miércoles, 16 de diciembre de 2009

Apus de soare


Maslinul are probabil câteva sute ani.



A trebuit sa cobor în oras, sa o astept pe Marta în statia de autobus, desi aveam febra, (si am 38), dar mi-era mila de sefa care nu vroia sa sara peste înca o ora de gimnastica. Fiecare cu ce-i place. Eu pot doar sa fiu invidioasa pe ambitia ei.



Bineînteles ca fotografiile vin în ordine inversa, dar cum acum nu prea ma simt bine, asta e. Oricum, troscoleta mea imortalizeaza momentul. Si apropo, azi a burnitat, vreo 10 minute, chestie care a entuziasmat-o pe sefa. Ha, ha... Ce copilaroasa...


8 comentarios:

  1. Tu erai bolnava si ea nu putea sa sara peste ora de gimnastica?
    O0000FF, Doamne!!
    Multa sanatate!

    ResponderEliminar
  2. @ marada- asa e, dar ea are 57 de kg în timp ce eu 95. Ambitia. Eu stau si clocesc în casa (cos pe rupte) si mànânc tot ce-mi pofteste inima si îmi urca trigliceridele în timp ce ea poate îmbraca rochite super elegante.

    Ambitia, care mie îmi lipseste!!!!
    Acum ma pun sa-i fac o rochie de gala pentru revelion!!!

    ResponderEliminar
  3. Deci la voi n-a nins. Ca noi suntem ingropati in zapada !

    ResponderEliminar
  4. @ Geo, aici nu ninge niciodata. Din pacate. Mi-au trimis fotografii de acasa cu zapada, dar sincer, prefer sa o vad numai în poze. M-au lecuit de dorul ei, când am fost acasa în octombrie.

    ResponderEliminar
  5. Placa a ave Sărbători Fericite, Domnucă dragă!

    ResponderEliminar
  6. Draga Giulia, am descoperit blogul tau, rasfoind pe aici pe net si m-a impresionat mult povestea ta. Felicitari pentru tot ce faci, esti de-a dreptul de admirat!
    Se pare ca nici la tine nu e si nu va fi zapada...eu iubesc sarbatorile de iarna cu zapada! dar de! în toata Europa e haos din cauza caderilor mari de zapada, numai aici în Augsburg (70 km de München) doar usoare urme...ca o parere palida!
    Iti doresc un weekend placut!

    ResponderEliminar
  7. Din pacate? Eu zic din fericire! Visul meu de-o viata intreaga este sa traiesc undeva unde nu ninge niciodata, iar temperaturile nu coboara sub 20 de grade.
    Superbe pozele! Felicitari!

    ResponderEliminar
  8. Sănătate multă, în primul rând, Giulia!
    Cerul la apus arată superb! Iar măslinul acela e extraordinar!

    ResponderEliminar