miércoles, 29 de septiembre de 2010

Haideti la dans fetelor. E soare, e cald si e bine aici la MINE!!!

Abia acum îmi beau cafeaua în compania voastra, dragele mele. A doua...pentru ca prima mi-a oferit-o în oras X. Dragut din partea lui...m-a vazut pe strada si m-a dus si adus din oras. Am fost sa-mi fac analize. Medicii mei vor sa vada daca nu am sa crap din lipsa de potasiu...din cauza medicamentelor diuretice. Furosemid... Asa ca a trebuit sa ma supun ordinelor si sa-mi dau iar sângele.

... astazi este greva generala. Nu misca mai nimeni pe strada. Pe Marta nu am trimis-o la colegiu din acest motiv. Pot fi pichete pe sosea si sa nu ajunga în oraselul vecin. Lumea doarme în casa. Doar Pixel a fost asa de nesimtit si mi-a scos iar cearceafurile din dulapul din camera lui señor. Este un derbedeu. La 2 noaptea alerga de dezmetic ce e, la mansarda, facând un zgomot infernal. Reusise cumva sa-si prinda gâtul într-o punga de hârtie...în toartele acesteia si vuia toata casa. M-am trezit si... logic, am mers la frigider. Mi-am luat un ciorchine de struguri dulci... asa cum numai soarele Spaniei poate sa-i îndulceasca si fara nici o remuscare m-am înfruptat.... iam, iam...

Nu ma obsedeaza cântarul. Am un corp SUPERB!!! Ar trebui sa dau jos ceva de pe burtica...dar este neglijabil. Poate în iarna asta am sa am mai mult chef de gimnastica. Uneori am chef sa fac 800 de abdominale...alteori sunt lenesa si nu ma misc decât pe ritmuri de muzica sau... la smotrul din casa lui Enma fac efort cât sa-mi ajunga pe ziua respectiva. Asta am facut si ieri. M-am fortat càt am putut la ea, la curatenie, asta dupa ce dimineata i-am facut dus lui señor Tomas... un efort deloc neglijabil, având în vedere ca trebuie sa-l iau din scaunul cu rotile, sa-l asez cu chiu cu vai pe un scaun în cabina de dus...si apoi iar sa-l scot de acolo. Ca sa întelegeti ce efort este pentru spatele meu, este suficient sa va spun ca la spitale sau scoli de handicapati aceste miscari se fac între doua persoane sau cu ajutorul unor macarale electrice cu chingi. Deh... acasa bietii nostri români nu stiu ca în Vest lumea se gândeste sa-si protejeze spatele. Eu...sunt din Est si sunt puternica. Zau... nu glumesc. Si când te gândesti ca am plecat rupta de spate din România si am ajuns în prima casa din Italia sa ridic o femeie poliomelitica care cântarea peste 90 de kg... Credeti ca am avut la cine sa ma plâng? Sau multele mele prietene, care lucrau în aceleasi conditii aveau cui sa se plânga? Astazi mi se pare floare la ureche sa ridic un corp inert...

...Mi-e bine si astazi. Am dansat aseara, am dansat azi de dimineata. Am un corp atât de frumos. Solduri înguste. Blugii... chiar si ultimii cumparati îmi vin mari. Nu are rost sa va spun de primii cumparati anul acesta. Nu VREAU sa-i strâmtez. Ai avut dreptate Ajnanina cànd mi-ai spus sa nu-mi cumpar în primavara pantaloni pentru ca pâna în vara îmi vor veni foarte mari. Sunt încântata... Si am vazut si astazi marea. O suprafata inundata de lumina. Eu o VAD si o SIMT chiar daca sunt în masina si povestesc...

... Ieri dupa amiaza am fost toata familia la vaccinul antigripal. Si fara nici o remuscare am mâncat pe banii lui sefu cea mai scumpa înghetata... în jur de 5 euro bucata...de ciocolata si trufe, frisca naturala, topping de caramel, cireasa si napolitane... Haha... Eu... nu mâncasem nimic toata ziua. Sefa... doar o cafea... deh... mâncase la prânz. Saliva si nu a rezistat sa nu ia un pic de caramel... iammy, iammy... Astazi am sa mai cobor înca odata în oras. Am trimis deja bani copilului dar trebuie sa dau o raita prin magazine. Oare vor fi deschise? Hm... cred ca nu... Deci trebuie sa-mi replanific ziua. Da... pantaloni de strâmtat la Enma, o camasuta ...da da.. si un prosop mare, pe care mi l-a dat ieri. Si mai am si cele patru cearceafuri ale lui Angela, vecina care a trebuit sa vina ieri sa ma vada. Sotul îi spusese ca sunt slaba rau. Ma vazuse duminica în leggingsi si tricou mulat. Dar nu sunt slaba. Am 62 de kg. Sânii mei nu par chiar doua stafide uscate. Sunt mai netezi sa zicem asa.... Eu nu pot face GREVA?! Nu pot...pe sefa au taxat-o 300 de euro la ultima greva. Pe mine, seful m-ar taxa cu salariul pe o luna...si copii din ce-ar trai?!

... Asistentele de la ambulatoriu... care ma cunosc cu toatele de la vizitele la domiciliu pe care i le fac lunar lui señor pentru analizele de sintrom... coagularea sângelui , mi-au spus ca arat SUPERB si ca am întinerit multi ani. Doar fiica lui señor îmi spunea ca m-am urâtit si arat ca o baba de 60 de ani. Asta e... eu plutesc si dansez si acum... sezând în fotoliu. Misc umerii si stau picior peste picior... Sunt ZEITA casei mele. Si NIMENI nu-mi poate lua aceasta senzatie de bine. Oare ar trebui sa-mi cumpar o masina? Nah.. la ce-mi trebuie! Miscarea face bine! Haideti la dans fetelor. E soare, e cald si e bine aici la MINE!!! Ce mai asteptati?!...
Carmen, Leo, Ajnanina, Mikka, Gio, Ioana, Angela, Ema, MyEyesOnYou, Antoaneta, Pansydra, Adina, Marada, GreenEyes ,Lizzie... unde suntetiiiiii ?... Sunteti multe si tare dragi îmi sunteti si iertati daca nu v-am pomenit pe toate.

6 comentarios:

  1. intr-o clipa saunt la tine, frumoaso...
    la noi ploua...
    fac si eu o cafea si-ti trimit aroma pe net :)))

    ResponderEliminar
  2. @ Ajnanina...si cea mai proasta cafea mi s-ar parea divina în compania ta si a dragelor noastre prietene. sunt 21 de grade. ÎNCA nu am muncit NIMIC. Sunt în GREVA... partiala. Cu señor prin bucatarie, cu pisoiul vesnic pe sub picioare. E un soare ... aasa cum ti-ar placea tie. De toamna, blând... Hm... ar trebui sa spal niste geamuri sa-mi mai treaca din euforie. Te îmbratisez... Am 4 perechi de blugi...LARGI... ce ma fac? îmi cumpar altii...mai moderni sau trag cu ceilalti 4.
    O cafea Lavazza blu...come en Italy...hm minunat ar fi.

    ResponderEliminar
  3. Queriidaa, dansez si eu, abia acum... Am fost la sala ieri si azi - m-am miscat greu, ca am facut pauza trei saptamani -, dar m-am miscat ;) .
    Am avut parte de muzica buna de la tine, asa ca de dans m-am tinut binisor. Si ma mai tin... :)
    Draga ZEITA, te imbratsez cu tot dragul si multumesc pentru clipele in care ne iei cu tine cand esti acolo, pe malul marii, gustand minunea si frumusetea aia.

    ResponderEliminar
  4. Querida Mikka... sunteti cu mine tot timpul. Am dansat, am alergat fara sa obosesc si fara sa ma opresc. Astazi totul a fost minunat. Màine am sa ma rasfat mai mult. Cum ai spus si tu...an sabatic. Macar în interiorul meu. Te îmbratisez si eu.... si am sa mai caut noi si noi melodii!!!

    ResponderEliminar
  5. Dansez si eu cu tine !!!
    Si As bea o Cafe-luna cu Multaaaa frisca ....
    mi-ai facut pofta de inghetata !!!!
    E o placere sa te ...."citesc " asa de ...zburatoare ......
    Pupa-l pe ...Pixel din partea mea !!!!
    Si ....ai grija cu bicicleta !!!
    HA HA HA HA HA !!!!!

    ResponderEliminar
  6. @ Pansydra si eu mi-am propus sa-ti parcurg noul blog. Nu am avut timp. Pixel îti multumeste de pupic...primeste chiar mai multe decât merita. Hahaa...bicicleta...si acum ma doare, dar nu ma las. Sau eu sau ea... ce pisici!
    Cafeaua o beau în fiecare dimineata cu voi, iar înghetata... rar... foarte rar face parte din alimentatia mea. Salate... M-am facut rumegatoare. Te pup ROOOZ... Astazi... alb argintiu în meniu. La noi este înca soare si este bine.

    ResponderEliminar