice. Nu apucasem sa adorm. Bombardare cu mesaje de la June:
- Fain m-ai tratat.Cum îti permiti sa ma tratezi asa când nu obtii beneficiile tale sexuales. Ceea ce ai tu nevoie e sa urce mai multi în patul tau pentru ca eu deja nu-ti sunt suficient.Stai rau. Sa ai noroc.
- ¨Te iubesc mult¨. Stiam ca e doar ipocrizie . Astazi ai distrus tot ce era între noi.
Raspuns la June:
- Te înseli. Ti-am cerut câteva minute si uite ca ti-ai pierdut multe alte certându-te cu mine si scriindu-mi mesajele de la tlf. public. Nu ma pot satura de tine . Asta nu are nimic de a face cu nimfomania. Pe tine te asteapta în casa în schimb eu ramân doar cu aroma corpului tau în asternuturi. Pe zi, recitind mesajele lui, m-am înfuriat si mai bine si i-am mai trimis unul întrebându-l daca îi datorez ceva pentru beneficiile sexuale. Asta i-a pus capac lui June, care probabil si-a ros unghiile toata noaptea simtindu-se umiliat fiind dat afara din viata mea pentru a treia oara...si pentru acelasi motiv. Adica... daca ,ie nu-mi ajunge, nu-mi ajunge, Sa nu vina numai ca sa ma întarâte si sa-mi atâte poftele.

Deci tras eu niste toale pe mine si directia coafura. Trebuia sa-mi taie el ceva din vârfuri, dar cum timpul era scurt pai îl foloseam pentru alte cele jocuri poznase. Deci un nou look ma faceau sa plutesc pe troace , asta pâna când mi-a trimis un mesaj de raspuns:
- Spune-mi, de ce ma umilesti dându-ma afara de fiecare data când nu-mi fac datoria sexualmente? Nu sti ca faci rau iubirii?!
Nu m-am deranjat sa-l întreb care iubire, ca nu prea se simtea (oare?). Mi-am continuat drumul catre casa. Ma suna si gura nu-i mai tacea. M-a podidit plânsul pe strada. Si ne certam.
- Eu te-am trimis acasa la nevasta. Mi-e nu-mi ajung vizitele scurte. Mi-ai promis ca mergem o ora pe plaja sa ascultam valurile. Nimic.
El cu ale lui. Ca-l umilesc si ca-l dau afara de fiecare data când nu poate. Nu fizic ci din lipsa de timp.
-Pai fa-ti timp. Si daca nu poti, ai acasa tot ce-ti trebuie si nu te dau afara când nu ai chef. Ba mai mult, este încântata sa doarma în asternuturile ei, pentru ca nici macar sa nu va atingeti din greseala în somn. Acolo ti-e locul si nu te mai deranja sa ma suporti pe mine cu toanele mele.
I-am închis telefonul. Iarasi m-a sunat si printre hohote i-am spus sa-si vada de viata si sa nu ne mai ranim. Ne-am mai spus vrute si nevrute, el tot cu Giulita.... Mi s-a terminat bateria asa ca am terminat conversatia în hohote de plâns. Si mi-am permis sa fac tot drumul pâna acasa cu lacrimi siroaie. Nu regretam nimic.

Ajunsa în fata portii, metge cu sotia. Povestim de pâinea de casa pe care le-am facut-o ieri, cu brânza columbiana razuita în ea. Superba aroma. Eu printre lacrimi. El întrebându-ma daca nu vreau sa-mi prezinte un tinerel, 30, poet si muzician. Eu ca nici sa nu aud de barbati. Abia ce m-am certat cu Carlos.Ei, speriati ca mi-a facut rau. Eu linistindu-i ca amândoi suntem caposi si ca nu conteaza. El a fost prea dulce pentru ca sa-l si înlocuiesc dupa o zi. Poate dupa ce ma hotarasc sa mai accept vreo prezenta masculina alaturi de mine.
Pe când sa deschid eu poarta, îl vedem pe June asezat pe marginea bazinului de pesti. A auzit el ceva, dar nu prea mult. Doar ca daca este stresanta si violenta relatia sa fac bine sa renunt la ea.

