jueves, 8 de julio de 2010

Sper sa recuperez sufletul meu

Am început sa ma recuperez. E doar chestie de vointa. Si... uneori nu-mi lipseste. Nu as fi ajuns în viata unde am ajuns daca nu as fi putut sa-mi impun limite. Deci...chiar daca ieri am avut o zi în care nu am putut sa ma opresc din mâncat... este semnul ca nu stau bine cu mine însami... am eliminat tot. Nu mi-a fost usor... dar afara tot ce am fost în stare sa îngurgitez. Apoi un somnifer, un ibuprofen si somn... pâna la 6:30, azi dimineata.
Aseara, sefa...speriata, a venit direct la noi, de la restaurant, sa vada de ce am sunat-o. Pai de bucurie... ca Spania a marcat golul victoriei, imediat ce mi-am pus fularul Barcelonei. Si ... a marcat cum am mai spus...Pujol...capitanul Barçei. Amabil antrenorul Germaniei... care a recunoscut: Spania ne-a batut de doua ori, sunt mai buni decât noi. Asa este.... avem o echipa buna...cel putin în anii de când sunt eu aici ( le port noroc? ... Italia a câstigat mondialul când am fost eu acolo!!! desi pe atunci fotbalul nu-mi spunea nimic) .

Deci ... astazi... am alergat cei doi km... cu doua opriri de câteva secunde... Ieri si alaltaieri, a fost Enma mai buna la jogging. Cristina, (stie tot) ne-a tinut lectii de preparator fizic...desi oricând o bat la orice sport. Dar, nu poti lupta cu tineretul. Plamânii mei nu sunt pregatiti pentru sport.. 30 de ani de fumat... un pachet si jumatate de tabaco pe zi. Dar si asa, pare-se ca fac fata efortului. Cert este ca au fost zile foarte calduroase si pe astazi se arata cea mai calduroasa zi a anului. Ieri am reusit sa fac 65 de bazine pe la 15:30 , dar a trebuit sa-mi întrerup ora de înot, pentru ca au intrat 5 pustoaice de 15 ani... care se zbenguiau. Seara, fotbal, pastile... nu a mai fost cine sa înoate. Abdominale nu am mai facut de ceva timp. Este foarte cald si sunt molesita, desi ar fi usor sa pun aerul conditionat, macar pe timpul gimnasticii. Dar lenea, internetul... nu m-au lasat.
Acum... fac dezintoxicare de internet. M-am gândit chiar sa cer sa-mi taie linia... dar mi-ar fi tare dor de voi, fetelor, si apoi este modul de comunicare cu fiul meu. Prieteni de sex opus... vreau sa am pe zi ce trece mai putini în lumea virtualului.

De pe Badoo m-am eliminat de alaltaieri. Aveam deja din nou 238 de vizitatori în doua zile fara 12 ore. Cereri sa ma cunoasca... hm... vreo 100. Atâta mi-au flatat frumusetea si zâmbetul... începând de la copii de vârsta fiului meu...pâna la barbati de vârsta apropiata cu a mea, încât am ajuns la concluzia ca: urâta nu sunt, proasta nu sunt... ce caut eu acolo? O lume foarte variata. De la obsedati... la barbati care-si cautau pereche. Cei mai simpatici... cei sub 40... din toata lumea... Deci... dupa ce i-am citit si tradus toate comentariile sefei... am dat... stergere. Am nevoie de serile linistite, de diminetile linistite si de sufletul curat... care sa vibreze la frumusete, poezie, culori.

Ieri... ar fi trebuit sa petrec câteva ore cu copii medicului. Adica: Andreu... al lui si Ibrahim... copilasul de vreo 10 anisori... venit în vacanta la ei în casa pentru vreo doua luni, din Africa subsahariana Nu a fost timp...asa ca sper sa pictam astazi împreuna cu pustii. Asta ma va umple de o bucurie... materna.... mult mai sanatoasa si mai pura.

Astazi , dupa jogging, m-am uitat la segunda dia de encierro...mai periculoasa decât ieri, cu câtiva raniti , dar asta este adrenalina pura de care are nevoie lumea...si eu bineînteles. Apoi...am facut câteva bazine, pentru ca eram leoarca de transpiratie. Nu mai mult de 10, pentru ca trebuia sa o trezesc pe Marta, pentru scoala. Acum... astept sa se trezeasca señor... dar mai întâi am sa ascult niste poezii recitate de Marcel Iures si ceva muzica buna. Sa ma umplu de frumos.
.

2 comentarios:

  1. Am sa intru si eu pe Badoo, acum ca ai lasat loc si pentru ignoranti ca mine! ;;)

    ResponderEliminar
  2. @ Paul... ce mi-ai lipsit!!! ce mi-ai lipsit. Trebuie sa spun mai mult?
    Am ajuns din întâmplare acolo, la invitatia unui batrân prieten din Italia, m-am sters de nenumarate ori... dar, pentru ca serile îmi treceau în linisti si nelinisti insuportabile, uneori ma mai conectam. Experienta... nu neaparat trista. Lume foarte diversa acolo... si foarte usor de scapat de impertinenti... bloquear. Dar... se spune, si nu fara dreptate..un prieten este prea putin...doi sunt prea multi.
    O înveti pe pielea ta.

    TU...scrie, pentru ca eu sa am ce citi. Si apoi...am haladuit pe acolo doar trei saptamâni...cu întreruperi. TIE... nu-ti recomand... dar eu ma simteam foarte singura si pâna sa învat regulile...am avut si surprize mai putin placute.

    ResponderEliminar