miércoles, 14 de julio de 2010

James Taylor - Carolina In My Mind


Furat...de la Gio... Pup pe voi... toatele, dragele mele...
Ce bine te relaxezi pe melodia aceasta...dupa o cursa chinuita de jogging...pentru amândoua, pentru ca nici Enma nu a fost buna de nimic. Sa fie caldura de la prima ora a diminetii? Sau oboseala acumulata, sau de vina este Bicho Raro?
Da...si sa nu uit...EMA...unde pisici îmi umbli...? MI-E DOR DE TINE!!! Înca nu ti-ai vizitat toate rudele...sau ti-ai luat o binemeritata vacanta? Eu? Ce fac serile, fara conversatiile cu tine?


Sa nu credeti ca v-am uitat fetele...dar cad seara de oboseala...caldura din timpul zilei ma face sa nu pot de multe ori nici misca. Apoi seara...daca reusim sa facem gimnastica .... e super... Nu pot face baie în piscina... Ca de obicei...infectie la urechi... Medico interzis la mine.

4 comentarios:

  1. Giulia, am venit sa te salut, n-am mai facut-o demult.
    Daca la mine e cald, la tine trebuie sa fie... uh !
    Zi buna !

    ResponderEliminar
  2. @ Leo...la noi este insuportabil. Sunt bronzata... dar nu stiu de unde. Stau la soare minimum posibil. Zac ca o cârtita...în casa, cu jaluzelele trase...de muncit...mai nimic... Gândindu-ma la cei multi care muncesc în fabrici, sau ateliere ...cum face si fiul meu...pai...eu traiesc TOTUSI în paradis.

    ResponderEliminar
  3. ei lasa ca-ti sta bine bronzata si cu roz, blodino!Ma bucur pentru tine, Giulia. Meriti sa traiesti în Paradis! te pup si eu :-*

    ResponderEliminar
  4. @ Carmen- sunt bronzata... saltareata. De fapt ar trebui sa ma simt în Paradis...si adevarul este ca îl simt...Cànd ies afara din casa sau din curte. Te pup cu drag. Am avut o zi încarcata ...sper sa ajung pe la tine...în vizita.

    ResponderEliminar