Eu am intrat în casa si i-am scos ceea ce mai avea la mine. El s-a ratoit sa-i aduc laptopul sa stearga toate fotografiile cu el. Eu ca nu-l las. Sunt ale mele si vor fi amintirile mele de pret. Doar nu ti-as face rau familiei cu ele. Nu sunt razbunatoare si nu ai avut surprize nici data trecuta. Nu as cadea atât de jos si nici nu as câstiga nimic.
Deci, june dupa ce si-a expus din nou punctul de vedere, foarte ofensat, explicându-mi ca nici o pereche nu face amor de 25 de ori pe luna si înca cum.... el nu merita tratamentul umiliant din partea mea. Noa....si eu i.am spus ca sunt satula sa-l tot astept. El ca am dreptate. Merit un partener liber, numai pentru mine, dar el nu poate schimba situatia.
Ne-am linistit. M-am lipit de el si m-a respins. Ca nu... nu poate sa intre din nou în jocul asta în care el este victima. Si nu m-am lasat si l-am înghesuit la colt si chiar daca s-a zbatut si s-a ferit, l-am amentitat ca-i rup toti nasturii camasii. Si am sa-l violez eu, asa cum facuse el zilele trecute. Si printre soapte si fortate sarutari ne-am regasit patimasi, aruncând hainele de pe noi. Frenetica împreunare. Ca o pedepsire a corpurilor noastre. Si-l rugam sa ma lase câteva secunde sa-mi revin. Si nimic.... pâna la finalul violent, spasmodic. Îmi susura în urechi în timp ce faceam amor ca nu am sa apartin altui barbat decât când îmi va da el voie si asta nu se va întâmpla, asa ca sa-mi intre bine în cap. Îl rugam sa o lase mai moale pentru ca ne vom face rau. Nu si nu. Ma pedepsea si se pedepsea pentru noaptea de suparare petrecuta departe unul de altul.

Ne-am ghemuit unul în altul, cu aerul conditionat pornit sa ne racoreasca corpurile incinse. Nimic despre cearta dinainte. Nu existase. Ma prindea de parul proaspat aranjat si ma tragea spre el si ma saruta muscându-mi buzele.

M-ai apoi a început sa-mi picteze pe corp. Pe pubisul alb, abia depilat ieri cu ceara rece în jurul singurei dungulite de par pubian lasat la smecherie. Copyright... se interzice folosirea fara avizul proprietarului de drept.... nume si prenume. Pe sold mi-a desnat chipul lui. Ne-am mai prostit si mai apoi a plecat.

Nu credeam ca va mai reveni si mai ales cum. Ascultam muzica ritmata... aveam eu nevoie sa-mi fac o selectie de muzica pentru dansat de nebuna prin casa. El s-a pus tandru si dupa ce mi-a tot cântat la un refren Giulia de mi amor.... a ales unele melodii pentru ca sa-mi spuna ce simte pentru mine. Ma mângâia, îmi saruta ochii si mâinile si atât de tandru ma privea si mi le soptea la ureche. Si ni se înfigeau unghiile în bratele celuilalt pentru a fi una si aceiasi fiinta. Si eram îmbatati de iubire si ar fi iesit din nou scântei, dar l-am trimis acasa. Eram si eu si el prea obositi de prea mult sentiment.


Medicul m-a sunat de pe garda. Esti bine Giulia¿?
- Sunt bine, dragul meu. Sunt obisnuitele artificii între doau pasiuni. Sunt frânta de oboseala si de fericire. Multumesc ca m-ai sunat.

June nu a uitat sa-si scoata ghearele la prânz:
- Toti prietenii tai te sfatuiesc sa renunti la mine. Stiu ca ai putea sa ai o relatie normala. Meriti. Dar îmi apartii. Si nu am sa te las fara sa ma lupt pentru tine.

0 comentarii::)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario