domingo, 11 de julio de 2010

Spania---Campioana

Nu are rost sa va explic tensiunea din aceste ore de fotbal... Am suportat pe mine... fularul gros...înfasurat în jurul gâtului...al Barçei...bratara de Barça..si steagul Spaniei înfasurat pe corp... Cine a marcat? Iniesta...jucator al Barçei. Deci ... sefu... datorezi la mine înca câtiva ani aici...în Spania. Aviz celor care vor sa câstige CUPA MONDIALA la fotbal... unde merg eu...se câstiga.
Carmen... poate ar trebui sa vorbesti cu sotul tau... sa vorbeasca cu Angi... desi sefa a spus ca nici vorba sa ma lase sa plec de aici. Am suferit, eu, Giulia...pentru Spania...aici, în living alaturi de señor Tomas... Începe scandalul în oras. Pupat la voi...toate sau toti.

2 comentarios:

  1. Felicitari Giulia! acum, pe strada, sa te bucuri cu toti locuitorii Spaniei! îmi închipui ce-i la voi pe strazi! te pup

    ResponderEliminar
  2. @ Carmen--îti închipui...galagia de pe strazi. Felicitari si Germaniei pentru locul 3... foarte meritat. Ai nostri... fara multe goluri... dar au câstigat. Sefa m-a sunat din oras...sa-mi spuna ca nu ma lasa sa plec de aici. Le aduc noroc. Spania câstiga doua Cupe... , señor...traieste si se bucura de viata. Ce mai vreau de la viata?
    Am transmis sefei felicitarile tale... Te pup si ma gândesc zilnic la voi... fetele, prietenele mele.

    ResponderEliminar