jueves, 2 de septiembre de 2010

Reasons (autumn in my heart)


L-am furat de pe blogul lui TheShadow

Stateam si fumam la fereastra camerei mele. De acolo... vad marea. Mai aveam pe retina verdele intens al marii. Soarele nu mai dogorea. La stiri anuntau coborâri de temperatura. Surâdeam:
- În sfârsit... am sa încep sa respir.

Ieri, fiind înnorat, soarele, abia rasarit din mare se ascunsese din nou, între nori. De acolo, lasa sa se vada doar un evantai de raze multicolore. Alergam cu Enma. Ea nu vede aceste minunatii ale naturii. Marea... exista pentru ea, doar ca decor. Marea nu i-a spus niciodata nimic. Nu i-a susurat la urechi, nu i-a dat fiori. Fiori... nu cred ca i-a dat nimic si nimeni, niciodata. Pentru mine, valurile care se sparg în forta de rocile erodate de timp si intemperii... au un simbol erotic. Si parca-mi spun:
-Si vin...spre tine si plec iara, ...si iar ma apropiu si iar te parasesc. Uneori te mângai, abia perceptibil...alta data, sunt tumultuos si esti a mea... Cum as putea sa nu te învalui în iubirea mea?!

... Auzeam, undeva în adâncurile mele...Alifantis...a venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva...

...Dar astazi am ascultat aceasta piesa... si m-am regasit cu o pace interioara, care pret de câteva minute m-a scos din rutina cotidiana... Trezeste-te Ju... Marta trebuie sa plece la cole iar señor asteapta sa-l ridici din pat. Da... rutina. Poate am sa-mi fac cadou plimbarea catre cala Sol del Riu. Mi-era frica sa ma îndrept întracolo, ca sa nu ma arda aerul care mai poarta urma pasilor tai...

0 comentarii:



:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-}
:)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Publicar un comentario