miércoles, 7 de septiembre de 2011

E toamna si e ceva mai bine

Am iesit din casa pentru ca sa simt pulsul orasului. As fi stat în povesti cu Lizzie dar nu aveam timp. Aveam sarcini precise din partea sefilor, cumparaturi de facut si bineînteles de revenit în cât mai scurt timp în casa pentru ca sa nu fie señor singur. June ma cautase desi stia ca astazi aveam de gând chiar sa ajung o ora pe plaja. Tocmai de asta. Ca doar nu vroisem sa ma însoteasca în oras si nici sa-mi faca cumparaturi. Sa ma scoata el la plimbare. Dar cum nu o face îl amenint ca am sa ma razvratesc si am sa-mi gasesc unul liber si cu profunde sentimente. Da... nu-mi ajung Julita de mi amor, nici Julita de mi corazòn, nici te quiero mucho. De fapt ma trezesc în fiecare dimineata spunându-mi ca as putea sa traiesc bine mersi fara amorul carnal de fiecare zi. Uit pe când îl vad si-l adulmec. Iar nu pot sa stau cu mine si cu filozofiile mele de doi bani. Ma asalteaza pe net cine nu vreau desi parca am închis yahoo. Merg la treaba ca ar fi destula.

Update: 16:42 Mi-am pus castile în asteptarea Martei. L-am hranit si schimbat pe señor. Mi-am baut cafeaua cu sefa pe terasa ei. Eu mi-am spus ale mele spuse, ea a lacrimat pentru despartirea de printesa noastra. A lasat-o la universitate. Sper sa nu ma repereze din nou de pe acasa cu lamentari. Nu vreau sa stiu de nimeni si de nimic.

L-am întrebat pe june ieri cànd a plecat pe la cinci dupa amiaza:
- Revii diseara? Daca nu am sa o uschesc la prieteni.
- Aha... a lipsit ceva astazi si mergi sa cauti.
L-am pocnit si nici nu m-am uitat dupa el din poarta. Seara cum cei ai casei s-au culcat devreme, am închis geamuri si jaluzele, porti si am urcat la dus. L-am vazut ca era cu portbagajul ridicat ceva mai încolo pe strada. L-am vazut si la iesirea de sub dus. A sunat la poarta si am deschis doar de la butoane, fara sa întreb de ce nu foloseste cheile lui. I-am deschis si usa de la casa. Ce fata mi-a pus. Adica asteptam eu pe cineva de eram în neagra si dantelata camasuta de noapte si nici n-am întrebat?
- Te vazusem lucrând la masina june, asa ca stiam ca esti tu. Doar sti ca nu am pe nimeni.
S-a calmat puiul si n-a plecat decât în noapte dupa ce m-a rasfatat din plin. Dar a urcat si astazi desi i-am spus ca lipsesc din casa. Mi-a lasat un bilet pe masa din bucatarie: Julita de mi corazòn, ca sa stiu ca fuse. Iara îl ia cu gelozia. Vine când cred ca nu ar veni. Se mentalizeaza acasa sa nu-mi rosteasca involuntar numele.

...Îl ascult si uneori parca nu-l aud. Îmi tine prelegeri despre cine stie ca si cum ar fi noutati pentru mine. Economie mondiala, criza de aici, politica, stat si investitii. Ma uit la el si-l las în plata Domnului sa se descarce. Si gura zau ca nu-i tace decât când ma saruta. Si atunci... prefer sa ma sarute în nestire. Si sa-mi cânte. Ma întreb eu în fiecare dimineata daca ma multumesc doar cu atât. Pai e al naibii de dulce si mai ales atât de speriat sa nu ma piarda. Într-o viata întreaga nu am auzit atât de des cuvântul cariño... cât mi-a spus el într-un an si trei luni. Dar da... acum nu m-ar mai durea daca ne-am desparti. Stie si el si asta-l face mai atent si mai dragastos. Stie ce astept zilnic si-mi da din plin. Da... ma rasfata cum poate si el. Dar nu este de ajuns. Vreau mai mult. Vreau sa fie disperat. Sa ma iubeasca cum nu a iubit niciodata la viata lui. Si daca nu a fi în stare asta este. Me da igual. I-am spus-o si vineri în timp ce stateam noi tolaniti la poarta în scanele pliante joase:
- Tot nu te-am iertat pentru ca te-ai întors doar dupa 12 zile si numai pentru ca am insistat eu. Am plâns prea mult si aproape te uitasem.
- Mesajele mele de ce nu ti-au ajuns? Poate nu te-au interesat. Prea erai sub influenta tuturor din jur care-ti spuneau sa renunti la mine. Acum e mai bine. Ti-ai dat seama ca nu asta era bine pentru tine.
- Eu si astazi îti spun. Nu-mi ajunge te quiero mucho. Vreau - Te amo con locura. Acel te quiero e ca si ti voglio bene. Nimic. Sunt prea singura. Vreau sa ma trezesc cu o îmbratisare si cu un sarut. Am sa obosesc asteptându-te în nestire. Am si obosit deja.

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario