miércoles, 1 de septiembre de 2010

Obsedata de rochii si de tricouri haioase... unde va fi economia?

Sunt zile...care-ti dau maximum de fericire si altele...care sunt sterse. Astazi... a fost una la superlativ. Am avut bani, am vizitat magazine si mi-am cumparat lucrusoare, am facut cadouri... o rochie la sefa... si una sau doua tricouri la Cristina. Am prins lucrusoare dragute la reduceri... Asa ca va avea si nora mea, câte ceva nou.

Am povestit cu cine mi-e mai drag, foarte putin timp...ce-i drept si am visat. Mâine...adica astazi, alte alergari. Alte datorii de platit... si apoi vedem cum începem luna asta. A fost prea agitata ziua aceasta. Ascult... Garou...si fumez a zecea tigara pe astazi. Nu am mâncat nimic. M-am cântarit...si am 62,6... Am dansat salsa ...cu Marta...spre dezolarea lui señor Tomas. Nu am reusit sa vad nici 5 minute din serialul meu... care nu dureaza decât 20 minute...de la 20:17 la 20:37... Dupa 2 minute...señor s-a cerut la pat. Spre disperarea mea si dezgustul lui sefa. Ce sa fac... asta e. M-am dus apoi la Enma... care a spus ca este de o impertinenta crasa... tatal ei:
- Nici nu stiu cum îl suporti.
- Haha... doar îl cunosti de o viata. Nu poate fi schimbat. Doamne fereste sa pun ceva care nu-i place... imediat se enerveaza. Dar astazi mi-a mers prea bine ca sa mai pun la suflet.

Nu am vazut apelul tau... draga mea Mikka...pentru ca a aparut unde ma asteptam cel mai putin. Sper sa întelegi ca nu a fost intentionat. Dupa aceea... am avut eu o vizita si timpul a trecut pe neobservate. M-a sunat V. sa bem ceva împreuna...dar eu eram deja departe... în lumea lui Andrea Bocelli... cu un mojito la bord. Slabut...fara efecte secundare... Am 6 ore de somn asigurat... mâine am sa o las din nou în urma pe Enma... dar pe muzica lui Bicho Raro... Are ritmul bun pentru alergare.

Marea... o splendoare astazi. Verde închis. Dimineata... crapam de pofta unei tigari. Si-am mers la sefa. Usa... cu cheia pusa pe blocat. Nu ne-am înteles bine...deci eu m-am trezit cu o jumatate de ora mai devreme. Puteam sa intru prin garaj... dar nu-mi permiteam sa fac galagie. Stiti ca ea îmi pazeste tigarile. Si le numara sa vada ca nu fumez decât minimum... care si asa i se pare mult. Ma tolereaza... ce-a face cu mine.

Mi-am cumparat a treia rochita neagra... prea scurta... dar mulata...eleganta... 3 euro...sfârsit de sezon. Vom face o smecherie si o lungim 7-8 cm. Al Enmei... negru cu fir argintiu... trebuie sa-i desfac tivul si sa-i pun elasticul mai strâmt pe spate... 15 euro. Dar ea are unde sa iasa cu ceva super elegant... Si mi-am luat una turcoaz. Din dantela... chiar mulata... si-mi vine bine culoarea. Poate am sa scurtez un 5-6 cm. Tricouri...bestiale, duble... cu spatele încrucisat...6 euro bucata... 5 bucati... trei culori, lungi, pentru legginsi. Si... vreo 5 la 3 euro. Metge m-a vazut cu plasele si m-a întrebat cât am cheltuit. Deh... contabilul catalan. Deci...probe si cu Irina... dar ea are alte gusturi.

Si acum la culcare... mademoiselle... Mâine prea mult de lucru. Enma începe serviciul... vom iesi la alergare înainte sa plece la serviciu. Nu ne lasam, ce credeti voi?!... Cristina spune ca suntem nebune.

A da... Kinga, nepoata mea, cea mai frumoasa blonda naturala de pe aici... mi-a facut si ne-a facut unghiile, la cucoane. Si am complotat, un nou set de fotografii...cu aparatul lui Cristina. Noi doua...deci... între fete. Poate o convingem si pe Lizzie sa ne pozeze... adica mama-sa. Sa vedem... ca ea este capoasa, desi poarta rochii mai scurte decât mine... dintotdeauna.

Nu mi-e somn... dar trebuie sa fiu fresh dimineata. 1:35... cam târziu, dar noaptea este sublima...si nu mi-e foame. Sunt si zile din astea. Cumparat eu... numai salata verde, masline cu ansoa si nici nu am avut timp de mâncat... prea multe vizite la mine si la sefa acasa... Doar seful era în plus... cu noi pe terasa. Superba zi.
Hai sa fie toate ca asta... chiar as fi rasfatata... Desi... trebuie sa recunosc... chiar sunt rasfatata.

La 2:00 noaptea... mixpodul meu a ajuns la aceasta melodie... e cazul sa merg la mine în patut... înainte sa se înfierbânte ... creierul meu... Sper ca nu ati uitat fetelor ... ca sunt chiar si momente pentru care merita sa traiesti... You... can... leave... your... hat... on...

4 comentarios:

  1. economii?
    inca nu.
    sau de la rochii nu, mai tarziu, de la tigari :))

    asta e adolescenta in care nu gaseai lucruri atat de dragute si nu ai fi purtat pe vremurile si in locurile comuniste rochite scurte...
    intai sa se exprime toata tineretea economisita pana acum. dupa aia sa te gandesti... :)
    acum, alearga si danseaza, razi si iubeste!

    ResponderEliminar
  2. @ Ajnanina... si shoppingul da dependenta... placuta, ce-i drept. Cu cât ai mai multe...cu atât vrei mai smechere. Unul din tricouri l-am si inaugurat aseara, târziu... Super m-am simtit în el. Tânara si rasfatata...singura pe strada, la 0.30, când ma întorceam acasa...cu stirea sefei de la o vizita... medicala. Deh... ma durea ceva si ar trebui... tratat, zicea tânarul, la domiciliul lui, cu un mojito si ritmuri, culmea...italiene.

    ResponderEliminar
  3. Hola!
    Te cam inteleg eu cu ...cumparaturile.Si eu tin minte ca acasa,chiar daca aveam o viata decenta nu aveam sentimentul asta ca daca vrei ceva te duci si-ti cumperi.Atata vreme cat nu te pacalesti cu preturile...

    ResponderEliminar
  4. @ MyEyesOnYou. Salariul mi-ar permite... uneori si excese. Însa...au nevoie de bani ... acasa. Asa ca m-am limitat la 80 de euro cheltuiti. Având în vedere ca 31...m-ar fi costat cartusul de tigari...pe 5 zile...zic ca am economisit. Comercianta fiind... nu ma pot pacali la preturi si oferte.
    Rochia aleasa de sefa... cu modificarile facute de mine... timp de 3 ore...a iesit o minunatie. Sefa traieste pentru rochii si e destul sa-i vezi surâsul de încântare...deja este ceva.
    Eu nu voi avea niciodata sentimentul ca pot sa-mi permit orice... ma refer la un minim decent orice. În timp ce ...pentru sefa, un inel cu diamant... este minimum anual. Colectia ei de bijuterii...impresionanta. Nici în 10 vieti...nu as putea sa le am. Deci... nu am niciuna.

    ResponderEliminar