viernes, 17 de septiembre de 2010

Rochie de mers la nunta


Si pentru ca mi-am adus aminte sa fac si fotografii...am fugit la Enma... si am martirizat-o, obligând-o sa-si puna o rochie imensa pe corpul ei...cu forme frumoase. Deci... marimea este cea a unei doamne de 100 de kg. Nu am avut cu ce umple... decolteul, rochie este prinsa în ace în partea din spate... dar am vrut sa am si poze cu ea. Nu a fost prevazuta asa...si doar eu mi-am complicat viata, facând acele încretituri pe o rochie grea... Important este ca scap de ea, asta daca Rosalia vine cu sutienul cu care va merge la nunta pentru ca sa-i pot prinde bretelele la locul definitiv. Mi-a cerut si cintura neagra si chiar am facut-o de 2 ori... mai subtire si mai groasa, însa a vazut si ea... ce nu merge ... nu merge. Scotea si mai tare în evidenta burta. Asta e... am avut de desfacut... munca în plus.
Deci... voi face o rochie asa... pentru Enma dar pe alb sau gri deschis si scurta, pâna la genunchi sau vom vedea noi. Da... nu am avut timp sa-si puna bijuterii potrivite... asa ca are la gât colierul de perle ... daruit de mine acum un an... si pe care eu nu am mai avut noroc sa mi-l cumpar... Nu au mai adus. Perle gri si altele mai mici negre. Nu mi-am pus eu rochia pentru ca arat ca dupa ore de curatenie intensa... parul transpirat si imposibil de aranjat. Si apoi nu stiam exact când vine clienta ... apucam poate sa fac si un dus si sa ma aranjez. Asta e... data viitoare... când voi avea bani sa-mi cumpar aparat foto...

2 comentarios:

  1. Ulise a lui Zamfir ...ti-am gasit comentariul la spam. Sper ca nu s-a întâmplat si alte dati sa-mi scrii si eu sa nu-ti raspund. Abia de doua zile ma uit si pe acolo.
    Te refereai la pisica sau la Enma?

    ResponderEliminar